mprteasaBerbec

Împărăteasa

Energia acestei săptămâni va fi caracteristică Împărătesei, cea care creează, dă viață și îngrijește. Feminina Împărăteasă vă îndeamnă să vă exprimați creativitatea, să aveți grijă de voi, să vă răsfățați, pe voi, dar și pe cei dragi vouă.

Ce spune Tarotul despre luna decembrie

Astrologia lunii decembrie

Luni și marți veți străluci asemenea lui Venus în relațiile publice, veți fi în vervă, vă veți exprima bine indiferent de modalitatea în care o veți face.

Miercuri, joi și în prima parte a zilei de vineri, atenția voastră se va îndrepta, cu o grijă maternă, către familia voastră, veți ști să creați o atmosferă de dragoste și de abundență.

În weekend, dragostea va fi în creștere, fie că este vorba despre iubit, soț sau copiii, veți ști să îi adunați în jurul vostru pe cei dragi, veți fi creativi, pasionali, veți radia o energie caldă.

Taur

Regina de Monede

Regina de Monede este mamă prin definiție, a lumii materiale, și așa veți fi și voi în această săptămână. Acasă veți oferi dragoste copiilor, dar nu doar prin vorbe, ci și prin fapte, în timp ce la serviciu veți fi eficienți și practici.

Luni și marți veți comunica bine în special în problemele financiare, veți fi activi, speculativi, veți vedea imediat o ofertă avantajoasă sau un contract profitabil, veți prinde ocaziile din zbor.

Miercuri joi și mare parte din ziua de vineri sunt susținute în mod special relațiile publice, pentru că veți ști să abordați problemele cu tact, ținând cont de sentimentele și reacțiile emoționale ale interlocutorilor voștri.

La sfârșitul săptămânii veți oferi multă căldură, pasiune, dragoste. Veți fi în centrul atenției, vă veți impune punctele de vedere. Posibile cheltuieli pe cadouri extravagante, pentru că veți dori să impresionați.

Gemeni

Asul de Cupe

Noi începuturi pentru Gemeni în această săptămână, în care veți pune mai mult suflet decât rațiune. Entuziasmul va fi mare, veți fi idealiști și înclinați să cheltuiți în funcție de sentimente.

Luni și marți veți beneficia de o energie proaspătă, vă veți simți în formă optimă, veți fi în continuă mișcare, comunicarea și gândirea vor fi rapide.

Miercuri, joi și vineri veți face cumpărături, veți cumpăra cadouri pentru copii și restul familiei și, purtați de dragostea pentru aceștia, s-ar  putea să cheltuiți cam mult.

Sâmbătă și duminică vor fi plăcute, vă veți simți bine, veți fi comunicativi, veți petrece sau veți fi împreună cu frații, verii sau alte persoane din anturajul apropiat.

Rac

Judecata

Pentru a merge mai departe va trebui mai întâi să lăsați ceva în urmă. Este vorba mai ales de sentimentele de vinovăție. Chiar dacă ați greșit cu ceva, este momentul să vă iertați și să o luați de la capăt.

Luni și marți veți fi interiorizați. Activitatea mintală va fi intensă, dar nu veți arăta acest lucru. Se pare că aveți ceva de lămurit cu voi înșivă. Poate Eclipsa de Lună vă îndeamnă să faceți acest lucru, iar pe termen lung va fi benefic pentru voi.

Miercuri, joi și vineri vă redeschideți către ceilalți, le oferiți din nou dragostea și empatia voastră, veți fi receptivi la nevoile partenerului sau copiilor voștri.

În weekend veți fi în centrul atenției în anturajul vostru apropiat, veți fi creativi, spirituali, glumeți, dar și mândri de propria persoană, orgolioși.

Leu

Opt de Spade

Săptămâna va fi caracterizată de cartea Opt de Spade, care anunță fie o stare reală de blocaj, din motive independente de voința voastră, fie o senzație de blocaj interior.

Luni și marți însă veți fi însă în vervă, înconjurați de prieteni, veți discuta și veți face schimburi de idei.

Miercuri, joi și vineri veți deveni sensibili, interiorizați. Veți simți că nu aveți spațiu suficient să vă desfășurați activitatea sau creativitatea. Sau poate va fi vorba de propriile inhibiții, care vor ieși la iveală și nu vă vor da pace.

La sfârșitul săptămânii reușiți să lăsați în urmă aceste temeri, justificate sau nu, pentru a-i fermeca din nou pe cei din jurul vostru cu energia, creativitatea și afecțiunea cu care i-ați obișnuit. În anturaj veți recurge la simțul vostru teatral pentru a-i încânta pe ceilalți, în dragoste veți fi pasionali și generoși, cu copiii veți fi afectuoși.

Fecioară

Șase de Bâte

O săptămână în care vă veți bucura de recunoașterea meritelor voastre, indiferent în ce domeniu, veți fi apreciați și lăudați.

Luni și marți veți ieși în evidență, la nivel social sau în carieră, datorită capacității excelente de a vă transmite mesajele. Gândirea va fi logică, rapidă și clară, iar acest lucru vă va ajuta în discuții și în negocieri.

Miercuri, joi și vineri vor fi favorizate relațiile de prietenie, mai ales cele de suflet. Veți răspunde afirmativ dacă vi se va solicita sprijinul.

Sâmbătă și duminică deveniți retrași. Veți fi foarte ambițioși, dar nu veți arăta în ce măsură. Veți face planuri pe termen lung, dar nu veți dori încă să le împărtășiți cu altcineva.

