Regina de MonedeBerbec

Regina de Monede

Regina de Monede  sugerează că pentru voi este important să fiți independenți, să aveți un venit stabil și să aveți timp suficient să vă ocupați de familie și cei dragi.

Ceres tranzitează Berbecul între 21 februarie și 8 mai

Luni, marți și miercuri: Atenția și preocupările voastre se vor îndrepta cu preponderență asupra problemelor legate de casă, îngrijirea, protejarea și răsfățarea membrilor familiei, mai ales a copiilor.

Joi și vineri: Ies la iveală imaginația, creativitate și spiritul teatral. În relațiile cu copiii veți fi părinți devotați, iar în relațiile de dragoste veți fi romantici.

Sâmbătă și duminică: Vă dedicați activităților de rutină, veți dori ca totul să fie în ordine, corect aranjat. Faptele vor fi mai importante decât vorbele, dacă nu veți fi mulțumiți va ieși la iveală spiritul critic.

Taur

Trei de Cupe

Cartea semnalează începerea unei perioade în care sociabilitatea va fi în creștere. Veți găsi un echilibru între angajamentele pe care le aveți, familie și prieteni. Ați putea participa la o sărbătoare specială, cum ar fi o naștere, o logodnă, căsătorie, sau o zi de naștere.

Luni, marți și miercuri: În relațiile de comunicare, intuiția, emoțiile și empatia vor juca un rol important.

Joi și vineri: Veți fi mândri de casa și familia voastră, generoși cu persoanele dragi și tentați să cheltuiți, să faceți cadouri sau să cumpărați obiecte pentru locuință, pentru a vă dovedi dragostea sau pentru imaginea proprie.

Sâmbătă și duminică: Capacitatea de învățare și ambiția de a acumula cunoștințe noi vor fi ridicate. În relațiile de dragoste sau în relațiile cu copiii veți avea tendința să îi criticați pe cei dragi.

Gemeni

Șase de Monede

Cartea vorbește despre caritate, fie dăruiți celor din jur, fie beneficiați de ajutor și sunteți recunoscători pentru asta.

Luni, marți și miercuri: Posibile cheltuieli pentru familie și cei dragi, sentimentele vor juca un rol important.

Joi și vineri: Două zile în care veți intra în contact cu oamenii, veți avea magnetism personal și veți dori să ieșiți în evidență. Este posibil să vă lăudați, să exagerați, pentru a vă face remarcați.

Sâmbătă și duminică: Weekendul va fi dedicat familiei și activităților curente, gospodărești. Poate veți face ordine în chitanțe și hârtii și veți face calcule financiare.

Rac

Asul de Cupe

Asul de Cupe înseamnă dragostea sub toate formele ei. Poate aveți pe cineva pe care să îl iertați, sau care vă poate ierta? Puteți lăsa deoparte supărarea și să vă găsiți liniștea? Cartea arată și o creștere a creativității, în special dacă aveți oportunitatea să dați frâu emoțiilor.

Luni, marți și miercuri: Nu veți avea prea multă încredere în sentimentele voastre. Fiind foarte sensibili, veți fi influențați ușor.

Joi și vineri: Posibile cheltuieli, chiar exagerate, pentru imaginea proprie, pentru a impresiona pe cineva cu cadouri, sau pur și simplu pentru a vă exprima dragostea.

Sâmbătă și duminică: În anturajul vostru și cu rudele apropiate veți prefera să rămâneți în plan secund. Veți dori în schimb să îi susțineți pe cei apropiați prin faptele voastre.

Leu

Judecata

Judecata indică deseori decizii care vă vor schimba viața, dar spre deosebire de cele cerute de cartea Dreptatea, aceste decizii necesită o combinație delicată între intuiție și intelect. Ați putea fi la o răscruce, fiind conștienți că orice decizie ați lua va aduce o schimbare semnificativă în viața voastră.

Luni, marți și miercuri: O perioadă de interiorizare, de analiză. Sensibilitatea și emotivitatea vor fi mai mari și veți prefera să rămâneți într-un mediu în care vă simțiți confortabil.

Joi și vineri: Reveniți la un nivel optim al energiei voastre, veți avea o aură luminoasă dată de încrederea în forțele proprii și veți atrage oamenii în jurul vostru.

Sâmbătă și duminică: Adoptați o atitudine precaută, mai ales în ceea ce privește finanțele, evitați cheltuielile pe care le considerați exagerate sau riscante.

Fecioară

Luna

Luna este o carte psihologică, a temerilor proiectate în prezent și în viitor, pe baza experiențelor trecutului. Imaginile, gândurile și sentimentele pe care le-ați reprezentat de-a lungul timpului vin acum să vă tulbure.

Luni, marți și miercuri: Sentimentele, emoțiile vor juca un rol important în relațiile cu prietenii. Intuiția voastră va fi ridicată și vă va ajuta în relațiile sociale.

Joi și vineri: Veți avea sentimentul că sunteți ca un leu în cușcă, pentru că nu vă veți putea desfășura așa cum veți dori, din diverse motive, legate de restricții legale, responsabilități sau neîncredere în voi înșivă.

Sâmbătă și duminică: Tensiunile se vor risipi, dar tot veți evita să ieșiți prea mult în evidență. Evitați să criticați și să cereți perfecțiunea de la voi și de la ceilalți.

