As de Cupe

Berbec

Asul de Cupe

Asul de Cupe este simbolul împlinirii emoționale și spirituale. Aveți șansa împlinirii, dar depinde de voi dacă veți profita de această oportunitate, în funcție de câtă nevoie aveți în acest moment de împlinire emoțională și spirituală.Cartea reprezintă începutul unei relații de dragoste, al fericirii și al compasiunii. Poate indica începutul unei relații romantice, sunteți fericiți că ați întâlnit o persoană cu care aveți o comunicare specială.

Asul de Cupe înseamnă dragostea sub toate formele ei, nu doar romantică. Poate aveți pe cineva pe care să îl iertați, sau care vă poate ierta? Puteți lăsa deoparte supărarea și să vă găsiți liniștea? Cartea arată și o creștere a creativității, în special dacă aveți oportunitatea să dați frâu emoțiilor.

 

 Taur

Doi de Cupe

Doi de CupeDoi de Cupe arată puterea și frumusețea creată atunci când doi devin unul, vorbește despre echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane. Este vorba de obicei despre o relație care se bazează pe atracție reciprocă și romantism, este dragostea, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste. În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni. Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe anunță orice tip de parteneriat, fie el de afaceri, fie o simplă prietenie.

Gemeni

Șapte de Bâte

apte de BagheteȘapte de Bâte arată că după satisfacția și împlinirea inițială urmează o nouă luptă. De această dată este vorba despre menținerea poziției câștigate, în timp ce alții se străduiesc să obțină același succes și statutul la care ați ajuns. Concurența este strânsă și trebuie să continuați să vă dovediți calitățile. Șapte de Bâte mai poate indică concurența și provocările întâmpinate de un proiect, care pot fi însă depășite prin încredere și perseverență.

Cartea vorbește despre necesitatea de a rămâne pe poziție în pofida provocărilor la adresa situației și autorității voastre și despre nevoia de a vă apăra drepturile cu fermitate.

Rac

Nouă de Bâte

Nou de BteSunteți foarte aproape de finalizarea unui proiect, dar cu toate acestea sunteți descurajați și epuizați, vă lipsește încrederea că puteți depăși și ultimele dificultăți. Nouă de Bâte vă arată că aveți puterea de a merge mai departe, dar trebuie să aveți încredere. Dificultățile care v-au ieșit în cale sunt ultimele pe care le mai aveți de înfruntat, înainte ca soarele să răsară din nou. Nouă de Bâte este ultimul test sau ultima provocare, înainte de a atinge succesul. Simțiți că ați ajuns la capătul puterilor, dar aveți resurse de rezervă. Odată depășit și ultimul obstacol, veți fi liberi. Cartea vă încurajează să rezistați, veți continua să fiți contestați de dușmani ascunși, iar interesele voastre vor fi puse sub semnul întrebării.

Leu

Roata Destinului

Roata DestinuluiRoata Destinului se referă la faptul că lucrurile au tendința să evolueze în cicluri. În viață sunt perioade bune și perioade proaste. Chiar dacă condițiile din jurul vostru sunt dificile și provocatoare, va veni și timpul când ele se vor schimba și veți putea să vă concentrați mai mult pe distracție și frivolități. Lecția pe care o dă Roata Destinului este că în viață vor exista întotdeauna suișuri și coborâșuri. Uneori perioadele dificile vă oferă o bază de comparație și perspectiva de care aveți nevoie pentru a recunoaște cât sunteți de binecuvântați atunci când vă merge bine.

Roata Norocului sugerează că nu trebuie doar să stați și să așteptați ce vă oferă viața. Puteți lua inițiativa pentru a încerca să rămâneți pe partea ascendentă a Roții.

Fecioară

Doi de Spade

Doi de SpadeCartea Doi de Spade este cartea alegerilor și dificultatea de a lua o decizie. Apariția acestei cărți într-o etalare arată că sunteți în fața unei decizii dificile, dar încercați să vă ascundeți de ea, pretinzând că dacă o ignorați un timp suficient problema va dispărea. Doi de Spade vă atrage atenția că deciziile vieții sunt de obicei dificile, iar consecințele pot fi dureroase. Cu toate acestea, trebuie să luați taurul de coarne și să decideți cu bună credință, conștienți de posibilele consecințe. Evitarea va duce în cele din urmă doar la un conflict mai mare. Nu dispuneți de toate informațiile necesare pentru a vă hotărî în acest moment. De îndată ce vă veți elibera din legăturile care vă țin blocați, veți vedea cu claritate ce se întâmplă, vă veți afla într-o poziție mult mai bună pentru a stabili drumul pe care îl aveți de urmat.

