Zece de Bte

Berbec

Zece de Bâte

Vă simțiți epuizați din toate punctele de vedere, aveți nevoie de o vacanță să vă încărcați bateriile. Cartea Zece de Bâte este cartea apăsării rezultate în urma asumării unor responsabilități prea mari. Cifra 10 în Tarot semnifică încheierea unui ciclu, după o perioadă de activități intense și culegeți roadele după ce ați investit multă muncă și eforturi. Odată cu succesul vin însă și responsabilitățile și angajamentele, care s-ar putea ca de data aceasta să vă depășească.

Este ca atunci când ați fost avansați prea rapid sau ați creat o afacere înfloritoare, dar nu aveți capacitatea să vă delegați responsabilitățile.

Zece de Bâte vă vorbește despre cum trebuie să vă organizați viața și în ce măsură trebuie să vă asumați sau nu anumite responsabilități.

Taur

Regele de Spade

      Rege Spade          Regele de Spade simbolizează puterea intelectuală și autoritatea și are curajul și inteligența necesare pentru a îndeplini tot ceea ce își propune. Reprezintă judecata, talentul de a comanda și conduce.

                Cartea vă recomandă să adoptați o poziție fermă dar corectă. Aveți claritatea minții și puteți recunoaște adevărul, trebuie să preluați conducerea cu un punct de vedere obiectiv. Sunteți bine poziționați pentru a judeca corect o situație și a identfica comportamentele care vă țin în loc.

                Trebuie să vă folosiți de logică și inteligență pentru a merge înainte, a ajunge în miezul unei probleme și a lua decizii ferme și corecte. Deseori Regele de Spade poate simboliza un consilier financiar, un avocat, un militar sau un judecător, ale căror emoții trebuie ținute sub control.

Gemeni

Zece de Monede

               Zece de Monede Zece de Monede este un semn extraordinar că în pofida tuturor dificultăților și obstacolelor vă veți simți împliniți. Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al succesului în carieră, al rezervelor financiare, al unui mediu familial stabil sau al unei relații de lungă durată.

Este una dintre cărțile care arată că veți avea succes și veți fi mândri de tot ceea ce ați realizat. Veți dori totodată să împărțiți succesul cu cei din jurul vostru, pentru a vă asigura că aveți grijă de ei.

Ați putea fi înclinați să direcționați multă energie pentru a vă asigura că familia voastră are tot ce îi trebuie, de la bani și siguranță și până la un trai bun. Zece de Monede arată că familia și familia extinsă sunt extrem de importante pentru voi, arată rolul pe care îl are tradiția în viața voastră.

Rac

Doi de Bâte

                 Doi de BteDoi de Bâte preia și folosește energia Asului de Bâte , canalizând-o într-o anumită direcție și semnifică planificarea și progresul. Ați fost capabili să luați o idee și să o transformați într-un plan concret, care vă va duce spre succes.

Cartea mai vorbește despre descoperiri, ieșiți din zona voastră de confort, explorați noi lumi și experiențe. Aveți nevoie de curaj pentru a face primul pas, dar cartea vă dă încrederea necesară.

                Cărțile de doi în Tarot reprezintă deciziile. În cazul Doi de Bâte trebuie să alegeți între a păstra ceea ce aveți sau a vă extinde orizonturile și a vă asuma riscuri. Este și cartea răbdării, arată că trebuie să așteptați ca ideile să vi se concretizeze.

 

Leu

Șase de Cupe

              ase de CupeȘase de Cupe este o carte a copilăriei, a nostalgiei, a generozității. Doriți să reveniți la amintiri fericite, fie ele din copilărie, adolescență sau din viața adultă. Ați putea simți că pentru a fi fericiți aveți nevoie să vă întoarceți în trecut, să reflectați asupra amintirilor fericite, în loc să vă confruntați cu prezentul.

              După pierderile reflectate de Cinci de Cupe, cartea Șase de Cupe sugerează că aveți nevoie de timp pentru vindecare, să vă uitați spre trecut. În această perioadă de reflecție nu este nevoie să vă concentrați pe lucrurile negative. În schimb, aduceți toată energia pozitivă din trecut în prezent și viitor.

              Cartea poate reprezenta revenirea într-un mediu familiar. Ați putea reveni în orașul natal, la casa părintească, sau ați putea merge la o reuniune cu colegii de școală sau să vă reîntâlniți cu o cunoștință sau un iubit din tinerețe.

Fecioară

Regele de Monede

                Rege MonedeVă simțiți siguri pe puterea, stabilitatea voastră și finanțele voastre si doriți să împărțiți acest preaplin cu familia voastră. Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea, disciplina. Este o figură paternă, îi place să aibă grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Asemeni regelui Midas, tot ce atinge se transformă în aur. Este un model de stabilitate, câștiga bani ușor și îi împarte cu ceilalți. Nu mai este nevoit să se lupte pentru a obține ceea ce dorește, ca în cazul Cavalerului de Monede, poate obține tot ceea ce vrea pentru că a dovedit ce poate.

