Dreptatea

Berbec

Dreptatea

Săptămâna aceasta vorbește despre justiție și echitate, fie că este vorba despre voi sau despre cei din jurul vostru. Cartea Dreptatea este guvernată de semnul Balanței și reprezintă corectitudinea, adevărul și legea. Ca deznodământ, Dreptatea arată că va fi luată cea mai corectă decizie. Sunteți chemați să dați socoteală pentru faptele voastre și să fiți judecați în funcție de ele.

 Țineți cont că balanța Dreptății este echilibrată, ceea ce înseamnă că evenimentele au evoluat așa cum ar fi trebuit și că ceea ce se întâmplă este rezultatul deciziilor pe care le-ați luat. Primiți ceea ce meritați.

           Justiția înseamnă că sunteți conștienți că deciziile și acțiunile voastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective. Același lucru este valabil și pentru cei din jurul vostru, le cereți, aveți pretenția să fie corecți și îi apreciați în funcție acest criteriu.

 

Taur

Patru de Bâte

             Patru de BteAveți parte de o perioadă veselă, de o sărbătoare, aveți motive de fericire, de armonie în familie și în anturaj. Vă bucurați de o perioadă de fericire și stabilitate, patru simbolizând în numerologie stabilitate, armonie, un fundament solid.

             Cartea semnalează o perioadă de pace și de bucurie, fiind una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului.

   Este momentul perfect să vă întâlniți cu familia și prietenii și să sărbătoriți toate momentele bune avute împreună. Deseori această carte reflectă o vacanță în familie. La serviciu aveți parte de o colaborare bună cu colegii, ați obținut un succes și vă bucurați de el.

 

Gemeni

Roata Destinului

           Roata DestinuluiTrebuie să învățați că uneori este bine să vă lăsați în voia curentului. Unele lucruri, evenimente sau persoane nu pot fi controlate. Dar asta nu înseamnă să rămâneți pasivi. Roata Destinului se referă la faptul că lucrurile au tendința să evolueze în cicluri. În viață sunt perioade bune și perioade proaste. Chiar dacă condițiile din jurul vostru sunt dificile și provocatoare, va veni și timpul când ele se vor schimba și veți putea să vă concentrați mai mult pe distracție și frivolități.

Lecția pe care o dă Roata Destinului este că în viață vor exista întotdeauna suișuri și coborâșuri. Uneori perioadele dificile vă oferă o bază de comparație și perspectiva de care aveți nevoie pentru a recunoaște cât sunteți de binecuvântați atunci când vă merge bine.

Roata Norocului sugerează că nu trebuie doar să stați și să așteptați ce vă oferă viața. Puteți lua inițiativa pentru a încerca să rămâneți pe partea ascendentă a Roții.

Rac

Cinci de Monede

               Cinci de Monede Racii se vor simți în această săptămână săraci și fără de noroc. Cinci de Monede anunță de regulă o perioadă de dificultăți financiare, sărăcie și greutăți, indicând că ați suferit o pierdere financiară semnificativă sau un eșec.

Cartea arată multele fațete ale nenorocului și pierderii, inclusiv pierderile de bani, sărăcia, boala, șomajul sau singurătatea. Dacă ați suferit o pierdere trebuie să știți însă că există oameni în jurul vostru dispuși să vă ajute. Există întotdeauna o soluție și o cale de ieșire, trebuie doar să deschideți ochii și să priviți în jurul vostru.

La nivel psihologic, cartea poate indica dificultățile pe care le aveți atunci când vă raportați la bani sau la problemele materiale, sau o perioadă de singurătate, în care vă simțiți abandonați, ignorați sau nedoriți.

Leu

Doi de Cupe

                Doi de CupeDoi de Cupe arată puterea și frumusețea creată atunci când doi se transformă în unul. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

                Este vorba de obicei despre o relație care se bazează pe atracție reciprocă și romantism, este dragostea, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste.În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe semnifică orice tip de parteneriat, fie el de afaceri, fie o simplă prietenie.

 

 

 

 

Fecioară

Șapte de Spade

               apte de Spade Fecioarele trebuie să fie atente în această săptămână la persoanele din jurul lor, dar și la propriile lor fapte și atitudini. Cartea Șapte de Spade este cartea înșelăciunii și a trădării, indică dificultatea de a scăpa de ceva care trece neobservat. Uneori, cînd faceți ceva pe ascuns, sperând că nu se va afla, secretul iese la suprafață și vă pune într-o situație neplăcută.

Este posibil să fiți tentați să vă eschivați de o anumită situație care nu vă mai convine, în loc să o rezolvați direct. Nu sunteți pregătiți de o confruntare, așa că preferați să o evitați. Încercați să scăpați de un angajament, o responsabilitate, de muncă sau de dragoste?

                Pe de altă parte, cartea vă avertizează să fiți atenți să nu cădeți victima unei persoane false, care vrea să vă înșele sau să vă trădeze. Trebuie să aveți grijă în cine aveți încredere.

