Marea PreoteasBerbec

Marea Preoteasă

Apariția acestei cărți arată că aveți nevoie să ascultați și să aveți încredere în vocea voastră interioară, Marea Preoteasă fiind expresie a bunătății, capacității de iertare, a răbdării și a bunăvoinței.

Ce spune Tarotul despre luna ianuarie

Astrologia lunii ianuarie

Luni va fi o zi dedicată stării de bine a voastră și a celor dragi vouă. Veți realiza că sănătatea voastră, starea de bine, emoțională, psihică și fizică, este importantă.

Marți și miercuri vor fi zile favorabile relației de cuplu și tuturor parteneriatelor, personale sau profesionale. Veți ști cum să comunicați pentru a asigura un echilbru și un compromis favorabil tuturor părților implicate.

Joi și vineri atmosfera devine mai pasională, mai fierbine în relațiile intime. În provința banilor și a bunurilor comune veți fi mai puternici, mai dominatori, mai abili decât partenerul vostru. Nu veți spune tot ce gândiți și plănuiți să faceți.

Sâmbătă și duminică veți fi sociabili, idealiști, veți avea nevoie de spații deschise, de mișcare, de comunicare cu persoane din străinătate, sau de călătorii la distanță.

Taur

Regina de Spade

Regina de Spade anunță o săptămână care va fi caracterizată de logică și gândire detașată. Sentimentalismele vor trece pe plan secund.

Luni veți avea tedința să treceți totul prin filtrul minții și să analizați lucrurile în detaliu. Simțul critic va fi mai ascuțit ca niciodată, iar cei din jur vor simți din plin acest lucru.

Marți și miercuri atmosfera se va calma și veți încerca să creați o atmosferă plăcută în anturajul apropiat și la serviciu. Vă veți asuma rolul de mediatori, pentru ca toată lumea să fie mulțumită.

Joi și vineri veți fi persoana mai puternică în cuplu sau în parteneriatele profesionale. Veți dori să vă impuneți punctele de vedere, atât în mod direct cât și prin metode mai subtile.

Sâmbătă și duminică veți simți nevoia varietate, de acțiune, de romantism în relațiile intime. În privința banilor veți fi tentați să cheltuiți.

Gemeni

Zece de Cupe

Această carte este imaginea unei familii fericite și a unui cămin confortabil, toți membrii familiei se înțeleg unii cu alții și sunt înconjurați de dragoste. Prezența cărții poate anunța o vacanță sau o reuniune în familie, în care vă puteți relaxa împreună.

Luni veți fi dedicați familiei, veți avea parte de activități legate de căminul vostru, veți avea grijă de cei dragi.

Marți și miercuri veți fi sociabili, fermecători, eleganți în comportament. Starea voastră de bine va depinde de relațiile cu ceilalți.

Joi și vineri vor fi dedicate activităților curente și celor de serviciu. Veți fi ambițioși, hotărâți, inteligenți, puternici. Veți vorbi mai puțin despre sentimentele și planurile voastre, în schimb veți gândi mai mult.

Sâmbătă și duminică vor avea loc activități plăcute în cuplu, mai ales în aer liber. Veți avea o nevoie sporită de libertate în cuplu și de comunicare la nivel spiritual.

Rac

Doi de Spade

În această săptămână veți avea la dispoziție mai multe căi de urmat și vă va fi greu să decideți care este cea mai bună soluție pentru voi.

Luni veți avea tendința să vă faceți prea multe griji, mai mult sau mai puțin justificate, iar aceste temeri și îmdoieli vă vor ține în loc.

Marți și miercuri veți crea o atmosferă plăcută acasă, veți dori ca toată lumea să se simtă bine. În relațiile cu ceilalți membri ai familiei veți fi dispuși să lăsați de la voi de dragul liniștii.

Joi și vineri veți fi destul de secretoși, veți încerca să vă protejați sentimentele. Veți fi sentimentali, emotivi, pasionali, dar interiorizați.

Sâmbătă și duminică veți deveni mult mai sociabili, mai deschiși, veți dori să îi implicați pe cei din jur în activitățile voastre și veți ști să creați o atmosferă veselă, optimistă.

