Berbec

Pajul de Spade

                Paj de SpadeCu emoțiile amplificate de eclipsa de Lună din ultima zi a lunii ianuarie, Berbecii continuă să aibă o dispoziție combativă. Debordați de energie, pasiune și entuziasm. Abia așteptați să începeți un nou proiect sau să împărtășiți o idee. Orice începeți, proiecte, investiții sau călătorii, o faceți cu o energie și cu un entuziasm uriașe.

       Dificultatea este însă dacă puteți menține acest ritm. Ca în cazul tuturor pajilor, începutul pare întotdeauna promițător, dar este nevoie și de rezistență și constanță pentru a menține ritmul.

                Întotdeauna vor exista provocări, indiferent ce opțiune veți alege și nu toată lumea va fi fericită de alegerile pe care le veți face. Acest paj vă încurajează să vă urmați pasiunile și să mergeți acolo unde vă conduce energia. Trebuie să mergeți înainte, să puneți lucrurile în mișcare, indiferent ce obstacole vă vor sta în cale.

 

Taur

Opt de Monede

           Opt de MonedeTaurii au de muncit în această săptămână, iar eclipsa pare să le dea și energia necesară. Opt de Monede este cartea muncii și a uceniciei. Fie că este reală sau metaforică, această ucenicie înseamnă că este timpul să dobândiți noi competențe, să faceți ceva ce nu ați mai făcut până acum. Veți avea parte de schimbări și de noi începuturi în situația voastră profesională, financiară sau educațională.

             Spre deosebire de alte cărți care simbolizează schimbarea sau înnoirea, Opt de Monede arată hotărârea fermă de a dobândi noi competențe, arată o persoană care a ales conștient un nou drum în carieră sau un proiect creativ.

            Cartea arată că munciți până la cele mai mici detalii și aspecte ale vieții voastre pentru a vă îmbunătăți în mod continuu perspectivele. Este un semn foarte bun că sunteți dispuși să faceți schimbările necesare pentru a vă îmbunătăți situația. În relațiile de dragoste, Opt de Monede arată eforturile și dedicația voastră pentru a face o relație să meargă sau a forma o legătură trainică.

Gemeni

Doi de Monede

              Doi de MonedeEntuziasmul de săptămâna trecută al Gemenilor pare să fi pierdut din intensitate. Începeți să vă gândiți că aveți nevoie de echilibru în viața voastră. În timp ce Asul de Monede simbolizează începutul unei noi afaceri sau al unei investiții financiare, Doi de Monede reprezintă necesitatea de a echilibra afacerea respectivă cu alte aspecte importante ale vieții voastre, cum sunt familia, prietenii și chiar bunăstarea voastră mentală și spirituală.

                Cartea arată necesitatea de a echilibra dorințe și interese opuse. Viața va fi întotdeauna nesigură, dar, dacă veți reuși să creați acest echilibru veți putea fi fericiți și prosperi.

                Astfel, cartea Doi de Monede vă reamintește să fiți alerți, agili dar și răbdători atunci când jonglați între familie, prieteni, serviciu, finanțe, sănătate și noile provocări din viața voastră. În relațiile de dragoste, Doi de Monede poate arăta maleabilitate, dar și nestatornicie și inconstanță!.

Rac

Șase de Cupe

            ase de CupeDupă ce săptămâna trecută au simțit că trebuie să lase ceva în urmă, să pornească la un drum, fie real, fie spiritual, Racii se simt acum nostalgici. Șase de Cupe este o carte a copilăriei, a nostalgiei, a generozității. Doriți să reveniți la amintiri fericite, din copilărie, adolescență sau din viața adultă. Ați putea simți că pentru a fi fericiți aveți nevoie să vă întoarceți în trecut, să reflectați la amintiri fericite, în loc să vă confruntați cu prezentul.