Regele de Monede semnalează deseori finalizarea unui proiect creativ, a unei afaceri sau a unei investiții. Prin muncă, responsabilitate și atenție ați reușit să realizați lucruri extraordinare și în sfârșit puteți afirma că v-ați atins obiectivul.

Balanță

Lumea

          LumeaPutem spune că săptămâna aceasta lumea este a voastră. Veți avea multe lucru de făcut, locuri unde să mergeți, veți socializa mai mult sau veți călători. Lumea semnifică finalizare, reușită și împlinire. Toate eforturile voastre dau în sfârșit rezultate și ați ajuns la capătul unei călătorii, sau ați încheiat un ciclu major al vieții voastre.

           Ați trecut prin greutăți, dar acestea v-au făcut mai puternici, mult mai înțelepți și mai experimentați decât erați la începutul călătoriei.

           Un proiect pe termen lung, o perioadă de studiu, o relație, sau o carieră s-au încheiat și acum aveți un sentiment al împlinirii. Lumea poate reprezenta o absolvire, o căsătorie, nașterea unui copil, sau îndelinirea unui obiectiv de mult vizat. În acest sens, cartea poate sugera un nou început, care apare în mod natural după încheierea unui ciclu.

Scorpion

Opt de Cupe

               Opt de Cupe Se apropie sfârșitul anului și este momentul să vă întrebați ce puteți face pentru a aduce mai multă mulțumire și bucurie în viața voastră, în afară de satisfacția adusă de lucrurile materiale sau fizice. Astfel, cartea Opt de Cupe anunță deseori începutul unei călătorii a cunoașterii, în special la nivel spiritual.

                Opt de Cupe mai arată că sunteți dezamăgiți într-o măsură suficientă pentru a lăsa în urmă tot ceea ce ați construit până acum. Sunteți dezamăgiți în dragoste sau nemulțumiți de situația voastră financiară. Ați putea fi, de asemenea, epuizați din punct de vedere emoțional.

                Sunteți dezamăgiți de voi înșivă, dar știți că ceea ce aveți de făcut este să plecați, pentru a nu deveni complet epuizați, simțiți că oferiți prea mult, iar răspunsul pe care îl primiți nu este la nivelul așteptărilor.

Săgetător

Marea Preoteasa

Marea PreoteasEste o perioadă în care sunteți interesați mai mult de viața interioară și mai puțin de problemele lumești. Marea Preotează reprezintă subconștientul, senzibilitatea și presimțirile. Este calea spre adevărul misterios, care se sustrage gândirii logice.

Este expresie a bunătății, a capacității de iertare, a răbdării și a bunăvoinței. Marea Preoteasă poate avea însă și o parte întunecată, de vrăjitoare care își folosește puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalți și a-i face incapabili să acționeze.

În mod traditional însă este considerată una dintre cele trei cărți protectoare ale Tarotului. De obicei, apariția ei într-o etalare arată că aveți nevoie să vă ascultați și să aveți încredere în vocea voastră interioară.

Capricorn

Șapte de Monede

               apte Monede Este important pentru voi să știți să aveți răbdare, să înțelegeți necesitatea de a investi bani și energie pentru a vă îndeplini obiectivele pe termen lung și să nu acționați pentru câștiguri imediate. Vreți să fiți siguri că vă concentrați atenția în direcția corectă, care vă va aduce cele mai mari beneficii. Aveți o viziune pe termen lung și vă concentrați pe rezultatele sustenabile.

Șapte de Monede arată că ați muncit din greu și că începeți să obțineți rezultate. Eforturile voastre din ultimele câteva luni au meritat.

Cartea poate sugera însă și un sentiment de frustrare. Ați muncit din greu și începeți să vă simțiți frustrați și îngrijorați că nu veți fi răsplătiți pentru eforturile voastre. Trebuie să aveți răbdare și să apreciați progresele pe care le-ați făcut până acum.

Vărsător

Doi de Cupe

                Doi de CupeEste posibil ca o persoană nouă să intre în viața voastră, să vă îndrăgostiți, sau să discutați sau să formați un parteneriat avantajos. Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată atunci când doi devin unul. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

                Este vorba de obicei despre o relație care se bazează pe atracție reciprocă și romantism, este dragostea, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste.În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe semnifică orice tip de parteneriat, fie el de afaceri, fie o simplă prietenie.

Pești

Turnul

TurnulVreți nu vreți, trebuie să vă eliberați dintr-o situație sau o relație sau o concepție care au devenit prea înguste pentru voi. Turnul este o aparentă fortăreață a propriei siguranțe care începe să se clatine. Se întâmplă un eveniment care va distruge complet pacea și armonia cu care v-ați înconjurat.

Deodată vă veți da seama că senzația voastră de confort se baza pe o fundație inadecvată de gânduri, convingeri și acțiuni. Va fi o experiență umilitoare, dar necesară.

Experiența Turnului va fi o experiență care vă va zdrunciaă fundamentul de siguranță și vă va obliga să vă puneți la îndoială convingerile, atutudinile și comportamentele. Poate fi vorba despre un divorț, moartea unui apropiat,un eșec financiar, probleme de sănătate sau la locul de muncă, sau un alt eveniment care vă va afectază spiritual, mental și fizic.