Balanță

Pajul de Spade

Paj de SpadePajul de Spade reflectă o abundență de energie, pasiune și entuziasm. Abia așteptați să începeți un nou proiect sau să împărtășiți o idee. Orice începeți, proiecte, investiții sau călătorii, o faceți cu o energie și cu un entuziasm uriașe.Dificultatea este însă dacă puteți menține acest ritm. Ca în cazul tuturor pajilor, începutul pare întodeauna promițător, dar este nevoie și de altceva pentru a menține ritmul. Întotdeauna vor exista provocări, indiferent ce opțiune veți alege și nu toată lumea va fi fericită de alegerile pe care le veți face. Acest paj vă încurajează să vă urmați pasiunile și să mergeți acolo unde vă conduce energia. Trebuie să mergeți înainte, să puneți lucrurile în mișcare, în pofida oricăror obstacole care vă vor sta în cale.

Scorpion

Șase de Monede

ase de MonedeȘase de Monede este o carte care arată că sunteți în armonie cu banii pe care îi câștigați și sunteți recunoscători pentru ceea ce aveți. Cartea vorbește și despre caritate, fie sunteți bogați și vă permiteți să dăruiți celor din jur, fie beneficiați de ajutor și sunteți recunoscători pentru asta.

Generozitatea acestei cărți nu se limitează la bani și alte lucruri materiale. A dărui din timpul sau înțelepciunea voastră poate fi la fel de mulțumitor. Dacă sunteți în poziția celui care beneficiază de sprijin, asta v-ar putea ajuta să vă puneți pe picioare și să întoarceți la rândul vostru ajutorul.

Săgetător

Justiția

JudecataJustiția este o carte care vă cheamă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ați putea ajunge la o înțelegere profundă a temelor vieții voastre și ce puteți face pentru a o schimba sau a evita anumite situații în viitor. Cartea vorbește despre izbăvire. După autoevaluare, vă veți simți curățați de păcatele trecutului, de vină și tristețe. Este un minunat proces de purificare, în urma căruia vă veți simți renăscuți și pregătiți să faceți față unor pentru noi provocări. Justiția indică deseori decizii care vă vor schimba viața, dar spre deosebire de cele cerute de cartea Dreptatea, aceste decizii necesită o combinație delicată între intuiție și intelect. Ați putea fi la o răscruce, fiind conștienți că ori decizie ați lua va aduce o schimbare semnificativă în viața voastră.

Capricorn

Nouă de Spade

Nou de SpadeCartea reprezintă temerile și coșmarurile, dar necazurile semnalate de această carte sunt de natură psihologică și nu semnalează suferințe în viața reală. Teama, anxietatea sunt provocate de ceea ce este în interiorul minții voastre, nu de circumstanșe reale, sunteți creatorii propriei lumi, iar atitudinea voastră determină cum resimțiți lumea respectivă. Nouă de Spade mai arată teama de viitor, ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor, riscați să creați o realitate negativă în virtutea așteptărilor pe care le aveți. Coșmarul vostru devine o profeție proprie, ceea ce nu este un rezultat de dorit. Cartea arată că vă îngrijorați excesiv în legătură cu o situație.

Vărsător

Pajul de Cupe

            Paj de Cupe Veți începe un proiect sau o afacere creative, aveți energia necesară să vă exprimați prin artă, teatru sau dans. Deseori, Pajul de Cupe este mesagerul unor vești bune din partea celor dragi. Ați putea auzi despre nașterea unui copil, o logodnă sau o căsătorie, un plan sau o idee minunate, despre o sarcină, o relație nouă sau planuri de călătorie. Vestea va fi neașteptată și binevenită și veți avea o reacție emoțională. Cartea vă mai încurajează să priviți o situație dificilă dintr-o perspectivă nouă, să abordați situația cu dragoste și compasiune. Apariția acestei cărți vă învață să vă ascultați întotdeauna intuiția, să credeți în dragoste și și visurile voastre.

Pești

Patru de Bâte

Patru de BteAveți parte de o perioadă veselă, de o sărbătoare, aveți motive de fericire, de armonie în familie și în anturaj. Vă bucurați de o perioadă de fericire și stabilitate, patru simbolizând în numerologie stabilitate, armonie, un fundament solid. Cartea simbolizează o perioadă de pace și de bucurie, fiind una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului. Este momentul perfect să vă întâlniți cu familia și prietenii și să sărbătoriți toate momentele bune avute împreună. Deseori această carte reflectă o vacanță în familie.