             După pierderile reflectate de Cinci de Cupe, cartea Șase de Cupe sugerează că aveți nevoie de timp pentru vindecare, să vă uitați spre trecut. În această perioadă de reflecție nu este nevoie să vă concentrați pe lucrurile negative. În schimb, aduceți toată energia pozitivă din trecut în prezent și viitor.

             Cartea poate reprezenta revenirea într-un mediu familiar. Ați putea reveni în orașul natal, la casa părintească, sau ați putea merge la o reuniune cu colegii de școală sau să vă reîntâlniți cu o cunoștință sau un iubit din tinerețe.

Leu

Șapte de Spade

               apte de Spade Eclipsa amplifică emoțiile de toate felurile, iar Leii nu vor face excepție. Săptămâna trecută au legat o prietenie nouă, poate au cunoscut pe cineva cu care ar vrea să înceapă o relație, sau au încheiat un parteneriat de afaceri. Acum trebuie să aibă grijă să nu se lase înșelați, păcăliți sau trădați.

Sau dimpotrivă, este posibil să fie tentați să se eschiveze de o anumită situație care nu le mai convine, în loc să o rezolve în mod direct. Nu sunt pregătiți de o confruntare, așa că ar prefera să o evitați.

Încercați să scăpați de un angajament, o responsabilitate, de muncă sau de o relație de dragoste?

 

 

Fecioară

Zece de Bâte

Zece de BteFecioarele s-au bucurat săptămâna trecută de succes, de recunoașterea meritelor. Acum se întreabă dacă vor face față sarcinilor pe care și le-au asumat.

Cartea Zece de Bâte este cartea apăsării rezultate în urma preluării unor responsabilități prea mari. Cifra 10 în Tarot semnifică încheierea unui ciclu, după o perioadă de eforturi, și culegeți roadele după ce ați investit multă muncă și eforturi.

Odată cu succesul vin însă și responsabilitățile și angajamentele, care s-ar putea ca de data aceasta să vă depășească. Este ca atunci când ați fost avansați prea rapid sau ați creat o afacere înfloritoare, dar nu aveți capacitatea să vă delegați sarcinile.

Zece de Bâte vă vorbește despre cum trebuie să vă organizați viața și în ce măsură trebuie să vă asumați sau nu anumite responsabilități, fie la serviciu fie în familie.

Balanță

Spânzuratul

SpanzuratulSpânzuratul arată că stagnați, că vă aflați într-un impas, într-o perioadă marcată de indecizie. Deciziile și acțiunile vor fi amânate, chiar dacă simțiți că trebuie să acționați urgent.

             De fapt este mai bine să amânați orice hotărâre, pentru a avea timp să reflectați la situația în care vă aflați și să luați în considerare binele general.

Această carte sugerează că așteptarea ar fi chiar ce aveți mai mult nevoie pentru a permite apariția unor noi posibilități.

Spânzuratul poate uneori să arate că vă simțiți blocat sau restricționat. Trebuie să înțelegeți de ce simțiți acest lucru și să vă eliberați din punct de vedere emoțional. În acest fel, Spânzuratul vorbește despre necesitatea de a renunța la ceva, fie la un loc de muncă, fie la o relație în care vă simțiți blocați.

Scorpion

Doi de Cupe

             Doi de CupeScorpionii și-au plâns de milă săptămâna trecută, au fost dezamăgiți probabil de o relație care nu a fost ceea ce au crezut ei. Eclipsa pare să le aducă însă clarificările și energia de care au nevoie pentru a-și simți din nou sufletul ușor. Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată când doi devine unul. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

              Este vorba de obicei despre o relație care se bazează pe atracție reciprocă și romantism, este dragostea, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste.În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe semnifică orice tip de parteneriat, fie el de afaceri, fie o simplă prietenie.

