Paj de BteBerbec

Pajul de Bâte

În voi există o neliniște creatoare care așteaptă să fie exprimată, vă încurajează să vă exprimați individualitatea și să ieșiți din rutină.

Soarele tranzitează Berbecul între 20 martie și 19 aprilie

Luni și marți: Doriți să acordați toată atenția voastră familiei. Aveți însă grijă să nu deveniți prea posesivi.

Miercuri și joi: Sentimentele de dragoste, romantismul vor fi puternice. Veți avea nevoie de plăceri, de distracție, creativitatea va fi mare.

Vineri și sâmbătă: Vă ocupați de activitățile zilnice sau de cele de la serviciu cu cea mai mare grijă, cu atenție pe fiecare detaliu. Evitați să îi criticați prea mult pe cei din jurul vostru.

Duminică: O zi a armoniei, a comunicării echilibrate. Veți fi sociabili și dispuși să faceți compromisuri pentru a asigura o atmosferă plăcută.

Taur

Împărăteasa

Împărăteasa simbolizează creația în toate formele ei, de la viața amoroasă, artă și până la bunurile materiale. Arată că lucrurile vor merge bine până la urmă și că, indiferent ce se va întâmpla, veți fi înconjurați de dragoste.

Luni și marți: Vă veți folosi de intuiție și de inteligența emoțională în relațiile cu cei din jurul vostru. Comunicarea va fi mai degrabă indirectă.

Miercuri și joi: Este posibil să faceți niște cumpărături extravagante pentru a vă înfrumuseța casa. Veți fi mândri de familia voastră, dar în același timp veți dori să fiți în centrul atenției ei.

Vineri și sâmbătă: Veți pune accentul pe activitățile intelectuale, pe acumularea de cunoștințe, veți fi niște perfecționiști. Cam cicălitori în dragoste sau față de copii.

Duminică: Vă veți trezi în postura de mediatori ai eventualelor conflicte. Veți dori să împăcați pe toată lumea.

Soarele tranzitează Berbecul între 20 martie și 19 aprilie

Gemeni

Zece de Monede

Ați putea fi înclinați să direcționați multă energie pentru a vă asigura că familia voastră are tot ce îi trebuie, de la bani și siguranță și până la un trai bun.

Luni și marți: Eventualele cheltuieli sau cadouri vor avea legătură cu casa sau familia, veți dori să asigurați un mediu confortabil, din care să nu lipsească nimic.

Miercuri și joi: Veți face în așa fel încât să fiți în centrul atenției. Veți avea o  nevoie interioară de a fi apreciați și lăudați.

Vineri și sâmbătă: Treceți în planul al doilea, veți fi harnici, meticuloși, corecți, îi veți susține pe alții în activitățile lor.

Duminică: Aveți nevoie de o atmosferă lejeră, degajată, plăcută, în compania prietenilor.

Relațiile de dragoste ale Berbecilor cu celalalte semne zodiacale

Rac

Asul de Monede

Asulul de Monede simbolizează o energie nouă și un interes revitalizat pentru problemele materiale și financiare pe care le aveți.

Luni și marți: Transmiteți o energie pozitivă, oferiți sprijin practic și emoțional celor care au nevoie de el.

Miercuri și joi: Este posibil să faceți niște cheltuieli care să vă satisfacă nevoia de a vă îmbunătăți imaginea publică, pentru haine și bijuterii, de exemplu.

Vineri și sâmbătă: Relațiile voastre sociale și comunicarea vor avea obiective concrete, practice.

Duminică: Relații plăcute în familie, doriți o atmosferă pașnică, echilibrată.

Venus tranzitează Berbecul între 21 martie și 14 aprilie

Leu

Patru de Spade

Cartea arată că aveți nevoie de o perioadă de odihnă și refacere după o etapă dificilă, cu promisiunea că, odată refăcuți, veți reveni la luptă.

