Carul

Berbec

Faetonul

Berbecii încep în forță prima săptămână din an, sunt încărcați de energie și nimic nu le va sta în cale. Faetonul reprezintă cucerirea prin forță, victoria și depășirea opoziției prin încredere și control.

 

Pentru conducerea Faetonului este nevoie de dibăcie, voință și îndrăzneală, iar succesul va veni doar dacă își vor menține concentrarea, hotărârea și încrederea în abilitățile lor. Faetonul le cere să se impună cu îndrăzneală, altfel nu vor reuși să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au propus.

Este timpul să își stăpânească emoțiile, impulsurile sau mânia. Trebuie să arăte cine este șeful și să controlaeze situația, dar pentru asta este nevoie de autocontrol.

 

Taur

Șase de Bâte

               ase de Baghete Taurii sunt în centrul atenției, se simt victorioși, apreciați și capabili să își asume rolul de lideri. Șase de Bâte este cartea succesului și a recunoașterii meritelor. Ați reușit să depășiți cu bine provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu doar ați câștigat, ci vă sunt și recunoscute meritele.

            Cartea arată că sunteți premiați, aclamați pentru rezultatele și munca depusă. Acest fapt vă dă multă încredere și putere să vă continuați eforturile.

             Șase de Bâte înseamnă că v-ați folosit de cunoștințele și talentul avute pentru succesul planurilor voastre. Ați depășit confuzia cărții Cinci de Bâte prin concentrarea pe obiectivele pe care le-ați avut de îndeplinit.

 

Gemeni

Cavalerul de Monede

                Cavaler de MonedeDupă o binemeritată odihnă, gemenii sunt gata să se apuce de treabă. Cavalerul de Monede lucrează metodic și riguros. Viziunile sale nu răstoarnă Pământul, iar metodele sale nu sunt originale, dar el are grijă ca tot ceea ce face să aibă succes. Are răbdarea să își ducă la îndeplinire toate sarcinile, este incredibil de responsabil și angajat.

            Apariția acestei cărți sugerează că trebuie să fiți responsabili, să respectați rutina pentru a vă asigura că o sarcină importantă este dusă la îndeplinire de la început până la sfârșit. Sunteți și foarte loiali și pregătiți să faceți tot posibilul pentru a vă asigura că vă îndepliniți rolul.

Cavalerul de Monede arată că este timpul să vă asumați responsabilitatea și să luați inițiativa. S-ar putea să vă fie încredințat un proiect sau să primiți o însărcinare, va trebui să le acceptați fără să vă plângeți.

Rac

Regina de Monede

          Regina de MonedeRacii încep noul an interesați de latura practică a vieții. Regina de Monede exprimă maternitatea și energia practică. Este Mama Pământ, își exprimă dragostea față de cei din jurul ei gătind, curățând, păstrând o atmosferă plăcută acasă, aducând în același timp un venit decent pentru familia sa.

Este capabilă să lucreze cu normă întreagă, să aibă grijă de copii, să mențină casa curată și să aibă timp să citească rubrica financiară din ziar! Probabil are contul ei propriu la bancă sau un portofoliu de investiții de care nu știe nimeni. Vrea un mediu sigur pentru familia ei și toți cei dragi.

Poate reprezenta o figură maternă în viața voastră, poate fi profesor, consilier, mentor, sau o persoană apropiată. Regina de Monede mai sugerează că pentru voi este important să fiți independenți, să aveți un venit stabil și să aveți timp suficient să vă ocupați de familie și cei dragi.

Leu

Asul de Bâte

As de BteArdeți de nerăbdare, sunteți incredibil de inspirați și entuziaști în promovarea unui proiect sau a unei idei. Folosiți această energie creativă și pasiune pentru a face primii pași și a lansa un proiect.

 

Chiar dacă vă place să aveți totul planificat înainte de a porni într-o anumită direcție, Asul de Bâte vă încurajează să vă ascultați instinctele și să vă lăsați ghidați de intuiție. Așa că începeți cu câteva acțiuni simple prin care puteți pune lucrurile în mișcare, iar apoi continuați să vă dezvoltați ideile. Este important să acționați acum, în loc să mai pierdeți timpul cu planificare și cercetări.

 

Asul de Bâte mai arată că sunteți extrem de inspirați și motivați în legătură cu o idee sau o pasiune. Ați deschis ochii asupra unei lumi cu totul nouă și sunteți entuziasmați de posibilitățile care vi se deschid.

Fecioară

Spânzuratul

SpanzuratulSpânzuratul arată că stagnați, că vă aflați într-un impas, într-o perioadă marcată de indecizie. Deciziile și acțiunile vor fi amânate, chiar dacă simțiți că trebuie să acționați urgent.

            De fapt este mai bine să amânați orice decizie, pentru a avea timp să reflectați la situația în care vă aflați și să luați în considerare binele general.

Această carte sugerează că așteptarea ar fi chiar ce aveți mai mult nevoie pentru a permite apariția unor noi posibilități.

Spânzuratul poate uneori să arate că vă simțiți blocat sau restricționat. Trebuie să înțelegeți de ce simțiți acest lucru și să vă eliberați din punct de vedere emoțional. În acest fel, Spânzuratul vorbește despre necesitatea de a renunța la ceva.

