MoarteaBerbec

Moartea

Atmosfera acestei săptămâni este caracterizată de cartea Moartea, care nu înseamnă, așa cum poate părea la prima vedere, moartea propriu-zisă, cu excepția unor cazuri extreme, ci mai degrabă încheierea unui ciclu.

Soarele tranzitează Săgetătorul între 21 noiembrie și 21 decembrie

Venus tranzitează Scorpionul între 21 noiembrie și 15 decembrie

Această încheiere, această finalitate, este absolut necesară pentru a lăsa în urmă convingerile, obiceiurile sau chiar oamenii care nu vă mai servesc, care nu mai au un rol pozitiv în viața voastră, pentru a face loc noului și a porni pe un drum nou, cu forțe proaspete.

Luni și marți vor fi zile dedicate analizei, introspecției, preocupările vor fi mai degrabă de ordin spiritual, chiar dacă nu veți arăta acest lucru și vă veți vedea de treabă ca de obicei. Este posibil și să aveți grijă de cineva care are nevoie de ajutorul vostru.

Miercuri și joi energia voastră se schimbă în totalitate, pare că ați analizat ce ați avut de analizat, iar acum trebuie să puneți în practică ce ați hotărât.

Vineri, sâmbătă și duminică veți fi interesați cel mai mult de activitățile aducătoare de bani sau veți investi/cumpăra obiecte de valoare. Preocupările vor fi mai degrabă de ordin practic, legate de casă și familie.

Taur

Opt de Spade

Cartea Opt de Spade va da tonul acestei săptămâni, sugerând, mai ales la jumătatea săptămânii, o nevoie de izolare sau o stare de inhibiție.

Este posibil să vă simțiți constrânși, limitați în acțiunile voastre, nu veți putea să vă desfășurați la adevăratul vostru potențial. Rămâne de văzut dacă aceste constrângeri au o natură concretă sau sunt legate de limitările voastre la nivel mintal.

Luni și marți veți prefera să intrați în contact numai cu prietenii voștri apropiați, la care țineți mult. Veți fi alături de ei și îi veți ajuta dacă vă vor solicita ajutorul. În cazul activităților artistice, veți avea imaginație și creativitate. Discuțiile vor avea o notă spirituală, uneori religioasă.

Miercuri și joi intervine acea stare de constrângere. Veți dori să faceți multe, veți avea inițiative și curaj, dar veți avea senzația că acțiunile vă sunt limitate.

Vineri, sâmbătă și duminică atmosfera și dispoziția voastră se vor schimba mult în bine. Poate că veți reuși să depășiți problemele, concrete sau legate de nivelul vostru de încredere, așa că veți redeveni voi înșivă. Preocupările voastre vor fi mai ales de natură practică și financiară, dar nu veți duce lipsă de creativitate.

Gemeni

Lumea

Toată lumea va fi a voastră în această săptămână, sau cel puțin așa veți simți voi. Vor fi favorizate relațiile interumane.

Veți avea un sentiment al împlinirii, că sunteți acasă, fie în privința carierei, fie în privința relațiilor personale.

Luni și marți vor fi zile excelente pentru cei care își desfășoară activitatea în domeniul medical, în toate sectoarele care implică îngrijirea de persoane, în cadrul unor instituții de aplicare a ordinii, dar și cele care au legătură cu domeniul spiritual.

Miercuri și joi veți avea parte de relații publice intense. Comunicarea, sub toate formele ei, va fi rapidă, dar pot apărea și conflicte, pentru că veți dori să faceți totul repede, imediat. Posibile drumuri pe distanțe scurte.

Vineri, sâmbătă și duminică vă veți retrage în propriul cămin, sau în lumea voastră interioară, veți avea nevoie de liniștea și căldura căminului. Atitudinea voastră va fi mai degrabă conservatoare și veți evita schimbările.

Rac

Rege de Bâte

Pe ansamblul săptămânii veți avea o atitudine mai degrabă idealistă, caracteristică Regelui de Bâte. Proiectele vor fi în stil mare și le veți pune în practică cu energie și pasiune, cu condiția să credeți cu adevărat în ele. Același lucru va fi valabil și în privința relațiilor cu oamenii, veți fi dedicați și generoși față de cei dragi vouă.

