MagulBerbec

Magul

Magul va conferi berbecilor, săptămâna viitoare, magnetism personal, abilitate și capacitatea de a comunica eficient. Magul simbolizează înțelepciunea, iscusința, conștiința propriei valori și o concepție de viață activă. El reprezintă o perioadă în care reușim să facem față celor mai dificile încercări și să privim provocările cu un spirit viu și înțelepciune de viață.

Magul întruchipează puterea conștiinței, fără să fie neglijate însă celelalte forțe de care nu suntem conștienți. În mitologie, Magul este reprezentat de Mercur.

El are darul vorbirii, putând fi un orator și vânzător iscusit. Mercur, guvernatorul Magului, este zeul hoților, are mâine agere și dă impresia că poate avea puteri vindecătoare, chir dacă uneori se pot dovedi neadevărate.

 

Taur

Șapte de Monede

         ase de Monede       Taurii trebuie să se înarmeze cu răbdare, trebuie să știe că nu este momentul să grăbească lucrurile. Este nevoie să investiți bani și energie pentru a vă îndeplini obiectivele pe termen lung și nu acționați pentru câștiguri imediate. Fiți siguri că vă concentrați atenția în direcția corectă, care vă va aduce cele mai mari beneficii. Trebuie săa veți o viziune pe termen lung și să vă concentrați pe rezultatele sustenabile.

Șapte de Monede arată că ați muncit din greu și că începeți să obțineți rezultate. Eforturile voastre din ultimele câteva luni au meritat.

Cartea poate sugera și un sentiment de frustrare. Ați muncit din greu și începeți să vă simțiți frustrați și îngrijorați că nu veți fi răsplătiți pentru eforturile voastre. Trebuie să aveți răbdare și să apreciați progresele pe care le-ați făcut până acum.

Gemeni

Șase de Spade

ase de SpadeȘase de Spade arată că trebuie să porniți la drum, să faceți o tranziție uneori regretabilă, dar benefică, ca rezultat al deciziilor pe care le-ați luat. Pentru a merge mai departe aveți nevoie să lăsați în urmă lucruri importante, dar știți că pe termen lung este cea mai bună opțiune pe care o aveți la dispoziție.

Sunt momente în care trebuie să renunțați la ceva de care sunteți atașați, iar procesul este dificil. Totuși, tristețea care vă însoțește va fi înlocuită în curând de mai multă claritate, care va aduce cu sine acceptarea schimbării.

Nu vă temeți de renunțare, pentru că vă îndreptați spre o poziție mult mai bună în viață. Treceți printr-o perioadă de tranziție care poate părea dificilă, dar rezultatul va fi că veți fi mai bine pregătiți pentru ceea ce va veni.

Rac

Trei de Monede

              Trei de Monede  Vă bucurați de succes și recunoaștere, vă aflați într-o companie plăcută și aveți sentimentul apartenenței la un grup de prieteni, la o echipă, sau la familie și sărbătoriți împreună. La fel ca și ceilalți trei, Trei de Monede arată îndeplinirea inițială a unui obiectiv sau a unui plan. În acest caz, Trei de Bâte implică realizarea sau manifestatea unei afaceri, a unui proiect creativ sau de construcție.

                Mesajul dat de Trei de Monede este unul de încurajare. Dacă veți continua să faceți eforturi pentru îndeplinirea viselor voastre și nu veți permite să fiți descurajați, în final veți ajunge la prosperitate și succes.

                Trei de Monede mai arată că aveți nevoie de ajutor și că puteți dobândi cunoștințe din experiența altora. La baza acestei cărți se află noțiunea de echipă și de colaborare. Cele trei componente principale ale cărții sunt planificarea, managementul și organizarea.

Leu

Șase de Monede

               ase de Monede Vă simțiți mai darnici ce de obicei, oferiți cadouri celor dragi și vă simțiți bine din acest motiv. Sau poat generozitatea celor din jur vă dă un sentiment de recunoștință? Șase de Monede este o carte care arată că sunteți în armonie cu banii pe care îi câștigați și sunteți recunoscători pentru ceea ce aveți. Cartea vorbește și despre caritate, fie sunteți bogați și vă permiteți să dăruiți celor din jur, fie beneficiați de ajutor și sunteți recunoscători pentru asta.

                Generozitatea acestei cărți nu se limitează la bani și alte lucruri materiale. A dărui din timpul sau înțelepciunea voastră poate fi la fel de mulțumitoare.

                Dacă sunteți în poziția celui care beneficiază de sprijin, asta v-ar putea ajuta să vă puneți pe picioare și să întoarceți la rândul vostru ajutorul.

Fecioară

Marele Preot

Marele PreotÎn aceste zile vă întoarceți fața către Dumnezeu și îi mulțumiți pentru toate darurile sale. Marele Preot, versiunea masculină a Marii Preotese, se mai referă la prezența unui maestru și la învățarea prin intermediul lecțiilor practice oferite de studierea legilor naturii. Energia acestei cărți sugerează o resursă care poate scoate la iveală secretele vieții, ciclurile lunii, legăturile dintre ființele umane și ceruri.

În Evul Mediu, mănăstirile erau singurele locuri unde oamenii puteau învăța să scrie și să citească, astfel că învățăceii apelau la preot. Cartea vă sfătuiește să vă întoarceți la rolul de student meticulos, să acumulați cunoștințe prin studiu, pentru a dobândi respect și recunoaștere.

Marele preot arată necesitatea de a respecta regulile sau situațiile structurate. Apariția sa într-o etalare mai înseamnă că vă confruntați cu o forță sau o persoană lipsită de spirit inovator, fixată pe respectarea cutumelor de mult împământenite.

