Asul de BateBerbec

Asul de Bâte

Asul de Bâte vă încurajează să vă ascultați instinctele și să lăsați ghidați de intuiție. Este important să acționați acum, în loc să mai pierdeți timpul cu prea multe studii și cercetări.

Saturn și Uranus formează pe 17 februarie prima dintr-o serie de trei cuadraturi din acest an!

Luni și marți veți avea un nivel ridicat de energie, veți dori să puneți lucrurile în mișcare, fără amânare. Atenție la impulsivitate sau la deciziile pripite.

Miercuri, joi și vineri veți fi concentrați pe rezolvarea unor probleme materiale sau bănești. Veți rezolva probleme concrete sau veți semna contracte.

Sâmbătă și duminică le veți petrece cu rudele sau cu prietenii, veți fi sociabili, într-o atmosferă plăcută.

Taur

Pajul de Monede

Pajul de Monede semnifică visele și dorința de a le pune în aplicare în viața reală. Cartea nu indică împlinirea viselor ci mai degrabă motivația inițială și energia de a începe punerea în practică a viselor respective.

Luni și marți, forța voastră interioară va fi mare, ca și ambiția, dar nu veți lăsa să se vadă acest lucru. Asta pentru că aveți nevoie să vă gândiți mai bine la ceea ce doriți să realizați.

Miercuri, joi și vineri vor fi zile dedicate activităților practice, concrete. Vreți proceda și veți lucra în ritmul vostru, gândind lucrurile în mod așezat.

Sâmbătă și duminică, discuțiile se vor axa pe rezolvarea unor probleme financiare, pot avea loc lămuriri, clarificări.

Cariera și banii Peștilor

Gemeni

Împăratul

Împăratul vine în completarea Împărătesei, reprezentând principiul masculinității și al patriarhului. Veți oferi celorlalți îndrumare, sfaturi și înțelepciune, demonstrând autoritate și stabilitate.

Luni și marți, viața socială va avea prioritate, cu multe întâlniri cu prietenii, discuții. Veți fi foarte dinamici, iuți în vorbe și în fapte.

Miercuri, joi și vineri veți avea nevoie de o pauză, de un loc liniștit unde să nu vă deranjeze nimeni.

Sâmbătă și duminică reveniți la nivelul vostru de energie obișnuită, veți fi deschiși, comunicativi, dinamici.

Cum sunt Peștii

Rac

Regele de Spade

Cartea vă recomandă să adoptați o poziție fermă dar corectă. Aveți claritatea minții și puteți recunoaște adevărul, trebuie să preluați conducerea cu un punct de vedere obiectiv.

Luni și marți, activitățile voastre se vor concentra pe carieră și pe imaginea voastră socială. Veți fi activi, dinamici, ambițioși, nerăbdători, dornici să faceți totul repede, așa cum vreți voi.

Miercuri, joi și vineri, relațiile sociale și întâlnirile cu prietenii se vor baza pe considerente practice. Atmosfera va fi una tihnită, prietenoasă, caldă. Posibilele întâlniri vor avea loc cel mai probabil acasă la voi sau într-o altă locuință.

Sâmbătă și duminică veți gândi mult, veți face planuri, dar nu le veți comunica și altora, deocamdată.

Saturn și Uranus formează pe 17 februarie prima dintr-o serie de trei cuadraturi din acest an!

Leu

Zece de Monede

Apariția acestei cărți arată că familia și prietenii apropiați sunt extrem de importanți pentru voi, arată rolul pe care îl are tradiția în viața voastră.

Luni și marți veți crede cu tărie în forța și șansele voastre, în perspectivele pe care le aveți. Planurile și ideile vor fi pe termen lung.

Miercuri, joi și vineri sunt posibile realizări legate de carieră, acestea vor avea o bază solidă, palpabilă. Atitudinea voastră va fi responsabilă, serioasă, iar tot ce veți face va fi spre binele familiei.

Sâmbătă și duminică le veți petrece înconjurați de oameni, rude apropiate sau prieteni, veți râde, veți vorbi, vă veți amuza împreună.

Saturn în sextil cu Kiron: integrarea nevoii de stabilitate cu cea de exprimare a convingerilor personale

Fecioară

Cavalerul de Spade

Cavalerul de Spade arată deseori un nou proiect sau idee și că nimic nu vă poate sta în cale. Aveți un impuls de energie care vă propulsează înainte și vă inspiră să acționați rapid pentru a vă atinge țelurile.

Luni și marți sunt posibile dezacorduri, discuții legate de bani, fondurile comune ale familiei, de exemplu. În relația intimă pot apărea conflicte din cauza nerăbdării și a ieșirilor pasionale.

Miercuri, joi și vineri veți trece totul prin filtrul mincii, veți avea nevoie de dovezi concrete pentru orice, nu veți accepta că ceva este adevărat doar pentru că vi se spune acest lucru.

Sâmbătă și duminică, imaginea voastră publică va fi importantă pentru voi. Veți ieși în evidență datorită capacității bune de comunicare.

Cum va fi anul Bivolului Alb de Metal pentru toate semnele zodiacale?