Leu

Rege de Monede

Acest rege este un model de stabilitate, câștiga bani ușor și îi împarte cu ceilalți. Veți adopta o atitudine protectoare, veți avea grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Luni va ieși la iveală simțul vostru financiar, veți face calcule, veți stabili bugetul familiei, cheltuielile vor fi responsabile.

Marți și miercuri veți fi foarte sociabili, veți participa la întâlniri, la reuniuni cu prietenii sau colaboratorii. Atitudinea voastră va fi diplomată, veți avea talent de mediatori.

Joi și vineri veți prelua conducerea în familie, veți fi lideri, atât direct cât și indirect. Veți vorbi mai puțin și veți fi mai interiorizați.

Sâmbătă și duminică atmosfera se va destinde, veți avea nevoie de libertate, de mișcare fizică, planurile voastre vor fi optimiste, pe termen lung.

Fecioară

Asul de Monede

Energia proaspătă a Asului de Monede anunță o săptămână a noilor începuturi, în care vă veți gândi la proiecte noi, de perspectivă.

Luni veți avea un nivel optim al energie, veți echilibrați, practici, dispuși să îi ajutați pe alții, atât cu vorba sau cu fapta, indiferent că este vorba despre familie sau despre serviciu.

Marți și miercuri veți dori să câștigați bani, pentru a dobândi un sentiment de siguranță. În această privință veți avea o atitudine obiectivă. Este posibil să vă gândiți la  formarea unor parteneriate profitabile.

Joi și vineri veți fi interesați în mod special de fapte, de date concrete, științifice, mai puțin de latura sentimentală a vieții.

Sâmbătă și duminică veți simți nevoia unei călătorii și, dacă nu va fi posibil, veți dori să faceți mișcare, să mergeți în aer liber. În familie nu veți accepta să fiți constrânși.

Balanță

Șapte de Monede

Pe ansamblul săptămânii veți conștientiza că planurile voastre nu se pot concretiza peste noapte, va fi nevoie de răbdare și de eforturi constante.

Luni poate avea loc un conflict între realitate și visele pe care vi le faceți. Cu toate acestea, vă veți dovedi inteligența la nevoie și vă veți urmări cu tenacitate obiectivele.

Marți și miercuri veți avea un nivel optim al energiei, veți fi dornici de comunicare, de distracție, veți asigura o atmosferă plăcută și echilibrată în jurul vostru.

Joi și vineri veți gestiona cu inteligență banii. Posesia acestora vă va da, mai mult ca de obicei, un sentiment puternic de securitate. Este valabilă și varianta opusă, aceea că și temerile legate de bani și securitatea financiară ar putea fi la fel de mari.

Sâmbătă și duminică veți fi deosebit de sociabili, amuanți, veți avea chef de întâlniri, poate chiar de excursii cu prietenii.

Scorpion

Trei de Bâte

O săptămână în care veți fi sociabili, veți colabora bine, veți observa oportunitățile pentru extinderea orizonturilor, prin studiu, călătorii sau activități profesionale.

Luni, relațiile cu oamenii vor fi bazate în mod special pe considerente practice. Discuțiile vor fi concrete, la obiect. Viziunea voastră asupra viitorului va fi destul de reținută, precaută.

Marți și miercuri veți avea nevoie mai mult ca de obicei de un partener pe care să vă bazați, care să vă dea siguranță. Cei care nu aveți un partener vă veți gândi serios la formarea unei relații.

Joi și vineri vă veți simți mai individualiști, puternici, mai siguri pe voi, dar nu vă veți exprima sentimentele cu ușurință.

Sâmbătă și duminică veți fi tentați să cheltuiți, fără să vă gândiți prea mult dacă aveți nevoie de obiectele respective și nici la prețul acestora.

Săgetător

Cumpătarea

Cumpătarea arată măsura justă a lucrurilor, iar apariția acestei cărți sugerează că în această săptămână va trebui să asiguranți un echilibru, măsura justă a lucrurilor.

Luni, recunoașterea meritelor voastre, la nivel social sau în carieră, va avea loc datorită seriozității voastre, a imaginii de persoană pe care oamenii se pot baza atunci când au nevoie de ajutor.

