Rege SpadeBerbec

Regele de Spade

Trebuie să vă folosiți de logică și inteligență pentru a merge înainte, a ajunge în miezul unei probleme și a lua decizii ferme și corecte.

Culorile norocoase ale anului Bivolului de Metal

Luni și marți veți fi responsabili, eficienți, harnici, cerebrali și autoritari în activitățile legate de carieră.

Miercuri și joi sunt probabile întâlniri cu prietenii sau persoane din anturajul vostru. Veți fi optimiști, vizionari chiar, planurile vor fi de perspectivă.

Vineri, sâmbătă și duminică deveniți sensibili, mai degrabă retrași, preocupările voastre vor fi spirituale, intelectuale, poate artistice.

Taur

Marele Preot

Marele Preot arată necesitatea de a respecta regulile sau situațiile structurate. S-ar putea să aveți o atitudine rigidă, sau să vă confruntați cu o forță sau o persoană lipsită de imaginație.

Luni și marți, atitudinea voastră va fi serioasă, responsabilă, dar și inflexibilă. Sau în activitățile voastre veți avea de-a face cu persoane în funcții de autoritate, cu care va trebui să fiți diplomați pentru a obține ceea ce doriți.

Miercuri și joi, succesul și recunoașterea profesională vor veni datorită viziunii voastre pe termen lung și a capacității de comunicare în public. Preocupările voastre vor avea o tentă socială.

Vineri, sâmbătă și duminică, relațiile sociale vor fi cu prietenii cei mai apropiați, pe care îi considerați ca parte a familiei voastre. Veți fi dispuși să faceți tot posibilul să ajutați astfel de prieteni.

2021: Anul Bivolului de Metal

Gemeni

Cavalerul de Monede

Cavalerul de Monede arată că este timpul să vă asumați responsabilitatea și să luați inițiativa. S-ar putea să vă fie încredințat un proiect sau să primiți o însărcinare, va trebui să acceptați fără să vă plângeți.

Luni și marți, fie veți adopta o atitudine autoritară în problemele financiare, fie veți dori să transferați această responsabilitate unei persoane competente. În relațiile intime veți fi destul de conservatori.

Miercuri și joi veți lupta pentru dreptate socială, pentru binele grupului, lăsând pe planul al doilea interesul personal. Va ieși la iveală spiritul echității.

Vineri, sâmbătă și duminică vă veți exprima personalitatea în mod creativ și veți fi înclinați să îi susțineți pe cei la care țineți, atât moral cât și practic.

Luna februarie are energia spirituală a numărului universal 7

Rac

Eremitul

Cartea Eremitul indică o perioadă în care veți dori solitudine și izolare, pentru a vă concentra asupra lumii voastre interioare în căutarea răspunsurilor care să vă definească atitudinea viitoare.

Luni și marți veți fi retrași și precauți, mai ales în privința relațiilor personale. Un număr prea mare de oameni va fi intimidant pentru voi, veți prefera întâlnirile restrânse.

Miercuri și joi, intuiția voastră va fi ridicată și s-ar putea să vă exprimați într-un mod neobișnuit, atât în relațiile intime cât și în cele financiare. Veți evita soluțiile consacrate.

Vineri, sâmbătă și duminică vor fi dedicate vieții culturale sau spirituale, care să vă hrănească mintea și sufletul.

Ce spune Tarotul despre luna februarie

Leu

Șapte de Monede

Vreți să fiți siguri că vă concentrați atenția în direcția corectă, care vă va aduce cele mai mari beneficii. Aveți o viziune pe termen lung și vă concentrați pe rezultatele sustenabile.

Luni și marți, activitățile profesionale vor beneficia de toată concenjtrarea voastră. Veți fi muncitori, responsabili, cerebrali, obiectivele vor fi concrete.

Miercuri și joi veți aprecia partenerii, de viață sau profesionali, care gândesc în mod independent și sunt capabili să vină cu idei interesante, neobișnuite, care vă pot scoate din rutină.

Vineri, sâmbătă și duminică, intuiția voastră în relațiile intime și în problemele legate de fondurile comune sau de moșteniri va fi una ridicată. Veți vedea dincolo de aparențe.

Venus tranzitează Vărsătorul între 1-25 februarie

Fecioară

Opt de Spade

Opt de Spade vă cere să deveniți conștienți de faptul că limitările, dificultățile și interdicțiile nu se află neapărat în lumea exterioară, ci reflectă propriile voastre inhibiții și temeri.

Luni și marți, gândirea voastră va fi destul de conservatoare, limitată de concepții învechite, tradiții sau teama de a merge cu gândul în teritoriu necunoscut.

