apte de Baghete

Berbec

Șapte de Bâte

Berbecii sunt gata de luptă în această săptămână, sunt competitivi, pregătiți să își apere punctele de vedere, pozițiile câștigate prin muncă și eforturi. Șapte de Bâte arată că după satisfacția și împlinirea inițială urmează o nouă luptă. De această dată este vorba de menținerea poziției câștigate, în timp ce alții se străduiesc să obțină același succes și statutul la care ați ajuns. Concurența este strânsă și trebuie să continuați să vă dovediți calitățile.

Șapte de Bâte mai poate indică concurența și provocările externe întîmpinate de un proiect, care pot fi însă depășite prin încredere și autodepășire.

Cartea vorbește despre necesitatea de a rămâne pe poziție în pofida provocărilor la adresa situației și autorității voastre și despre necesitatea de a vă apăra drepturile cu fermitate.

 

Taur

Patru de Monede

              Patru de Monede  Taurii vor fi preocupați mai mult ca de obicei în această săptămână de protejarea banilor și a bunurilor lor materiale. Vor fi mai precauți ca de obicei și se vor teme, se vor îngrijora mai mult de securitatea lor materială. Patru de Monede are atât conotații pozitive cât și negative. Pe de o parte această carte semnifică că v-ați îndeplinit multe dintre obiective și ați ajuns la bunăsare materială. Pe de altă parte, există riscul să ajungeți să apreciați prea mult valorile materiale, devenind posesivi sau lacomi.

                Vă aflați într-o situație financiară stabilă, cu investiții sigure, pe care știți să le protejați. Cu toate că această carte arată că sunteți stabili din punct de vedere financiar, deseori indică posesivitate, lăcomie și teama că ați putea pierde totul.

Din acest motiv s-ar putea să vă simțiți nefericiți și neîmpliniți. În fundul sufletului, începeți să realizați că v-ați vândut fericirea printr-o abordare excesiv de conservatoare și sigură a vieții. În viața sentimentală și în relațiile personale Patru de Monede vă avertizează să nu vă agățați prea mult de cineva, să aveți grijă la posesivitate, pentru că în acest fapt puteți face mai mult rău decât bine și de ce vă este frică nu veți scăpa!

Gemeni

Nebunul

NebunulVoi, Gemenii, veți accesa în această săptămână copilul din voi. Sunteți pregătit pentru noi experiențe, sunteți gata să porniți într-o direcție nouă. Nebunul pornește în viață cu un potențial nelimitat, are în desagă toate instrumentele și resursele necesare să se avânte în necunoscut, dar este el oare pregătit?

Apariția Nebunului într-o etalare simbolizează necesitatea de a porni într-o nouă călătorie, una total necunoscută și care vă va conduce într-un teritoriu nemarcat.

Nebunul vorbește despre experiențe noi, dezvoltare personală și aventură. Cartea Nebunul vă cere să vă puneți încrederea în Univers, că prin această nouă călătorie veți descoperi succesul. Nebunul duce o viață lipsită de griji și anxietate și nu pare să-i pese că nu știe ce îi rezervă viitorul.

 

Rac

Șase de Spade

ase de SpadeȘase de Spade arată că trebuie să porniți la drum, să faceți o tranziție pe care o simțiți ca regretabilă, un rezultat al deciziilor pe care le-ați luat și nu știți încă ce vă așteaptă. Pentru a merge mai departe, indiferent dacă este vorba desre o relație, un loc de muncă sau o afacere, aveți nevoie să lăsați în urmă lucruri importante, dar știți că pe termen lung este cea mai bună opțiune pe cae o aveți la dispoziție.

Sunt momente în care trebuie să renunțați la ceva de care sunteți atașați, iar procesul este dificil. Totuși, tristețea care vă însoțește va fi înlocuită în curând de mai multă claritate, care va aduce cu sine acceptarea schimbării.

Nu vă temeți de renunțare, pentru că vă îndreptați spre o poziție mult mai bună în viață. Treceți printr-o perioadă de tranziție dificilă, dar rezultatul va fi că veți fi mai bine pregătiți pentru ceea ce va veni.