Balanță

Cinci de Monede

Cinci de MonedeAcum, la sfârșit de an, vă gândiți că ați fi putut realiza mult mai multe. Cei dragi sunt poate departe de voi și vă simțiți singuri, părăsiți și fără noroc? Cinci de Monede anunță de regulă o perioadă de dificultăți financiare, sărăcie și greutăți, indicând că ați suferit o pierdere financiară semnificativă sau un eșec.

Cartea arată multele fațete ale nenorocului și pierderii, inclusiv pierderile de bani, sărăcia, boala, șomajul sau singurătatea. Dacă ați suferit o pierdere trebuie să știți însă că există oameni în jurul vostru dispuși să vă ajute. Există întotdeauna o soluție și o cale de ieșire, trebuie doar să deschideți ochii și să priviți în jurul vostru.

La nivel psihologic, cartea poate indica dificultățile pe care le aveți atunci când vă raportați la bani sau la problemele materiale, sau o perioadă de singurătate, în care vă simțiți abandonați, ignorați sau nedoriți.

Scorpion

Marea Preoteasă

Marea PreoteasSărbătorile sunt o perioadă în care Scorpionii se simt mai aproape ca oricând de Dumnezeu. Marea Preotează reprezintă subconștientul, sensibilitatea și presimțirile. Este calea spre adevărul misterios, care se sustrage gândirii logice.

Este expresie a bunătății, capacității de iertare, a răbdării și a bunăvoinței. Marea Preoteasă poate avea însă și o parte întunecată, de vrăjitoare care își folosește puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalți și a-i face incapabili să acționeze.

În mod traditional însă este considerată una dintre cele trei cărți protectoare ale Tarotului. De obicei, apariția ei într-o etalare arată că aveți nevoie să vă ascultați și să aveți încredere în vocea voastră interioară.

Săgetător

Regele de Bâte

           Rege Bte În aceste zile sunteți plin de entuziasm și energie și emanați un magnetism personal care îi atrage în mod natual pe cei din aanturajul vostru. Regele de Bâte reprezintă energia pură a focului. Spre deosebire de celelalte cărți de Bâte, el nu este atât de interesat de creativitate, sau să își pună în aplicare ideile.

În schimb, el este mai înclinat să ia o idee și să schimbe lumea pentru a o adapta viziunii sale. Ca atare, el este un lider înnăscut al tuturor oamenilor și este foarte vizionar. Odată ce își stabilește un scop, este consecvent și se asigură că poate îl pună în practică cu sprijinul celor din jurul lui.

Oamenii gravitează în mod natural în jurul acestui rege, deoarece știu că va face foarte bine ceea ce își propune. Regele de Bâte așteaptă cu nerăbdare provocările, pentru că îi place adrenalina asociată cu rezolvarea unor probleme dificile.

Regele de Bâte are un respect profund și înnăscut pentru ceilalți oameni, și le arată o mare compasiune. El știe să scoată la iveală ceea ce este mai bun în ceilalți și să-i împuternicească să-și îndeplinească viziunile și obiectivele, despre care știe că le vor aduce beneficii mari.

Capricorn

Nebunul

NebunulAți făcut deja bilanțul anului care este pe cale să se încheie și vă gândiți la un nou început. Nebunul este numărul 0, numărul potențialului nelimitat, și nu ocupă un loc specific în succesiunea cărților de Tarot. Nebunul se află fie la începutul Arcanelor Majore, fie la sfârșit. Arcana Majoră este deseori considerată ca fiind călătoria Nebunului prin viață, acesta este protagonistul călătoriei și din acest motiv nu are nevoie de un număr.

Apariția Nebunului într-o etalare simbolizează necesitatea de a porni într-o nouă călătorie, una total necunoscută și care vă va conduce într-un teritoriu nemarcat.

Nebunul vorbește despre experiențe noi, dezvoltare personală și aventură. Cartea Nebunul vă cere să vă puneți încrederea în Univers, că prin această nouă călătorie veți descoperi succesul. Nebunul duce o viață lipsită de griji și anxietate și nu pare să-i pese că nu știe ce îi rezervă viitorul.

Vărsător

Șase de Bâte

               ase de Baghete Șase de Bâte este cartea succesului și a recunoașterii meritelor, sunteți în centrul atenției, petreceți, iar acest lucru vă face plăcere. Ați reușit să depășiți cu bine provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu doar ați câștigat, ci vă sunt și recunoscute meritele.

                Cartea arată că sunteți premiați, aclamați pentru rezultatele și munca depusă. Acest fapt vă dă multă încredere și putere să vă continuați eforturile.

                Șase de Bâte înseamnăcă v-ați folosit de cunoștințele și talentul avute pentru succesul planurilor voastre. Ați depășit confuzia cărții Cinci de Bâte prin concentrarea pe obiectivele pe care le-ați avut de îndeplinit.

 

Pești

Asul de Monede

apte MonedeAsul de Monede, la fel ca și așii celorlalte suite, este reprezentativ pentru noile începuturi, energie proaspătă și inspirație. În acest caz, Asul de Monede reprezintă elementul Pământ și simbolizează lumea materială și tot ceea ce este asociat cu materia și corpul. Monedele reprezintă banii și problemele financiare.

Astfel, Asul de Monede simbolizează o energie nouă și un interes revitalizat pentru problemele materiale și financiare pe care le aveți. Poate reprezenta investițiile sau intenția de a începe o afacere nouă. Este posibil să primiți o moștenire sau bani dintr-o sursă neașteptată.

Asul de Monede este simbolul bogăției, dar nu numai în sens financiar,dar și holositic. Asul indică abundență în toate domeniile vieții și sentimentul general că sunteți binecuvântați și meritați tot ceea ce primiți.