Rege SpadeBerbec

Rege de Spade

O săptămână a clarității mintale și a pragmatismului. Veți acționa în funcție de idealurile voastre, veți fi în căutarea echității, a binelui general, nu doar al celui personal.

Venus tranzitează Săgetătorul între 15 decembrie și 8 ianuarie

Astrologia anului 2021

Luni  va fi o zi a dinamismului, a energiei pozitive,  care va fi îndreptată către cauzele care vă mulțumesc din punct de vedere spiritual. Sunt susținute relațiile cu străinătatea, online sau în persoană, educația superioară și justiția.

Marți și miercuri veți da dovadă de organizare, gândire pragmatică și de responsabilitate în domeniul carierei.

Joi și vineri veți avea parte de activități sociale intense, relațiile cu prietenii și interesele grupurilor vor trece pe primul plan. Optimismul va fi în creștere.

Sâmbătă și duminică vă îndreptați atenția către trăirile interioare, pentru că veți fi sensibili, interiorizați, unii dintre voi chiar religioși.

Taur

Dreptatea

Atmosfera acestei săptămâni va fi caracterizată de nevoia de dreptate, de echilibru, de echitate în relațiile interumane. Trebuie să nu pierdeți în vedere zicala ”așa cum îți vei așterne așa vei dormi”.

Luni, în relațiile intime, veți aștepta și veți încerca să oferiți partenerului adevărul. Veți dori ca relația voastră să fie una deschisă, echitabilă. Asta nu înseamnă că unii dintre voi, mai ales cei singuri, nu vor dori să aibă o aventură. Libertatea personală va fi importantă. Atenția la cheltuielile mari sau riscante.

Marți și miercuri este posibil să aveți de rezolvat probleme care implică acte, justiție, autorități de aplicare a legii, profesori sau alte persoane cu autoritate.

Joi și vineri faceți planuri pe termen lung legate de carieră, sunt susținute relațiile sociale, interesele unei instituții sau ale unui grup de persoane. Gândirea va fi progresistă, ideile interesante.

Sâmbătă și duminică veți fi sociabili, veți petrece clipe plăcute alături de persoane, prieteni dragi.

Gemeni

Marele Preot

Adoptați o atitudine serioasă, responsabilă, știți că multe depind de atitudinea și deciziile pe care le veți lua. Dacă va fi cazul, veți avea forța să vă impuneți punctele de vedere. Este posibil să fiți cam încăpățânați și conservatori.

Luni veți avea un surplus de energie care va avea nevoie să se reverse. Veți avea nevoie de spațiu de desfășurare a ideilor, mai ales în cuplu, dar și în parteneriatele profesionale. Și nevoia de mișcare fizică va fi mare.

Marți și miercuri veți avea tendința să dați sfaturi în toate domeniile, veți avea impresia că le știți pe toate și veți încerca chiar să vă impuneți punctele de vedere.

Joi și vineri veți acționa în funcție de principii, simțul etic va fi în creștere.  Veți fi cam conservatori, sau, dimpotrivă, veți avea parte de profesori, judecători, preoți, sau persoane cu atitudini conservatoare.

Sâmbătă și duminică vor fi dedicate probabil răsfățării celor dragi. Dacă va fi nevoie, veți fi gata să îi îngrijiți pe care care vor avea nevoie de ajutorul vostru. Vor fi susținute toate activitățile de îngrijire, inclusiv din sectorul medical.

Rac

Împăratul

Adoptați o atitudine de șef de familie, protejându-i și ajutându-i pe ceilalți, cu vorba și cu fapta. Veți fi persoana la care ceilalți vor veni pentru sfaturi și sprijin.

Luni va fi o zi în care vă veți canaliza energia în activitățile de serviciu sau cele curente. Veți fi optimiști, idealiști, veți avea nevoie de spațiu de desfășurare, veți prefera să mergeți personal să rezolvați lucrurile, în loc să stați într-un birou.

Marți și miercuri veți lua inițiativa și coducerea în cuplu sau în parteneriatele profesionale. Vă veți impune prin simțul pragmatic, dar veți fi cam autoritari și încăpățânați.

