Trei de CupeBerbec

Trei de Cupe

Trei de Cupe reprezintă prieteniile și relațiile armonioase. Este timpul să fiți deschiși să îi ajutați pe ceilalți, iar aceștia vor fi la rândul lor dispuși să vă susțină.

Palas a intrat în Pești pe 7 martie

Luni: Începeți săptămâna în forță în privința carierei, cu putere de muncă, ambiție, simț al responsabilității.

Marți, miercuri, joi: O perioadă bună pentru activitățile sociale, de grup. Ideile vor fi optimiste, pe termen lung.

Vineri și sâmbătă: Vă îndreptați atenția către lumea voastră interioară, emoții și domeniul  spiritualității. Veți oferi empatie și sprijin celor care vor avea nevoie de ele.

Duminică: Energie proaspătă, spirit de inițiativă, idei, dar și nerăbdare și impulsivitate.

Taur

Șase de Bâte

Apariția acestei cărți sugerează că vă sunt apreciate meritele și eforturile depuse, veți fi lăudați pentru rezultatele și munca depusă. Acest fapt vă va da multă încredere și putere să vă continuați eforturile.

Luni: Posibile contacte cu persoane aflate în funcții de autoritate, profesori, juriști, preoți. Sau veți adopta voi înșivă rolul de mentori.

Marți, miercuri, joi: Succesul în carieră va veni prin intermediul relațiilor sociale și al activităților de grup. Ideile voastre vor fi pe termen lung sau cu implicații largi.

Vineri și sâmbătă: Veți prefera compania prietenilor dragi și activitățile care vă oferă mulțumire sufletească. Veți fi cam sensibili și emotivi.

Duminică: Posibilă impulsivitate, conflicte, inclusiv cu persoane aflate în funcții de autoritate. Veți putea în schimb să vă asumați rolul de lideri.

Gemeni

Nouă de Cupe

Urmează o perioadă de mulțumire emoțională, cum ar fi întărirea unei legături romantice, a unei prietenii sau consumarea unei relații sexuale. Arată bucurie și fericire, înțelegerea reciprocă a emoțiilor mai mult ca niciodată.

Luni: Planuri financiare profitabile, care implică banii comuni ai cuplului. În dragoste veți fi cam reci, prea raționali.

Marți, miercuri, joi: Posibile planuri pentru călătorii la distanță, inclusiv în străinătate. Vă gândiți la idei interesante, deosebite, pentru a vă dezvolta. Veți prefera activități de învățare în grup.

Vineri și sâmbătă: În activitățile sociale și cele legate de carieră veți avea flexibilitatea necesară pentru a vă adapta situațiilor și a întoarce lucrurile în favoarea voastră.

Duminică: O zi dinamică în relațiile cu prietenii, veți dori să faceți multe, veți fi mobili, în mișcare. Cam conflictuali sau dornici să vă impuneți ideile.

Rac

Opt de Bâte

Aveți acum libertatea și spațiul pentru a vă continua planurile și activitățile. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă îndepli în ritm rapid scopurile.

Luni: Pragmatism în discuțiile parteneriale profesionale. În relațiile de cuplu veți avea o atitudine responsabilă, dar cam distantă, orientată spre problemele practice.

Marți, miercuri, joi: Importantă va fi nevoia de libertate personale în cadrul relațiilor. În domeniul financiar veți face planuri pe termen lung, iar soluțiile vor fi creative.

Vineri și sâmbătă: Vă îndreptați atenția mai ales către domeniul spiritual, analizați concepții de viață și credințe. Posibile drumuri în apropierea unor ape.

Duminică: Vă veți impune cu autoritate ideile și planurile. Veți dori să faceți totul repede, așa cum vreți voi.

Leu

Doi de Cupe

Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată de relația de cuplu. Cartea anunță echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

Luni: Muncă multă, responsabilități la serviciu, veți fi raționali, soluțiile vor fi pragmatice.

Marți, miercuri, joi: Comunicare bună la nivel intelectual, atât în cuplu cât și în parteneriatele profesionale. Veți respecta ideile care ies din tipare.

Vineri și sâmbătă: Sensibilitate, emotivitate, romantism în relațiile de cuplu. În domeniul financiar va lipsi simțul practic. Atenție, nu vă lăsați înșelați!

Duminică: Nevoie de libertate, de călătorii, de mișcare fizică.

Fecioară

Patru de Monede

Patru de Monede are atât conotații pozitive cât și negative. Pe de o parte această carte semnifică că v-ați îndeplinit multe dintre obiective și ați ajuns la bunăsare materială. Pe de altă parte, există riscul să ajungeți să apreciați numai valorile materiale, devenind posesivi sau lacomi.

Luni: Gândire pragmatică, matematică, creativitatea va trece pe planul al doilea, în favoarea soluțiilor sigure.

Marți, miercuri, joi: la serviciu veți comunica bine cu colegii, veți da randament în activități comune, de grup. Veți veni și cu soluții originale.