Balanță

Eremitul

PustniculÎn această săptămână aveți nevoie de o pauză. Eremitul este cartea reculegerii interioare și a retragerii. Vă concentrați asupra lumii voastre interioare în căutarea răspunsurilor care să vă definească. Acum realizați că adevărul și înțelegerea se află în interiorul vostru și doriți să le căutați cu orice preț.

Cartea Eremitul indică o perioadă în care doriți solitudine și izolare. Aveți nevoie să fiți singuri și doriți să vă retrageți departe de lume.

Prin meditație, contemplare și autoexaminare puteți începe să vă reevaluați obiectivele personale și să urmați o direcție diferită.

 

 

Scorpion

Cavalerul de Spade

               Cavales Spade Sunteți puși pe harță și intransigenți, nu sunteți dispuși să faceți compromisuri. Aveți un plan și energia necesară să îl puneți în practică. Cavalerul de Spade este o figură puternică, plină de viață și energie, dar care are nevoie de echilibrul adus de responsabilitate și compasiune. Odată ce pornește la drum nimic nu îl poate opri! Nu vede și nu îi pasă de nicio piedică, riscuri sau pericole, merge înainte cu unica dorință de a reuși.

                Calitățile sale sunt o mare ambiție, hotărârea și puterea de a reuși cu orice preț. În schimb poate fi orb la greutăți și la posibilele consecințe ale acțiunilor sale și poate intra într-un teritoriu periculos fără să fie pregătit.

Cavalerul de Spade arată deseori un nou proiect sau idee și că nimic nu vă poate sta în cale. Aveți un impuls de energie care vă propulsează înainte și să inspiră să acționați rapid pentru a vă atinge țelurile.

Săgetător

Șase de Bâte

           ase de BagheteSăptămâna aceasta vă veți bucura de recunoaștere din partea colegilor sau a prietenilor. Șase de Bâte este cartea succesului și a recunoașterii meritelor. Ați reușit să depășiți cu bine provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu doar ați câștigat, ci vă sunt și recunoscute meritele.

            Cartea arată că sunteți premiați, aclamați pentru rezultatele și munca depusă. Acest fapt vă dă multă încredere și putere să vă continuați eforturile.

            Șase de Bâte înseamnă că v-ați folosit de cunoștințele și talentul avute pentru succesul planurilor voastre. Ați depășit confuzia cărții Cinci de Bâte prin concentrarea pe obiectivele pe care le-ați avut de îndeplinit.

 

Capricornul

 

Trei de Spade

         Trei de SpadeTrei de Spade reprezintă o situație în care sunteți respins, arată tristețea, singurătatea, trădarea, separarea și durerea. Aceste evenimente sunt resimțite atât de dureros pentru că au loc pe neașteptate. Totuși, Trei de Spate poate fi și un avertisment că este posibil să se întâmple astfel de evenimente. Dacă veți fi pregătiți, lovitura emoțională va fi mai mică, sau va putea fi chiar prevenită.

           Durerea, tristețea, melancolia sunt o parte necesară din viață. Fără durere nu ar exista provocări și nici lecții învățate. Durerea poate fi o motivare puternică, pentru că vă încurajează să depășiți obstacolele și să învățați din greșeli.

Trei de Spade reamintește astfel că dacă puteți vedea durerea ca pe o oportunitate de a învăța, viața poate deveni în ultimă instanță mai puțin dureroasă. Cartea vorbește și despre eliberarea din situații de dependență, ca despre un pas necesar, chiar dacă este dureros.

Vărsător

Nouă de Monede

Nou MonedeSimțiți că ați ajuns într-un moment al vieții în care sunteți încrezători, independenți și liberi. Aveți succesul meritat și vă bucurați de bani, timp liber, confort material și odihnă.

Nouă de Monede vorbește despre bucuria vieții și a rezultatelor muncii voastre. Ați muncit din greu, așa că acum vă puteți relaxa și bucura de luxul vieții. O meritați!

Uneori, Nouă de Monede poate arăta că sunteți aproape să vă atingeți scopul, dar nu ați reușit încă. Din acest motiv, ați putea continua să vă sacrificați până vă atingeți scopul. Arătați o mare disciplină și control pentru a ajunge acolo unde doriți.

 

Pești

Cinci de Spade

               Cinci de Spade Cinci de Spade anunță un conflict sau un dezacord cu cei din jurul vostru, ceea ce va duce la ceartă și ostilitate. Chiar dacă credeți că ați câștigat, ați putea sfârși învinși, pentru că i-ați rănit pe cei din jur și v-ați izolat.

                Acum încercați să vă reveniți și să vă purtați ca și cum conflictul s-ar fi încheiat, dar ceilalți și-au pierdut încrederea în voi și nu vor să fie în preajma voastră. Va trebui să decideți dacă este important să vă impuneți punctul de vedere cu riscul de a vă pierde prietenii, sau dacă nu puteți să ajungeți la un compromis.

Cinci de Spade mai poate reprezenta cucerirea, dacă ați fost suficient de agresivi, s-ar putea să vă atingeți obiectivele. Dacă însă ați fost pasivi, s-ar putea să fiți nevoiți să faceți compromisuri de la interesele voastre proprii.