Luni și marți: Începeți săptămâna cam retrași, veți avea nevoile de liniște, să vă retrageți în colțul vostru pentru a vă încărca bateriile.

Miercuri și joi: Reveniți la energia voastră obișnuită, optimismul vostru va fi molipsitor și îi va atrage pe ceilalți în mod natural, dându-le încredere.

Vineri și sâmbătă: Veți fi pragmatici, meticuloși și corecți în problemele financiare. Nu vă veți arunca la cheltuieli riscante.

Duminică: O zi plăcută, pe care o veți petrece cel mai probabil fie cu rudele, fie cu prietenii apropiați.

Venus tranzitează Berbecul între 21 martie și 14 aprilie

Fecioară

Zece de Cupe

Zece de Cupe este mesagera fericirii, a bucuriei, a mulțumirii și împlinirii emoționale, în special în ceea ce privește relațiile și familia.

Luni și marți: Veți prefera să interacționați cu persoanele caee înseamnă ceva pentru voi, de exemplu cu prieteni pe care îi considerați ca făcând parte din familie.

Miercuri și joi: Vă veți simți puternici și stăpâni pe situație doar atunci când veți putea evita ca toți ochii să fie îndreptați asupra voastră.

Vineri și sâmbătă: Activități de rutină, multe și mărunte, cel mai probabil pe lângă casă.

Duminică: Adoptați o atitudine echilibrată în problemele financiare. Asta nu înseamnă că nu veți fi tentați să cumpărați produse cosmetice sau piese vestimentare.

Sănătatea Berbecilor

Balanță

Regina de Monede

Pentru voi este important să fiți independenți, să aveți un venit stabil și să aveți timp suficient să vă ocupați de familie și cei dragi.

Luni și marți: Veți adopta o atitudine mămoasă în carieră, veți fi tentați să vă protejați colegii. Veți fi sensibili în privința imaginii voastre publice.

Miercuri și joi: Două zile în care veți ajunge în mod natural în centrul atenției în anturaj, în grupul de prieteni. Planurile voastre vor fi optimiste și pe termen lung.

Vineri și sâmbătă: Deveniți retrași, aveți nevoie de odihnă, de liniște, după agitația din zilele precedente.

Duminică: O zi plăcută, amuzantă, aveți din nou energie și doriți să fiți înconjurați de oameni.

Cariera și banii Berbecilor

Scorpion

Opt de Bâte

Opt de Bâte este o carte a libertății. plină de energie și dinamism, care vă propulsează înainte pentru a vă îndeplini în ritm rapid scopurile. Veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți.

Luni și marți: Aveți nevoie de libertate spirituală și emoțională. Gândirea voastră, dominată de emoții, este vizionară și incluzivă.

Miercuri și joi: Aveți succes în carieră, reușiți să vă puneți în valoare ideile, să vă impuneți prin siguranță de sine și capacitatea de a vă transmite mesajele.

Vineri și sâmbătă: În relațiile de prietenie preferați să îi lăsați pe ceilalți în față, iar voi să adoptați rolul de susținători. Planurile și sfaturile voastre vor fi realiste, de bun simț.

Duminică: Aveți nevoie de o zi liniștită, pe care să o petreceți în solitudine. Este o zi în care preferați să stați și să analizați evenimentele din ultima perioadă.

Cum sunt Berbecii

Săgetător

Regina de Spade

Trebuie să vă păstrați independența în gândire și judecată, să vă folosiți inteligența pentru a judeca o anumită situație, utilizând fiecare informație pe care o aveți la dispoziție.

Luni și marți: Preferați rațiunea în locul sentimentelor. Deciziile, mai ales cele care au legătură cu banii familiei, le veți lua după o matură chibzuință.

Miercuri și joi: Unii dintre voi vor fi adevărați vizionari, veți privi viața în mod idealist, optimist, cu încredere. Alții în schimb, în numele idealurilor, ar putea fi cuprinși de spiritul dreptății, chiar de intransigență.