Leu

Doi de Cupe

               Doi de CupeLeii vor fi într-o dispoziție romantică în această săptămână, au cunoscut sau sunt pe cale să cunoască o persoană de care s-ar putea îndrăgosti. Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată când doi se transformă în unul. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

                Este vorba de obicei despre o relație care se bazează pe atracție reciprocă și romantism, este dragostea, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste. În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni. Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe arată că sunt favorizate toate relațiile parteneriale, prieteniile și relațiile de afaceri.

 

Fecioară

Trei de Monede

                Trei de MonedeFecioarele vor avea parte în această săptămână de succes și recunoașterea meritelor. Fie au dus un proiect la bun sfârșit, fie au promovat un examen, fie și-au găsit un loc de muncă sau o colaborare. La fel ca și ceilalți trei, Trei de Monede arată îndeplinirea inițială a unui obiectiv sau a unui plan. În acest caz, Trei de Bâte implică realizarea sau manifestatea unei afaceri, a unui proiect creativ sau a unuia de construcție.

                Mesajul dat de Trei de Monede este unul de încurajare. Dacă veți continua să faceți eforturi pentru îndeplinirea viselor voastre și nu veți permite să fiți descurajați, în final veți ajunge la prosperitate și succes.

                Trei de Monede mai arată că aveți nevoie de ajutor și că puteți dobândi cunoștințe din experiența altora. La baza acestei cărți se află noțiunea de echipă și de colaborare. Cele trei componente principale ale cărții sunt planificarea managementul și organizarea.

În relațiile de dragoste, cartea arată iubire, depășirea dificultăților, începutul unei legături mai strânse.

Balanță

Eremitul

PustniculBalanțele sunt marcate pentru a doua săptămână la rând de cartea Eremitul, cartea reculegerii interioare și a retragerii. Simțiți nevoia de a vă izola în lumea voastră proprie în căutarea răspunsurilor care să vă definească. În relațiile personale fie sunteți singuri, fie vă simțiți singuri în relația voastră și aveți nevoie de o perioadă în care să vă dați seama ce vă doriți.

Acum realizați că adevărul și înțelegerea se află în interiorul vostru și doriți să le căutați cu orice preț. Cartea Eremitul indică o perioadă în care doriți solitudine și izolare. Aveți nevoie să fiți singuri și doriți să vă retrageți departe de lume.

Cei care răspund chemării Eremitului vor descoperi că au câștigat în limpezime, în claritate și în cunoaștere.

Scorpion

Cinci de Cupe

                Cinci de CupeSunteți dezamăgiți că situația voastră nu avut rezultatul pe care l-ați dorit și, în loc să mergeți mai departe, vă complaceți în auto-compasiune și regrete pentru ceea ce ați pierdut. Motivul regretelor este mai mult emoțional decât financiar.

Cinci de Cupe sugerează că nu puteți lăsa în urmă trecutul și să învățați din greșeli. Cartea mai poate arăta o persoană care este prizonieră a trecutului și incapabilă să meargă mai departe, ratând oportunități din acest motiv.

Este nevoie de iertare și de capacitea de a vă reveni după o pierdere emoțională. Dacă sunteți dezamăgiți de o altă persoană, trebuie să găsiți puterea de a o ierta, pentru a vă elibera de dezamăgire.

 

Săgetător

Asul de Spade

               As de Spade Săgetătorii simt nevoia de clarificări în această săptămână, să ia anumite decizii. Este săptămâna ori așa, ori așa, nu există cale de mijloc pentru ei. Asul de Spade arată începutul unei situații care ar putea avea două tăișuri. Asul implică utilizarea unei mari puteri, uneori excesive.

Cartea reprezintă o perioadă de mare viziune și claritate mentală. Semnifică o deblocare, acel moment în care înțelegerea și rațiunea se află la un nivel maxim, iar atingerea obiectivelor devine mult mai ușoară.