Balanță

Regele de Monede

Logica, disciplina, simțul practic și cel al afacerilor vor fi unele dintre caracteristicile aceste săptămâni. Regele de Monede reprezintă bunăstarea materială, succesul și ambiția de a asigura tot ceea ce este necesar, dar nu doar pentru el, ci pentru toți cei aflați sub ocrotirea sa, el fiind din acest motiv și o figură paternă.

Luni și marți veți aborda orice problemă veți avea din punct de vedere logic, comunicarea va fi clară și bazată pe date concrete, științifice.

Miercuri, joi și vineri veți dori să faceți impresie și să vă fie recunoscute meritele. Inclusiv în familie, veți dori și veți impune respect pentru ceea ce faceți pentru cei dragi, fie că este vorba despre soț, fie că este vorba despre copii.

Sâmbătă și duminică veți da tonul la comunicare și distracție cu prietenii.

Scorpion

Marele Preot

În această săptămână vă veți asuma rolul de patriarh sau de învățător, veți da sfaturi educaționale sau de viață celor care vă vor solicita sprijinul sau celor care vor avea nevoie de ajutor, în opinia voastră.

Luni și marți pare că veți putea depăși orice fel de probleme prin puterea minții și prin capacitatea de convingere dată de forța cuvintelor. Veți considera că le știți pe toate și veți da sfaturi în toate domeniile.

Miercuri, joi și vineri, fie veți adopta o atitudine doctă, religioasă sau de mentor, fie veți beneficia chiar voi de sprijinul unui profesor, al unui îndrumător sau al unui preot.

În weekend vă veți face remarcați la nivel social sau veți participați la un eveniment sau la o petrecere.

Săgetător

Asul de Monede

Atmosfera aceste săptămâni va fi caracterizată de claritate mintală și de spirit de inițiativă. Pot apărea oportunități profesionale, materiale sau financiare. Indiferent despre ce este vorba, cartea anunță manifestarea obiectivelor voastre și un sentiment al abundenței.

Luni și marți veși comunica bine în relațiile parteneriale, veți avea claritate mintală și abilitate în negocieri. Relațiile parteneriale și cele de dragoste vor decurge și ele bine.

Miercuri, joi și vineri pot apărea tot felul de ocazii bune, mai ales în domeniul financiar, este bine să vă folosiți de ele, pentru că vă pot aduce profituri. Veți fi destul de individualiști, atât in dragoste (cam emotivi) cât și cu banii proprii.

Sâmbătă și duminică veți fi optimiști, încrezători în calitățile voastre. Veți dori să călătoriți, să vă deschideți orizontul, dacă nu se va putea fizic, măcar mintal.

Capricorn

Doi de Cupe

Doi de Cupe anunță armonie în cuplu sau în relațiile parteneriale, care se vor baza pe încredere, dragoste sinceră și pe valori comune. Aceste relații, mai ales cele aflate la început, vor avea potențial de creștere.

Luni și marți veți beneficia de relații armonioase la serviciu. Discuțiile vor fi sincere, clare, deschise, uneori chiar amuzante.

Miercuri, joi și vineri, relațiile de cuplu vor fi afectuoase, vă veți susține și ajuta partenerul. Parteneriatele profesionale vor fi corecte, benefice, profitabile, cu perspective de dezvoltare.

Sâmbătă și duminică va ieși la iveală orgoliul, veți dori să vă impuneți punctele de vedere și să dețineți controlul asupra finanțelor comune.

Vărsător

Trei de Monede

Veți avea o nevoie emoțională să fiți alături de colegi și veți face cu greu distincția între deciziile emoționale și cele dictate de sentimente. Reușitele profesionale vă vor bucura peste măsură, dar veți pune prea mult la suflet erorile sau un eventual eșec.

Luni și marți veți avea multă energie creativă, dar veți avea tendința să treceți de la o activitate la alta. Veți simți nevoia să vorbiți mult cu prietenii, cu frații, copiii sau cu persoana iubită.

Miercuri, joi și vineri veți colabora îndeaproape cu colegii, veți empatiza cu ei. Acasă veți avea satisfacție sufletească îngrijindu-vă de cei dragi și de căminul vostru, prin crearea unei atmosfere plină de dragoste.

Sâmbătă și duminică veți lua inițiativa în cuplu și veți dori să vă impuneți punctele de vedere, dar o veți face în mod creativ, iar cei din jurul vostru vă vor urma în mod natural.

Pești

Îndrăgostiții

Săptămâna va sta sub semnul dragostei și al relațiilor armonioase în general, pentru că veți ști să comunicați, dar și să înțelegeți nevoile emoționale ale celorlalți.

Luni și marți veți comunica bine cu membrii familiei. În negocierile legate de proprietățile și bunurile familiei veți prinde ocaziile din zbor și veți fi buni negociatori.

Miercuri, joi și vineri, atenția voastră se va îndrepta către copii, veți fi atenți și protectori cu aceștia. În relațiile romantice, veți avea nevoie de sprijin emoțional și de stabilitate.

În weekend veți aborda orice activitate cu o bucurie și o curiozitate copilărească și îi veți atrage și pe ceilalți în acest joc.

Ce spune Tarotul despre luna decembrie

Astrologia lunii decembrie

Lună Plină în Gemeni și Eclipsă Lunară, pe 30 noiembrie: incertitudini în relațiile personale și în sectorul financiar

Neptun revine în mers direct în semnul Peștilor, pe 28 noiembrie

Soarele tranzitează Săgetătorul între 21 noiembrie și 21 decembrie