Vineri și sâmbătă: Mulțumirea va însemna pentru voi dacă veți reuși să îi susțineți pe cei dragi sau pe cei care au nevoie de sprijinul vostru, prin activități concrete sau cu un sfat bun.

Duminică: Petreceți ziua în mod plăcut, cel mai probabil alături de niște prieteni, veți fi sociabili, comunicativi.

Semnele zodiacale care au cea mai mare nevoie de spiritualitate și pace interioară

Capricorn

Doi de Cupe

Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată de relația de cuplu. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane, atât în relațiile de dragoste cât și în cele profesionale.

Luni și marți: Relații foarte bune în cuplu, acțiunile și vorbele voastre vor fi determinate de sentimente. În parteneriatele profesionale veți dori să vă protejați și să vă sprijiniți colaboratorul.

Miercuri și joi: Pasiune, uneori atitudini dramatice, teatrale în relațiile intime. În privința banilor veți face planuri pe termen lung și veți fi tentați să faceți cheltuieli extravagante.

Vineri și sâmbătă: Veți fi înclinați spre activități intelectuale, veți dori să acumulați cunoștințe noi în mod serios, sistematic.

Duminică: Sunteți preocupați de perspectivele carierei voastre sau de imaginea voastră publică. Nu trebuie să vă preocupe în mod exagerat ceea ce cred alții despre voi!

Mercur tranzitează Peștii între 15 martie și 3 aprilie

Vărsător

Regina de Cupe

Regina de Cupe este blândă, sensibilă și plină de compasiune, iar apariția ei sugerează că trebuie să empatizați cu ceilalți și să vă arătați compasiunea.

Luni și marți: Puneți tot sufletul în activitățile curente sau cele de serviciu. Aveți tendința să vă implicați emoțional, în totalitate.

Miercuri și joi: Puneți multă dragoste și pasiune în relația de cuplu. Va exista și o nevoie de a fi lăudați, apreciați, urcați pe un piedestal, atât în relațiile personale cât și în cele profesionale.

Vineri și sâmbătă: Adoptați o atitudine prudentă în administrarea banilor familiei. În relația intimă sunteți cam interiorizați, nu ar strica să ve deschideți mai mult sufletul.

Duminică: Aveți nevoie de libertate, fizică și emoțională, simțiți nevoia unei atmosfere mai degajate, mai destinse.

Pești

Pajul de Cupe

Apariția acestei cărți vă învață să vă ascultați întotdeauna intuiția, să credeți în dragoste și și visurile voastre. Trebuie să priviți o situație dificilă dintr-o perspectivă nouă, să abordați situația cu dragoste și compasiune.

Luni și marți: În relațiile romantice aveți nevoie de certitudini, de stabilitate, atitudinea voastră va fi cam posesivă. Veți acorda o dragoste duioasă, poate prea protectoare, copiilor.

Miercuri și joi: Este important pentru voi ca la serviciu să existe o atmosferă plăcută. Vă veți folosi de creativitate și de inteligență, iar colaboratorii vor aprecia aceste calități.

Vineri și sâmbătă: În relația de cuplu veți adopta o atitudine realistă, practică și veți cere același lucru și partenerului vostru. Evitați criticile exagerate!

Duminică: Tindeți să analizați cam mult cea ce ține de relațiile intime, dar și problemele financiare. Nu va lipsi însă simțul dreptății și disponibilitatea de a ajunge la un compromis în eventualele discuții.

Soarele tranzitează Berbecul între 20 martie și 19 aprilie

Venus tranzitează Berbecul între 21 martie și 14 aprilie

Relațiile de dragoste ale Berbecilor cu celalalte semne zodiacale

Mercur tranzitează Peștii între 15 martie și 3 aprilie

Marte tranzitează Gemenii între 3 martie și 23 aprilie