Joi și vineri va exista o tendință de aventură, de asumare a unor riscuri în relațiile intime sau în privința banilor, inclusiv a fondurilor comune.

Sâmbătă și duminică intuiția voastră va bună, iar unii dintre voi vor fi atrași de subiecte mistice, religioase, spirituale. Vă veți folosi de intuiție în relațiile personale, dar veți prefera să petreceți timpul alături de un număr restrâns de persoane apropiate.

Leu

Cavalerul de Monede

Cavalerul de Monede anunță  o perioadă în care veți evita activitățile sau planurile spectaculoase, preferând să vă ocupați de lucruri care vă oferă o senzație de stabilitate. Vă veți axa cu sârguință pe proiecte deja începute, preferând să faceți progrese constanțe și sigure.

Luni, activitățile mintale, intelectuale vor fi intense și bazate pe idealuri înalte. În dragostea romantcă veți ține mult la libertatea voastră.

Marți și miercuri veți munci cu simț de răspundere la serviciu, veți fi ambițioși, dar corecți și pragmatici.

Joi și vineri relațiile voastre parteneriale vor avea nevoie de comunicare la nivel intelectual. Veți dori o relație de pe poziții de egalitate, atât pe plan personal cât și profesional.

Sâmbătă și duminică veți avea tendința să vă îngrijorați cam mult fie în privința relației intime cu partenerul, fie în privința situației financiare.  Folosinți-vă intuiția atunci când luați decizii financiare pe termen lung.

Fecioară

Pajul de Spade

Pajul de Spade anunță multă energie și idei și nevoia de a le pune în practică. Pot apărea planuri noi de viitor sau veți fi încântați de planurile pe care le aveți în vedere.

Luni simțiți nevoia de mai mult spațiu, posibil în privința spațiului vostru de locuit. Sau pur și simți veți avea nevoie de mai multă libertate în relațiile de familie.

Marți și miercuri vor fi caracterizate de tendința de a trece totul prin filtrul minții. În relațiile de dragoste veți pune mare preț pe stabilitate și predictibilitate.

Joi și vineri vor abunda ideile interesante la serviciu, veți veni cu soluții inovatoare, veți colabora bine cu colegii și veți avea în vedere binele general.

Sîmbătă și duminică deveniți sensibili și grijulii față de cei dragi, iar relațiile de cuplu vor avea de câștigat datorită afecțiunii pe care o veți arăta pertenerului.

Balanță

Rege de Monede

Pe ansambul săptămânii veți avea încredere și succes în atragerea și administrarea banilor și o veți face în interesul celor dragi. Nu doar că veți identifica oportunitățile, ci veți avea și disciplina necesară pentru a gândi în perspectivă.

Luni vor fi susținute activitățile sociale, relațiile publice. Veți fi sociabili și veți fi atrași de persoane sociabile. Veți învăța rapid și veți evita activitățile plictisitoare.

Marți și miercuri vă veți concentra asupra familiei și veți avea grijă ca acesteia să nu îi lipsească nimic. Veți prelua conducerea și vă veți impune cu fermitate, dacă va fi cazul.

Joi și vineri vor fi dedicate activităților intelectuale, educației, ideilor inovatoare. Relațiile de dragoste vor avea la bază comunicarea intelectuală, nu doar atracția fizică.

Sâmbătă și duminică veți avea o atitudine mai degrabă visătoare, veți prefera să vă relaxați ascultând muzică sau citind o carte. Veți avea activități care vă vor satisface nevoile emoționale.

Scorpion

Lumea

Lumea anunță o săptămână în care veți avea nevoie să simțiți că faceți parte dintr-un întreg, că aparțineți de ceva, un loc, o comunitate, familiei voastre sau chiar lumii întregi.

Luni va exista o nevoie mare de libertate, de planuri, de perspective pe termen lung legate de domeniul financiar. Posibile colaborări de la distanță, inclusiv cu străinătatea. Evitați cheltuielile impulsive sau riscante.

Marți și miercuri, relațiile sociale vor avea o bază pragmatică, comunicarea va fi serioasă și strict necesară.