 

Săgetător

Trei de Spade

              Trei de SpadeSăptămâna trecută Săgetătorii au simțit nevoia unor clarificări. Și-au dat seama că unele situații nu mai pot să continue. Trei de Spade arată că discuțiile pe care le-au provocat, deși lămuritoare, nu au avut rezultatul așteptat. Trei de Spate reprezintă o situație în care sunteți respins, arată tristețea, singurătatea, trădarea, separarea și durerea. Aceste evenimente sunt resimțite atât de dureros pentru că au loc pe neașteptate.

Totuși, Trei de Spate poate fi și un avertisment că este posibil să se întâmple astfel de evenimente. Dacă veți fi pregătiți, lovitura emoțională va fi mai mică, sau va putea fi chiar prevenită.

             Durerea, tristețea, melancolia sunt o parte necesară din viață. Fără durere nu ar exista provocări și nici lecții învățate. Durerea poate fi o motivare puternică, pentru vă încurajează să depășiți obstacolele și să învățați din greșeli.

Trei de Spade reamintește astfel că dacă puteți vedea durerea ca pe o oportunitate de a învăța, viața poate deveni în ultimă instanță mai puțin dureroasă. Cartea vorbește și despre eliberarea din situații de dependență, ca despre un pas necesar, chiar dacă este dureros.

Capricorn

Pajul de Bâte

Paj de BteCapricornii au muncit din greu săptămâna trecută, iar eclipsa de Lună din această săptămână le dă energia și entuziasmul de a încerca lucruri noi, indiferent că e vorba despre dragoste sau serviciu. Pajul de Bâte seamănă cu Nebunul, spiritul său liber reprezintă schimbarea și începuturile. Iubește cu pasiune viața, o înțelege, dar nu a ajuns încă la maturitate.

El nu a fost împovărat de greutățile vieții materiale, vine și pleacă când vrea și de obicei încurajează schimbarea oriunde se duce.

Valetul de Bâte este catalizatorul schimbărilor, înnoirilor, reprezintă spiritul de aventură și propunerile ademenitoare care necesită curaj și asumarea de riscuri. Arată că în voi există o neliniște creatoare care așteaptă să fie exprimată și vă încurajează să vă exprimați individualitatea și să ieșiți din rutină.

Vărsător

Opt de Cupe

            Opt de Cupe Este momentul să vă întrebați ce puteți face pentru a aduce mai multă mulțumire și bucurie în viața voastră, în afară de satisfacția adusă de lucrurile materiale sau fizice. Astfel, cartea Opt de Cupe anunță deseori începutul unei călătorii a cunoașterii, în special la nivel spiritual.

           Opt de Cupe mai arată că sunteți dezamăgiți într-o măsură suficientă pentru a lăsa în urmă tot ceea ce ați construit până acum. Sunteți dezamăgiți în dragoste sau nemulțumiți de situația voastră financiară. Ați putea fi, de asemenea, epuizați din punct de vedere emoțional.

             Sunteți dezamăgiți de voi înșivă, dar știți că ceea ce aveți de făcut este să plecați, pentru a nu deveni complet epuizați, simțiți că oferiți prea mult, iar răspunsul pe care îl primiți nu este la nivelul așteptărilor.

 

Pești

Șase de Monede

           ase de MonedePeștii s-au calmat după atitudinea războinică de săptămâna trecută și, sub influența eclipsei de Lună care le va crește sensibilitatea, se vor afla într-o dispoziție generoasă. Șase de Monede este o carte care arată că sunteți în armonie cu banii pe care îi câștigați și sunteți recunoscători pentru ceea ce aveți. Cartea vorbește și despre caritate, fie sunteți bogați și vă permiteți să dăruiți celor din jur, fie beneficiați de ajutor și sunteți recunoscători pentru asta.

           Generozitatea acestei cărți nu se limitează la bani și alte lucruri materiale. A dărui din timpul sau înțelepciunea voastră poate fi la fel de mulțumitor.

          Dacă sunteți în poziția celui care beneficiază de sprijin, asta v-ar putea ajuta să vă puneți pe picioare și să întoarceți la rândul vostru ajutorul.