Asul de Spade anunță o nouă idee, o inspirație, o gândire originală și o viziune creativă, precum și energia necesară să le puneți în aplicare. Sunteți entuziasmați de oportunitățile noi care apar datorită abilităților voastre creative și mentale. Cartea vă încurajează să căutați adevărul și dreptatea.

În relațiile de dragoste veți dori și veți acționa pentru lămurirea unor aspecte care vă deranjau de ceva timp, nu mai sunteți dispuși să faceți compromisuri.

Capricorn

Cavalerul de Monede

              Cavaler de MonedeCapricornii continuă să lucreze, să muncească în același ritm serios cu care au început acest an. Cavalerul de Monede lucrează metodic și riguros. Viziunile sale nu răstoarnă Pământul, iar metodele sale nu sunt originale, dar el are grijă ca tot ceea ce face să aibă succes. Are răbdarea să își ducă la îndeplinire toate sarcinile, este incredibil de responsabil și angajat.

                Apariția acestei cărți sugerează că trebuie să fiți responsabili, să respectați rutina pentru a vă asigura că o sarcină importantă este dusă la îndeplinire de la început până la sfârșit. Sunteți și foarte loiali și pregătiți să faceți tot posibilul pentru a vă asigura că vă îndepliniți sarcina.

Cavalerul de Monede arată că este timpul să vă asumați responsabilitatea și să luați inițiativa. S-ar putea să vă fie încredințat un proiect sau să primiți o însărcinare, va trebui să le acceptați fără să vă plângeți. În relațiile de dragoste aveți parte sau veși dori și vă veți purta cu responsabilitate, cu onestinate, cu fidelitate.

Vărsător

Roata Destinului

              Roata DestinuluiVărsătorii își dau seama în această săptămână că uneori trebuie să se lase duși în voia curentului. Dar asta nu îi va împiedica să încerce să profite de oportunitățile care le ies în cale. Roata Destinului se referă la faptul că lucrurile au tendința să evolueze în cicluri. În viață sunt perioade bune și perioade proaste. Chiar dacă condițiile din jurul vostru sunt dificile și provocatoare, va veni și timpul când ele se vor schimba și veți putea să vă concentrați mai mult pe distracție și frivolități.

Lecția pe care o dă Roata Destinului este că în viață vor exista întotdeauna suișuri și coborâșuri. Uneori perioadele dificile vă oferă o bază de comparație și perspectiva de care aveți nevoie pentru a recunoaște cât sunteți de binecuvântați atunci când vă merge bine.

Roata Norocului sugerează că nu trebuie doar să stați și să așteptați ce vă oferă viața. Puteți lua inițiativa pentru a încerca să rămâneți pe partea ascendentă a Roții.

Pești

Cavalerul de Spade

              Cavales SpadeHotărât lucru, Peștii traversează o perioadă în care sunt puși pe lupte. După 5 de Spade de săptămâna trecută, o carte a luptelor și a loviturilor sub centură, a capcanelor și a dușmanilor periculoși, Cavalerul de Sade arată că sunteți gata să vă apărați cu orice preț punctele de vedere. Cavalerul de Spade este o figură puternică, plină de viață și energie, care are nevoie de echilibrul adus de responsabilitate și compasiune. Odată ce pornește la drum, nimic nu îl poate opri! Nu vede și nu îi pasă de nicio piedică, riscuri sau pericole, merge înainte cu unica dorință de a reuși.

                Calitățile sale sunt o mare ambiție, hotărârea și puterea de a reuși cu orice preț. În schimb, poate fi orb la greutăți și la posibilele consecințe ale acțiunilor sale și poate intra într-un teritoriu periculos fără să fie pregătit.

Cavalerul de Spade arată deseori un nou proiect sau idee și că nimic nu vă poate sta în cale. Aveți un impuls de energie care vă propulsează înainte și să inspiră să acționați rapid pentru a vă atinge țelurile.

Și în relațiile personale lăsați sentimentalismele deoparte și sunteți hotărâți să vă judecați partenerul/artenera cu luciditate și chiar cu prea multă răceală!