Zece de CupeBerbec

Zece de Cupe

Zece de Cupe este o carte a fericirii, a bucuriei, a mulțumirii și împlinirii emoționale, în special în ceea ce privește relațiile și familia. Dacă nu este vorba despre dragoste, Zece de Cupe reflectă sistemul vostru de valori, credințele care vă vor aduce împlinire și fericire.

Ce spune Tarotul despre luna februarie

Luni începeți ziua hotărâți să puneți la punct problemele profesionale până la cel mai mic amânunt. În a doua parte a zilei veți deveni mai sociabili, buni negociatori și comunicatori.

Marți și miercuri veți avea relații armonioase în cuplu și veți colabora bine în parteneriatele profesionale, fiind capabili să negociați cu abilitate. Veți avea tendința să lăsați de la voi de dragul păcii.

Joi și vineri veți fi interiorizați, cu sentimente pasionale, puternice. Veți posesivi, atât în relațiile intime cât și în privința fondurilor comune.

Sâmbătă și duminică, atmosfera va deveni luminoasă, idealistă, veți avea nevoie de spații deschise, de libertate.

Taur

Pajul de Spade

Pajul de Spade reflectă o abundență de energie, pasiune și entuziasm. Abia așteptați să începeți un nou proiect sau să împărtășiți o idee.

Luni va fi o zi potrivită învățăturii, acumulării de cunoștințe. Evitați să vă cicăliți parteneru lromantic sau copiii.

Marți și miercuri, capacitatea bună de comunicare și de negociere va susține activitățile voastre curente sau cele de la serviciu.

Joi și vineri, în relațiile de cuplu sau în parteneriatele profesionale veți fi domniați de sentimente profunde, puternice, uneori manipulatoare. Veți fi puternici și ambițioși.

Sâmbătă și duminică va apărea o nevoie de aventură, de relații neobișnuite sau de a cheltui peste măsură. Viziunea voastră va fi însă pe termen lung.

Venus tranzitează Vărsătorul între 1-25 februarie

Gemeni

Regina de Cupe

Atunci când apare într-o etalare, Regina de Cupe sugerează că trebuie să empatizați cu ceilalți și să vă arătați compasiunea.

Luni veți începe ziua preocupați mai mult să munciți pentru familie și casă decât pentru voi. În a doua parte a zilei veți fi mai sociabili și mai relaxați.

Marți și miercuri veți comunica bine, veți lucra bine în echipă, veți avea o gândire creativă.

Joi și vineri vă veți urmări cu putere și ambiție obiectivele profesionale. Veți fi inteligenți și vă veți impune punctele de vedere, inclusiv prin negocieri ascunse.

Sâmbătă și duminică va exista o nevoie de comunicare spirituală în cuplu, de activități fizice și de o senzație de libertate.

Astrologia lunii februarie

Rac

Împărăteasa

Împărăteasa simbolizează creația în toate formele ei, de la viața amoroasă, artă și până la bunurile materiale. În unele cazuri, Împărăteasa indică redecorarea sau mutarea într-o nouă locuință.

Luni, relațiile cu rudele sau cu anturajul apropiat vor avea un fundament practic. Veți fi tentați să vă dovediți devotamentul pentru fapte, nu prin vorbe.

Marți și miercuri veți avea parte de o atmosferă plăcută acasă, veți comunica și vă veți amuza în familie.

Joi și vineri, veți avea nevoie de o comuniune profundă cu partenerul romantic sau veți dori să începeți o relație pe termen lung cu cineva. Gândirea voastră va fi ascuțită, veți vedea lucrurile dincolo de aparențe.

Sâmbătă și duminică veți fi sociabili, indiferent ce activitate veți avea veți dori să o faceți împreună cu familia sau prietenii.

Leu

Trei de Cupe

Cartea semnalează începerea unei perioade în care sociabilitatea va fi în creștere. Veți găsi un echilibru între angajamentele pe care le aveți, familie și prieteni.

Luni numărați, calculați, administrați banii, faceți ordine în chitanțe și contracte.

Marți și miercuri sunteți sociabili, abili în relațiile publice, negocierile vor decurge bine.

Joi și vineri, atitudinea voastră va fi fermă, hotârâtă, ambițioasă, veți dori să atingeți obiective concrete, practice, mai ales cele legate de familie și de casă.

Sâmbătă și duminică veți fi activi, sociabili, mobili, ideile voastre vor fi inteligente, pe termen lung, curajoase.

Mercur retrogradează în Vărsător, între 30 ianuarie și 20 februarie

Fecioară

Asul de Monede

Asul de Monede simbolizează o energie nouă și un interes revitalizat pentru problemele materiale și financiare pe care le aveți.

Luni veți avea un nivel optim al energiei, spirit de inițiativă în activitățile intelectuale, legate de învățare, acumulare de cunoștințe dar și în activitățile concrete.

Marți și miercuri sunt posibile negocieri financiare, legate de contracte de colaborare sau de angajare pe termen lung. Veți fi negociatori abili.

Joi și vineri veți fi mai degrabă introvertiți, cei cu care veți intra în contact vor simți din partea voastră o atitudine cam distantă.

Sâmbătă și duminică veți simți nevoia să ieșiți din casă, la aer. Este posibil să vă gândiți la extinderea spațiului de locuit sau la mutare.