Miercuri și joi veți fi plini de energie și veți dori să vă implicați într-o multitudine de activități. Veți dori să că deschideți către lume, să dărâmați barierele reale sau imaginare.

Vineri, sâmbătă și duminică, relațiile parteneriale vor fi romantice, spirituale, veți tinde să vă lăsați în voia partenerului.

Astrologia lunii februarie

Balanță

Împăratul

Împăratul anunță o bună capacitate intelectuală, hotărâre, acțiune și abilități de conducere. Veți oferi îndrumare, sfaturi și înțelepciune, demonstrând autoritate și stabilitate.

Luni și marți veți gestiona cu eficiență problemele de familie, veți administra proprietățile sau vă veți impune opiniile.

Miercuri și joi, gândirea voastră va prinde aripi, veți privi cu optimism în viitor, iar soluțiile voastre vor surprinde prin ingeniozitate.

Vineri, sâmbătă și duminică, atmosfera va fi visătoare, veți prefera să stați acasă, să vă relaxați acolo unde vă simțiți cel mai bine.

Marte tranzitează Taurul între 6 ianuarie și 3 martie

Scorpion

Regele de Cupe

Dacă aveți probleme, Regele de Cupe arată că trebuie să creați un echilibru între emoții. Trebuie să dați dovadă de compasiune, una dintre cele mai puternice și frumoase calități ale spiritului uman.

Luni și marți, abordarea voastră va fi serioasă, veți dori să analizați problemele în profunzime, superficialitatea vă va deranja.

Miercuri și joi veți iubi libertatea mai mult ca orice, nu veți accepta să fiți convinși sau constrânși să faceți ceva ce nu doriți.

Vineri, sâmbătă și duminică, cei singuri vor visa la o dragoste ideală, cei aflați în cuplu vor fi romantici, iubitori.

Mercur retrogradează în Vărsător, între 30 ianuarie și 20 februarie

Săgetător

Zece de Monede

Veți consuma multă energie pentru a vă asigura că familia voastră are tot ce îi trebuie, de la bani și siguranță și până la un trai mai bun.

Luni și marți vor fi dedicate cu seriozitate și tenacitate rezolvării unor probleme financiare, a celor legate de acte și proprietăți.

Miercuri și joi le veți petrece probabil în societate, în mijlocul oamenilor. Comunicarea publică, schimburile de idei vor fi importante pentru voi, ca și acumularea de cunoștințe.

Vineri, sâmbătă și duminică, romantismul și dragostea, mai ales în familie, vor pluti în aer. Veți dori să oferiți dragoste, să vă puneți în serviciul persoanei iubite.

Relațiile de dragoste ale Vărsătorilor cu celelalte semne zodiacale

Capricorn

Asul de Monede

Asul de Monede simbolizează o energie nouă și un interes revitalizat pentru problemele materiale și financiare pe care le aveți.

Luni și marți, un flux de energie prospătă vă va îndemna să îndrăzniți mai mult, mai ales în activitățile practice și în sectorul financiar.

Miercuri și joi, sectorul financiar va fi susținut de abilitatea voastră de a relaționa și de a vă transmite mesajele la nivel social.

Vineri, sâmbătă și duminică le veți petrece în compania celor mai apropiați și dragi prieteni. Dragostea va pluti în aer.

Soarele tranzitează Vărsătorul între 19 ianuarie și 18 februarie

Vărsător

Nouă de Bâte

Nouă de Bâte este ultimul test sau ultima provocare, înainte de a atinge succesul. Simțiți că ați ajuns la capătul puterilor, dar aveți resurse de rezervă. Cartea vă încurajează să luptați pentru ceea ce credeți.

Luni și marți trebuie să conștientizați că pentru a obține ceea ce doriți trebuie să munciți și să vă luptați până la capăt.

Miercuri și joi veți reveni la dispoziția voastră normală, veți avea energie vitală, spirit inovator, idei interesante.

Vineri, sâmbătă și duminică sunt posibile cheltuieli sub impulsul emoțiilor, sau pentru a face cadouri persoanei iubite.

Vesta retrogradează între 19 ianuarie și 20 aprilie, în Fecioară

Pești

Regina de Spade

Această carte semnalează abilitatea intelectului de a judeca și a discerne imparțial, fără sentimentalisme.

Luni și marți, relațiile sociale vor fi cu un cerc restrâns de persoane și vor avea o bază concretă, practică. Veți fi destul de taciturni.

Miercuri și joi, nevoia de libertate, de spațiu de desfășurare va fi mare. Nu veți fi satisfăcuți de libertatea voastră de exprimare.

Vineri, sâmbătă și duminică veți avea un nivel optim al energiei și veți fi voi înșivă în toate privințele.

Sănătatea Vărsătorilor

Astrologia anului 2021 pentru toate semnele zodiacale