Balanță

Marele Preot

Marele Preot arată necesitatea de a respecta regulile sau situațiile structurate. Apariția sa într-o etalare mai înseamnă că trebuie să respectați regulile societății sau că vă confruntați cu o forță sau o persoană lipsită de spirit inovator, fixată pe respectarea cutumelor de mult  împământenite.

Luni și marți luați inițiativa și încercați să vă impuneți opiniile în cuplu sau în parteneriatele profesionale. Veți fi convinși să știți cel mai bine ce este de făcut și nu veți accepta opoziții.

Miercuri, joi și vineri vor fi dedicate rezolvării problemelor financiare, posibile contracte sau relații cu băncile sau alte instituții financiare. În dragoste veți fi protectori și iubitori.

Sâmbătă și duminică veți aborda problemele de natură spirituală cu logică. Veți fi curioși să aflați cât mai multe, să vă extindeți orizonturile.

Culorile norocoase ale anului Bivolului de Metal

Scorpion

Doi de Bâte

Trebuie să alegeți între a păstra ceea ce aveți sau a vă extinde orizonturile și a vă asuma riscuri. Aveți nevoie de răbdare, trebuie să așteptați ca ideile să vi se concretizeze.

Luni și marți, în activitățile profesionale ambiția voastră vă poate duce departe, nu veți accepta refuzuri, veți proceda așa cum veți dori și nu veți avea răbdare.

Miercuri, joi și vineri vor fi zile foarte bune pentru relațiile de cuplu și parteneriatele profesioane. În cuplu veți fi tandri, atenți cu partenerul, vă veți bucura de o atmosferă pașnică, plăcută.

Sâmbătă și duminică, mintea voastră va fi cercetătoare, curioasă, veți dori să aflați cât mai multe informații. Trebuie să fiți precauți, să nu vă lăsați manipulați din considerente financiare.

Săgetător

Pajul de Bâte

Pajul de Bâte este catalizatorul schimbărilor, înnoirilor, reprezintă spiritul de aventură și propunerile ademenitoare care necesită curaj și asumarea de riscuri. În voi există o neliniște creatoare care așteaptă să fie exprimată.

Luni și marți veți beneficia de multă energie vitală, veți fi dinamici, atât mintal cât și fizic. Veți avea multe idei și veți dori să le puneți imediat în practică.

Miercuri, joi și vineri, atmosfera se va calma. Asta nu înseamnă că nu veți munci, dar o veți face în mod așezat, organizat.

Sâmbătă și duminică, relațiile de cuplu vor decurge foarte bine, datorită comunicării bune dintre parteneri. Veți fi vorbăreți, veți dori să petreceți timpul alături de oameni sau să mergeți undeva, să ieșiți din rutină.

2021: Anul Bivolului de Metal

Capricorn

Puterea

Puterea este capacitatea interioară, a spiritului uman, de a depăși orice fel de obstacol. Semnificația Puterii este de a ști că puteți depăși orice obstacol cu ajutorul forței interioare și a încrederii.

Luni și marți, atitudinea voastră va fi autoritară, fermă, mai ales în problemele de familie. Veți considera că știți ce trebuie făcut și vă veți impune deciziile.

Miercuri, joi și vineri, dispoziția voastră se va relaxa, veți fi romantici, veți dori să vă bucurați de viață și de copiii voștri.

Sâmbătă și duminică, relațiile de familie vor fi plăcute, veți vorbi mult, vă veți amuza, poate veți primi musafiri.

Vărsător

Trei de Monede

Mesajul acestei cărți este unul de încurajare. Dacă veți continua să faceți eforturi pentru împlinirea viselor voastre și nu veți permite să fiți descurajați, în final veți ajunge la prosperitate și succes.

Luni și marți, stilul vostru de relaționare cu oamenii va fi iute, repezit. Nu veți avea prea multă răbdare, dar veți putea să vă împărțiți în mai multe direcții.

Miercuri, joi și vineri vor fi dedicate cu precădere problemelor de familie, veți administra proprietăți, veți face reparații și alte activități de acest gen. Veți avea nevoie de confortul familiei.

Sâmbătă și duminică vor fi dedicate activităților în aer liber și ieșirilor cu prietenii. Veți fi în vervă, sociabili, puțin superficiali, veți vedea partea luminoasă a vieții.

Pești

Asul de Monede

Asul de Monede este reprezentativ pentru noile începuturi, energie proaspătă și inspirație. Reprezintă elementul Pământ și simbolizează lumea materială, o energie nouă și un interes revitalizat pentru problemele financiare.

Luni și marți vor fi caracterizate de ambiție, hotărâre și inițiativă, scopul fiind independența financiară.

Miercuri, joi și vineri se anunță relații plăcute cu frații, vecinii și alte persoane apropiate. Ritmul vieții va fi mai calm, iar preocupările voastre vor fi dedicate lumii materiale, legate de confortul personal.

Sâmbătă și duminică vă veți bucura de relații armonioase în mijlocul familiei, veți dori probabil să ieșiți din casă, veți avea nevoie de o schimbare de decor.

Saturn și Uranus formează pe 17 februarie prima dintr-o serie de trei cuadraturi din acest an!