Marți și miercuri veți participa la reuniuni sociale sau la întâlniri cu prietenii și veți fi optimiști în privința perspectivelor de viitor.

Joi și vineri  veți fi taciturni, interiorizați, veți avea tendința să vă retrageți într-un loc pe care îl percepeți ca sigur. În schimb, veți avea un simț de observație ascuțit, iar intuiția va fi ridicată. Forța mintală va fi puternică, dar interiorizată.

Sâmbătă și duminică reveniți la optimismul care vă caracterizează, veți avea nevoie de mișcare și de spații deschise pentru a vă consuma energia debordantă.

Capricorn

Pajul de Spade

Pajul de Spade anunță o săptămână în care veți beneficia de un nivel ridicat de energie mintală, veți face planuri, proiecte pe care veți dori să le puneți în mișcare cât mai curând posibil.

Luni veți trata problemele de viață din punct de vedere pragmatic, veți avea nevoie de dovezi, de date concrete, chiar și atunci când veți aborda probleme legate de religie și filozofia de viață.

Marți și miercuri veți fi apreciați în societate și în carieră datorită calităților voastre de negociatori sau de mediatori. Veți comunica bine și veți crea o atmosferă plăcută în jurul vostru.

Joi și vineri veți fi centrați mai mult pe persoana proprie, interacțiunile cu prietenii vor fi puține și vor avea legătură cu interesele voastre. Sentimentele, deși profunde, intense, le veți păstra pentru voi. Veți fi destul de ascunși în privința planurilor voastre.

Sâmbătă și duminică veți fi destul de comunicativi, dar doar cu persoanele cele mai apropiate de sufletul vostru. Nu veți avea chef de lume multă.

Vărsător

Spânzuratul

Apariția Spânzuratului anunță o săptămână în care vă veți acorda o pauză în activitățile concrete, sau veți avea nevoie de o astfel de pauză, pentru a analiza ce aveți de făcut în continuare.

Luni vă veți face griji, justificate sau nu, legate să starea de sănătate și veți evita toate situațiile care vi se vor părea riscante. În relațiile intime veți fi destul de inhibați. În privința banilor comuni, veți fi destul de temători și conservatori atunci când va veni vorba despre cheltuieli.

Marți și miercuri, spiritul dreptății va pune stăpânire pe voi, veți oferi și veți pretinde dreptate, o atitudine corectă. Este posibilă semnarea unor acte sau contracte, sau rezolvarea unor probleme legale.

Joi și vineri veți da dovadă de autoritate și veți fi recunoscuți ca lideri. Veți fi puternici, inteligenți, ambițioși în carieră sau în cercul social.

Sâmbătă și duminică veți fi sociabili, comunicativi, în mișcare, vă veți întîlni cu prietenii.

Pești

Doi de Monede

Această carte semnalează că va trebui să găsiți un echilibru între viața de familie și activitățile profesionale. Veți avea șanse de câștiguri financiare prin intermediul colaborărilor.

Luni, în relațiile de cuplu sau în cele profesionale veți fi persoana care îl va susține pe celălalt, prin sfaturi practice, realiste, sau activități concrete.

Marți și miercuri veți fi puternici prin intermediul partenerului vostru de viață sau profesional. În acest fel veți cîștiga mai mulți bani, de exemplu. Veți evita în schimb să discutați despre problemele personale, intime.

Joi și vineri veți fi preocupați în mod special de probleme religioase, spirituale, dar și de subiecte mai misterioase, taboo, care pot avea un efect profund asupra concepțiilor voastre.

Sâmbătă și duminică veți avea o atitudine optimistp față de obiectivele voastre pe termen lung, mai ales în privința celor legate de carieră. Veți face planuri de perspectivă, legate de culturi, limbi străine sau călătorii în străinătate.

Luna ianuarie are energia blândă a numărului universal 6

Ce spune Tarotul despre luna ianuarie

Astrologia lunii ianuarie

Previziuni numerologice: anul personal în 2021

Astrologia anului 2021 pentru toate semnele zodiacale