Joi și vineri veți iubi cel mai mult libertatea, atât la nivelul ideilor cât și cea fizică. Veți evita ideile tradiționale, le veți prefera pe cele proaspete, inovatoare.

Sâmbătă și duminică veți fi sensibili în relațiile romantice și afectuoși față de copiii voștri.

Săgetător

Asul de Bâte

Următoarea perioadă va beneficia de energia înfocată a Asului de Bâte, care reprezintă potențialul pur.

Luni veți crede sincer că orice este posibil dacă veți avea suficientă ambiție pentru a lupta pentru idealurile voastre.

Marți și miercuri reveniți într-o anumită măsură cu picioarele pe pănânt, nu va fi vorba doar despre idei ci și de aplicarea lor practică, ținând cont și de considerentele financiare.

Joi și vineri, comunicarea, relațiile publice vă vor ajuta să vă expuneți planurile de perspectivă și vă veți atrage audiența cu ajutorul ideilor intweresante.

Sâmbătă și duminică vor fi dedicate vieții de familie, veți ști să creați o atmosferă plăcută, caldă, veți oferi dragoste celor apropiați.

Capricorn

Judecata

Judecata vă vorbește despre izbăvire și renaște, atât fizică, dar mai ales spirituală. Vă dați seama că puteți și trebuie să faceți mult mai mult atât pentru voi înșivă cât și pentru cei din jurul vostru.

Luni veți fi cam interiorizați, va trebui să înțelegeți că temerile și dificultățile fac parte din viață, din natura umană. Nu permiteți ca posibilele temeri să vă facă să aveți o atitudine prea rigidă. În schimb, analizele pe care le veți face ar putea contribui la o schimbare de atitudine.

Marți și miercuri reveniți la nivelul vostru normal de energie. Veți fi ambițioși și pragmatici, veți pune lucrurile în mișcare.

Joi și vineri vă veți concentra pe planurile financiare, care vor fi interesante și bazate pe o perspectivă pe termen lung.

Sâmbătă și duminică veți prefera compania unui cerc restrâns de persoane, fie din familie, fie din anturajul apropiat.

Vărsător

Opt de Spade

Luni va fi o zi plină, cu mulți oameni în jurul vostru, veți fi optimiști și dedicați interesului general, nu doar celui personal.

Marți și miercuri veți avea tendința să vă lăsați dominați de tot felul de griji, mai ales de natură financiară, ceea ce ar putea conduce la o atitudine rigidă, marcată de frică.

Joi și vineri veți reuși să lăsați în urmă temerile și să reveniți la o atitudine mai deschisă, mai optimistă. Gândiți tot felul de planuri, bazate pe o viziune de ansamblu.

Sâmbătă și duminică, deciziile financiare vor fi luate mai degrabă în funcție de sentimente, veți face cheltuieli pentru satisfacerea nevoilor spirituale sau din dragoste față de familie.

Pești

Șase de Bâte

Șase de Bâte este o veste bună pentru această săptămână, în care vă veți bucura de aprecierea celor din jurul vostru, pornind de la cele mai mici gesturi ale voastr și până la recunoașterea meritelor voastre profesionale.

Luni este o zi în care puteți beneficia de succes în activitățile educaționale, ca studenți sau profesori, justiție sau domenii care au legătură cu spiritualitatea. Sunt susținute și relațiile cu străinătatea.

Marți și miercuri relațiile sociale vor fi axate pe problemele practice, concrete. Interacțiunile umane vor fi mai puține, dar mai importante.

Joi și vineri veți simți că nu aveți sufucient spațiu pentru a vă pune în practică toate planurile, care vor avea mai degrabă un caracter social decât personal.

Sâmbătă și duminică reveniți la un nivel optim  al energiei voastre. Veți fi alături de cei dragi, veți avea grijă de ei, emoțional și practic.

Venus tranzitează Săgetătorul între 15 decembrie și 8 ianuarie

Astrologia anului 2021

Pallas, înțeleapta fiică a lui Jupiter, a intrat pe 7 decembrie în semnul Vărsătorului

Astrologia lunii decembrie

Ce spune Tarotul despre luna decembrie

Luna decembrie are energia spirituală a numărului universal 7