Balanță

Împărăteasa

Lucrurile vor merge bine până la urmă și, indiferent ce se va întâmpla, veți fi înconjurați de dragoste. În unele cazuri, Împărăteasa indică renovarea sau mutarea într-o nouă locuință, în special dacă vă place să decorați, să grădinăriți, să cultivați propriile produse, să creați sau să vă înconjurați de obiecte frumoase.

Luni, marți și miercuri: Opinia celor din jur sau a societății despre voi va fi importantă.  Veți dori să fiți respectați, să vă fie recunoscute calitățile și competențele.

Joi și vineri: Două zile foarte bune în privința relațiilor cu prietenii și în activitățile de grup, unde veți ieși în evidență prin creativitate și talentul oratoric. Veți dori să fiți apreciați și lăudați, dacă nu vă veți lăuda singuri!

Sâmbătă și duminică: Veți foarte disciplinați și meticuloși în toate activitățile voastre și veți putea face planuri concrete, minuțioase.

Scorpion

Eremitul

Va fi o perioadă dedicată mai mult reculegerii interioare și a retragerii decât a faptelor concrete. Vă vețiconcentra asupra lumii voastre interioare, în căutarea răspunsurilor care să vă definească.

Luni, marți și miercuri: Veți crede în ceea ce faceți, încrederea voasstră va avea o bază spirituală. Veți fi și conservatori, cu greu vă veți schimba punctele de vedere.

Joi și vineri:  Încrederea și optimismul vor fi ridicate, iar acestea se vor vedea în atitudinea voastră în mediul social și în relațiile profesionale.

Sâmbătă și duminică: Simțul vostru practic va ieși la iveală în relațiile cu prietenii, discuțiile vor fi concrete. Planurile voastre de viitor vor fi bazate pe realitate, nu pe vise.

Săgetător

Nouă de Spade

Posibilele stări de teamă, de anxietate pot fi provocate de ceea ce este în interiorul minții voastre, nu de circumstanțe reale. Sunteți creatorii propriei lumi, iar atitudinea voastră determină cum resimțiți lumea respectivă.

Luni, marți și miercuri: Posibile temeri, care vor avea legătură cel mai probabil cu problemele financiare, legate de fondurile comune. Nu prea vă veți exprima sentimentele.

Joi și vineri: Veți visa la călătorii îndepărtate, la un loc de muncă în străinătate. Aceste zile vor fi favorabile activităților educaționale, atât din postura de elev cât și de profesor.

Sâmbătă și duminică: Imaginea pe care o afișați în public va fi importantă pentru voi, veți ține foarte mult să aveți un aspect îngrijit, fără pată. Evitați criticile, atât la adresa propriei persoane cât și la adresa celorlalți.

Capricorn

Zece de Cupe

Cartea este o veste bună și în ceea ce privește relațiile romantice și ar putea indica și începutul unei relații foarte fericite, sau satisfacția unei relații de lungă durată. Este promisiunea că, dacă veți face eforturile necesare, poate fi construită sau menținută o relație de dragoste de lungă durată.

Luni, marți și miercuri: O perioadă favorabilă pentru cuplurile vechi și pentru toate relațiile parteneriale. Veți fi intuitivi, protectori, atitudinea voastra va fi dată de sentimente.

Joi și vineri: Aceste zile vor fi caracterizate de spiritul nobil, standardele înalte de etică în relațiile personale, dar și cele financiare. Veți dori să fiți în centrul atenției, să aveți capacitatea de decizie.

Sâmbătă și duminică: Credințele voastre spirituale vă vor ghida atitudinea și îi veți critica pe cei care nu vor fi de acord cu opiniile voastre.

Vărsător

Șapte de Monede

Vreți să fiți siguri că vă concentrați atenția în direcția corectă, care vă va aduce cele mai mari beneficii. Aveți o viziune pe termen lung și vă concentrați pe rezultatele sustenabile.

Luni, marți și miercuri: Începeți săptămâna concentrați pe activitățile de serviciu, în care vă veți implica emoțional. Succesul sau eșecul îl veți resimți la nivel personal.

Joi și vineri: În relațiile de cuplu sau în cele profesionale veți dori să vă arogați roluri de lideri. Forța motoare va fi ambiția.

Sâmbătă și duminică: În relațiile persoanale veți fi cam inhibați, în timp ce în problemele financiare veți adopta o atitudine precaută, veți evita cheltuielile exagerate.

Pești

Îndrăgostiții

Îndrăgostiții reprezintă perfecțiunea, armonia și atracția reciprocă, iar apariția acestei cărți sugerează înțelegerea, mai ales în relațiile de cuplu, dar și în parteneriate de orice fel. Este posibil și să aveți de ales între două posibilități care vă duc în direcții diferite.

Luni, marți și miercuri: Săptămâna va debuta cu romantism în relațiile de dragoste, gândirea va fi emoțională. Față de copii veți fi grijulii și protectori.

Joi și vineri: Multă ambiție, spirit de inițiativă și creativitate în relațiile profesionale. Talentul vostru în comunicare și siguranța afișată vă vor fi de ajutor.

Sâmbătă și duminică: În cuplu și în relațiile parteneriale de orice tip veți lăsa inițiativa partenerului, preferând să îl susțineți în activitățile sale. Evitați să îl criticați dacă nu face totul perfect, așa cum doriți voi!

Ceres tranzitează Berbecul între 21 februarie și 8 mai

Soarele tranzitează Peștii între 18 februarie și 20 martie

Relațiile de dragoste ale Peștilor cu celelalte semne zodiacale

Mercur revine în mers direct pe 20 februarie, în Vărsător