Balanță

Opt de Cupe

                Opt de CupeBalanțele trebuie să pornească pe un nou drum, oricât de greu le-ar veni să se desprindă. Este momentul să vă întrebați ce puteți face pentru a aduce mai multă mulțumire și bucurie în viața voastră, în afară de satisfacția dată de bunurile materiale sau fizice. Astfel, cartea Opt de Cupe anunță deseori începutul unei călătorii a cunoașterii, în special la nivel spiritual.

               Opt de Cupe mai arată că sunteți dezamăgiți într-o măsură suficientă pentru a lăsa în urmă tot ceea ce ați construit până acum. Sunteți dezamăgiți în dragoste sau nemulțumiți de situația voastră financiară. Ați putea fi, de asemenea, epuizați din punct de vedere emoțional.

              Sunteți dezamăgiți de voi înșivă, dar știți că ceea ce aveți de făcut este să plecați pentru a nu deveni complet epuizați, simțiți că oferiți prea mult, iar răspunsul pe care îl primiți nu este la nivelul așteptărilor.

Scorpion

Regele de Spade

                Rege SpadeMaleabilitatea, rațiunea, flexibilitatea tactică vor fi cuvintele de ordine ale acestei săptămâni pentru scorpioni. Regele de Spade simbolizează puterea intelectuală și autoritatea și are curajul și inteligența necesare pentru a îndeplini tot ceea ce își propune. Reprezintă judecata, talentul de a comanda și conduce.

 

                Cartea vă recomandă să adoptați o poziție fermă dar corectă. Aveți claritatea minții și puteți recunoaște adevărul, trebuie să preluați conducerea cu un punct de vedere obiectiv. Sunteți bine poziționați pentru a judeca corect o situație și a identfica comportamentele care vă țin în loc.

 

                Trebuie să vă folosiți de logică și inteligență pentru a merge înainte, a ajunge în miezul unei probleme și a lua decizii ferme și corecte. Deseori Regele de Spade poate simboliza un consilier financiar, un avocat, un militar sau un judecător, ale căror emoții trebuie ținute sub control.

Săgetător

Diavolul

DiavolulVacanța s-a terminat, sărbătorile au luat sfârșit, așa că săgetătorii au nevoie să lase de o parte testațiile și să se reconecteze la realitățile vieții cotidiene.Diavolul simbolizează lipsa de măsură și este probabil cel mai greu de interpretat, întrucât are o înfățișare anume pentru fiecare.

          Ceea ce este comun tuturor este dependența, lipsa de voință și a propriilor convingeri.

Diavolul corespunde părții întunecate a Magului, laturii întunecate a Marii Preotese, fățărniciei și materialimului Marelui Preot. El mai reprezintă poftele fără măsură ale Puterii, este antiteza Cumpătării și stăpân peste multe dintre fațetele Lunii.

Sub forma tentațiilor,Diavolul se prezintă deseori în forma sa cea mai seducătoare.

Capricorn

Zece de Monede

                Zece de MonedeRealiștii capricorni sunt în elementul lor în această săptămână. Veți reveni la muncă cu un sentiment de împlinire și satisfacție. Zece de Monede este un semn extraordinar care arată că în pofida tuturor dificultăților și obstacolelor vă veți simți împliniți. Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al succesului în carieră, al rezervelor financiare, al unui mediu familial stabil sau al unei relații de lungă durată.

Este una dintre cărțile care arată că veți avea succes și veți fi mândri de tot ceea ce ați realizat. Veți dori totodată să împărțiți succesul cu cei din jurul vostru, pentru a vă asigura că aveți grijă de ei.

Ați putea fi înclinați să direcționați multă energie pentru a vă asigura că familia voastră are tot ce îi trebuie, de la bani și siguranță și până la un trai bun. Zece de Monede arată că familia și familia extinsă sunt extrem de importante pentru voi, arată rolul pe care îl are tradiția în viața voastră.

Vărsător

Regele de Cupe

                Rege de CupeVărsătorii sunt mai sensibili ca de obicei, dar știu să se stăpânească. Regele de Cupe, ca toate celelalte cărți ale suitei Cupelor, reprezintă emoțiile, creativitatea și inconștientul. Spre deosebire de restul cărților de curte ale suitei, Regele exprimă un control mai mare al emoțiilor. Este stăpânul propriilor sentimente și își stăpânește emoțiile.

                Dacă aveți probleme, Regele de Cupe arată că trebuie să creați un echilibru între emoții. Regele reprezintă compasiunea, una dintre cele mai puternice și frumoase calități ale spiritului uman.

                Uneori, Regele de Cupe reprezintă un bărbat mai în vârstă care va apărea în viața voastră. Poate fi un om de afaceri, al legii sau al divinității, care este bun, respectuos și care dorește să își asume responsabilitatea acțiunilor sale.

Pești

Soarele

                SoarelePeștii s-au încărcat de energie, sunt optimiști și gata să o ia de la capăt odată cu noul an. Soarele reprezintă succesul, abundența, o atmosferă radioasă. Soarele vă dă putere și vă spune că oriunde ați merge și orice ați face, energia voastră iradiantă vă va urma și vă va aduce fericire și bucurie.

Oamenii sunt atrași de voi pentru că vedeți întotdeauna partea luminoasă a lucrurilor și aduceți multă căldură în viețile lor.

                Această energie caldă este cea care vă face să traversați perioadele dificile și vă ajută să reușiți. Totodată, puteți să împărțiți cu ceilalți această energie caldă, calitățile și reușitele voastre.