Balanța

Nebunul

Nebunul vorbește despre experiențe noi, dezvoltare personală și aventură. Această carte vă cere să vă puneți încrederea în divinitate, să aveți încredere că prin această nouă călătorie veți descoperi succesul.

Luni veți fi interiorizați, veți avea tendința să vă izolați, să vă îngrijorați, mai ales în prima parte a zilei. Dispoziția voastră se va schimba însă după prânz, iar după-amiaza va fi plăcută.

Marți și miercuri vor fi zile dedicate planurilor noi, legate de extindere, colaborări, negocieri. Veți fi comunicativi, sociabili, în mijlocul oamenilor.

Joi și vineri vor avea loc planuri serioase și ambițioase legate de contracte și bani. Veți evita să vorbiți prea mult despre ele.

Sâmbătă și duminică atmosfera va fi plăcută, alături de familie și prieteni. Posibile ieșiri în natură, excursii.

Soarele tranzitează Vărsătorul între 19 ianuarie și 18 februarie

Scorpion

Judecata

Ați putea fi la o răscruce, fiind conștienți că orice decizie ați lua va aduce o schimbare semnificativă în viața voastră.

Luni, relațiile cu prietenii și cunoscuții vor avea o tentă practică, concretă. Veși avea tendința să îi lăsați pe alții să iasă în evidență.

Marți și miercuri pot avea loc schimbări de concepții, de mentalitate, care vă vor da un sentiment de eliberare, de izbăvire.

Joi și vineri veți avea energie, ambiție, putere de muncă, abilitate a gândirii.

Sâmbătă și duminică veți fi tentați să faceți cheltuieli dictate de altruism, de nevoile spirituale. Veți avea o viziune pe termen lung legată de acumularea de bunuri și de investiții.

Săgetător

Lumea

Aduceți la bun sfârșit un proiect pe termen lung, o perioadă de studiu, o relație, sau o carieră, care vă vor da un sentiment al împlinirii și o șansă a unui nou început.

Luni, în domeniul carierei veți adopta o atitudine responsabilă, veți munci cu atenție, veți pune la punct toate detaliile, dar nu veți dori să ieșiți în evidență.

Marți și miercuri vor fi zile potrivite pentru relații publice, comunicare, întâlniri, negocieri, discuții.

Joi și vineri veți deveni interiorizați, veți gândi mult, veți face planuri, dar le veți ține pentru voi.

Sâmbătă și duminică vă revine energia, veți fi mobili, poate veți pleca într-o excursie. Veți fi alături de familie și de prieteni.

Capricorn

Regele de Spade

Cartea vă recomandă să adoptați o poziție fermă dar corectă. Aveți claritatea minții și puteți recunoaște adevărul, trebuie să preluați conducerea cu un punct de vedere obiectiv.

Luni veți avea tendința să îi criticați sau să îi judecați pe care nu au aceeași opinie cu a voastră.

Marți și miercuri, recunoașterea în societate sau în încarieră va veni prin intermediul capacității voastre de comunicare și de negociere.

Joi și vineri veți fi serioși, profunzi și mai degrabă individualiști. Veți vorbi numai atunci când veți avea ceva important de transmis.

Sâmbătă și duminică veți fi tentați să sacrificați interesul propriu pentru a-i ajuta pe alții. Veți transmite celorlalți din convingerile, înțelepciune și cunoștințele voastre.

Relațiile de dragoste ale Vărsătorilor cu celelalte semne zodiacale

Vărsător

Dreptatea

Deveniți conștienți că deciziile și acțiunile voastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective.

Luni veți fi cam temători, interiorizați, poate chiar inhibați în relațiile intime sau în problemele legate de fondurile comune.

Marți și miercuri veți fi conduși de spiritul dreptății, de etică. Este posibil să vă ocupați de acte sau să intrați în legătură cu instituții sau persoane din domeniul administrației și justiției.

Joi și vineri veți avea parte de recunoaștere la nivel social sau în carietă, datorită forței interioare și mintale, a ambiției, a abilității și a puterii de muncă.

Sâmbătă și duminică este posibil să plecați la un drum, veți avea nevoie de libertate de mișcare. Posibile relații cu străinătatea.

Pești

Eremitul

Cartea Eremitul indică o perioadă în care doriți solitudine și izolare. Aveți nevoie să fiți singuri și doriți să vă retrageți departe de lume.

Luni, în relația de cuplu sau în parteneriatele profesionale veți opta pentru poziția a doua, preferând să fiți persoana care îl susține pe celălalt.

Marți și miercuri veți visa la o relație ideală, dar vă veți simți mai degrabă singuri. Posibile contracte legate de bani.

Joi și vineri veți avea un spirit cercetător, veți dori să aflați esența profundă a unor credințe sau situații.

Sâmbătă și duminică este posibil să plecați într-o călătorie, sau veți intra în legătură cu străinătatea. De asemenea, este posibil să citiți sau să urmăriți documentare despre locuri îndepărtate.

Ce spune Tarotul despre luna februarie

Astrologia lunii februarie

Venus tranzitează Vărsătorul între 1-25 februarie

Mercur retrogradează în Vărsător, între 30 ianuarie și 20 februarie

Vesta retrogradează între 19 ianuarie și 20 aprilie, în Fecioară