Vineri și sâmbătă: Relații foarte bune în cuplu, sentimentele vor fi curate, veți oferi înțelegere și sprijin emoțional.

Duminică: Posibile dezacorduri în relațiile cu partenerul, inclusiv legate de banii comuni.

Balanță

Trei de Monede

Mesajul dat de Trei de Monede este unul de încurajare. Dacă veți continua să faceți eforturi pentru îndeplinirea viselor voastre și nu veți permite să fiți descurajați, în final veți ajunge la prosperitate și succes.

Luni: Începeți săptămâna cu activități practice legate de căminul  și familia voastră.

Marți, miercuri, joi: În relațiile romantice veți avea nevoie de o comunicare intelectuală, veți aprecia ca partenerul să vă respecte spațiul personal, nevoia de libertate.

Vineri și sâmbătă: Bună capacitate de adaptare la eventualele schimbări de la serviciu sau în relațiile cu colegii. Veți pune mult suflet în tot ceea ce veți face.

Duminică: O zi dinamică, cu activități multe, veți avea nevoie de acțiune, să faceți mișcare.

Scorpion

Asul de Bâte

Asul de Bâte vă încurajează să vă ascultați instinctele și să lăsați ghidați de intuiție. Așa că începeți cu câteva acțiuni simple prin care puteți pune lucrurile în mișcare, iar apoi continuați să vă dezvoltați ideile. Este important să acționați acum.

Luni: relațiile sociale vor avea legătură cel mai probabil cu activitățile profesionale. În general veți fi înclinați spre activități practice, veți fi serioși, responsabili, cam taciturni.

Marți, miercuri, joi: O nevoie mai mare decât de obicei de a evada de acasă. Veți visa la spații mai largi, sau chiar veți ieși în spații deschise.

Vineri și sâmbătă: Deosebit de romantici în relația cu iubitul, grijulii și protectori față de copii. Creativitate artistică.

Duminică: Ziua se va desfășura în ritm alert, veți fi plini de energie, veți dori să faceți multe, repede, așa cum vreți voi, nu altfel.

Săgetător

Zece de Cupe

Zece de Cupe anunță o perioadă de fericire, bucurie, mulțumire și împlinire emoțională, în special în ceea ce privește relațiile și familia.

Luni: Spirit pragmatic, precauție în problemele financiare. Planuri concrete, realiste.

Marți, miercuri, joi: Sociabilitate, dați randament în activități de grup.

Vineri și sâmbătă: Pace, înțelegere în relațiile de familie. Aveți tendința să vă sacrificați pe voi pentru binele altora.

Duminică: Pasiune în cuplu, activități fizice, sportive, distracție cu copiii.

Capricorn

Cavalerul de Monede

Apariția acestei cărți sugerează că trebuie să fiți responsabili, să respectați rutina pentru a vă asigura că o sarcină importantă este dusă la îndeplinire de la început până la sfârșit.

Luni: Putere de muncă, ambiția de a reuși și de a finaliza cu succes activitățile.

Marți, miercuri, joi: Idei creative, inteligente, originale și de perspectivă pentru a câștiga bani.

Vineri și sâmbătă: Capacitate de adaptare în relațiile cu rudele și anturajul apropiat. Îi susțineți și îi înțelegeți pe cei dragi, aveți tendința să vă puneți pe planul al doilea.

Duminică: Activități intense, rapide, practice, legate de casă.

Vărsător

Asul de Spade

Asul de Spade anunță o nouă idee, o inspirație, o gândire originală și o viziune creativă, precum și energia necesară să le puneți în aplicare.

Luni: Intuiție bună legată de carieră și de obiectivele profesionale.

Marți, miercuri, joi: Energie optimă, spirit vizionar, idei originale, nonconformism.

Vineri și sâmbătă: Lipsă de pragmatism în problemele financiare, există riscul să fiți păcăliți dacă nu sunteți prevăzători.

Duminică: Activități sociale intense, veți fi forța motoare, inițiatoare a oricăror activități.

Pești

Opt de Spade

Cartea vă cere să deveniți conștienți de faptul că limitările, dificultățile și interdicțiile nu se află neapărat în lumea exterioară, ci reflectă propriile voastre inhibiții și temeri.

Luni: Relațiile sociale vor avea un caracter pragmatic, vor fi orientate spre rezultate concrete.

Marți, miercuri, joi: Veți avea o senzație de constrângere, aceea că nu vă puteți pune în aplicare planurile dorite, din diverse motive, independente de voința voastră.

Vineri și sâmbătă: Reveniți la energia voastră obișnuită, empatia și capacitatea de adaptare vă vor veni în ajutor.

Duminică: Posibile cheltuieli sub impulsul momentului. Nu ar strica să vă gândiți mai bine înaine de a da banii.

Luna martie are energia puternică a numărului universal 8

Marte tranzitează Gemenii între 3 martie și 23 aprilie

Tarotul lunii martie