Luni și marți veți avea o atitudine mai degrabă mistică, spirituală, veți fi atrași de subiecte filozofice, religioase, iar intuiția voastră va fi mare. Vor fi favorizate studiile superioare și contactele cu străinătatea.

Miercuri și joi atmosfera se va schimba, veți deveni mult mai hotărâți și activi în problemele legate de carieră. Aceste zile vor fi caracterizate de energie, pasiune, curaj și ambiție.

Vineri, sâmbătă și duminică, în relațiile sociale sunt posibile întâlniri cu prietenii apropiați. Atmosfera va fi una tihnită, confortabilă, veți evita agitația.

Leu

Dreptatea

Săptămâna va fi caraterizată de cartea Dreptatea, care vă va aduce aminte de importanța eticii. Este o chemare de a rămâne credincioși principiilor care vă călăuzesc în viață, pentru că se știe, așa cum vă veți așterne, așa veți dormi.

Luni și marți poate exista o tendință spre naivitate sau o lipsă de simț practic în problemele bănești. Idealismul sau încrederea prea mare în unele persoane poate face să vă lăsați înșelați de aparențe. Sau este posibil să fiți tentați, fie să faceți excese de orice fel, fie să vă implicați în relații nepotrivite.

Miercuri și joi veși reveni cu picioarele pe pământ. Simțul etic va fi la cote ridicate, veți acționa în funcție de principiile voastre. Posibile contacte cu autorități din lumea justiției, profesori din învățămîntul superior sau preoți.

Vineri, sâmbătă și duminică veți lua taurul de coarne și vă veți impune punctele de vedere, chiar cu încăpățânare dacă va fi cazul. Veți face apel la simțul vostru practic, dar și la autoritatea de care sunteți capabili.

Fecioară

Zece de Monede

Apariția acestei cărți sugerează că simțul practic va prevala în această săptămână, iar acest lucru vă va da o stare de siguranță, de confort financiar, chiar dacă pentru început veți fi cam visători.

Luni și marți veți avea o dispoziție mai degrabă visătoare. În relațiile personale veți fi sensibili, vă veți aduce aminte de ce vă iubiți partenerul și veți dori să îi demonstrați afecțiunea pe care i-o purtați. Sunt favorizate și parteneriatele în domeniul artistic, spiritual.

Miercuri și joi veți fi predispuși să oferiți sfaturi și consultanță, să împărtășiți din experiența voastră, mai ales în domeniul financiar, al actelor de moștenire, dar și legate de relațiile intime. Cu alte cuvinte, veți crede că le știți pe toate! Posibile contacte cu persoane cu autoritate, din domeniul bancar, de exemplu.

Vineri, sâmbătă și duminică va prima simțul practic, în problemele de viață veți prefera abordările tradiționale, sigure. Veți evita schimbările, ideile inovatoare.

Balanță

Cinci de Bâte

Cinci de Bâte semnalează o atitudine combativă, impulsivă, care va apărea mai ales de la jumătatea săptămânii, după două zile în care veți fi dominați de idealism. Vă veți da seama că evoluați într-un mediu concurențial și că trebuie să vă luptați pentru a obține ceea ce doriți.

Luni și marți este posibil ca la serviciu să aveți probleme de concentrare, atenția să vă fie distrasă, sau să aveți așteptări nerealiste. Sunt favorizate în schimb activitățile creative, care implică intuiție sau imaginație.

Miercuri și joi veți deveni competitivi, energici și nerăbdători în relațiile parteneriale, personale sau profesionale. Veți considera că nu mai este timp de pierdut, veți prelua inițiativa, cu riscul unor conflicte, pentru a pune în mișcare lucrurile.

Vineri, sâmbătă și duminică veți avea un simț ascuțit al banilor, veți ști cum să îi obțineți, veți da și sfaturi în acest sens. În schimb, veți fi înclinați și să cheltuiți pentru a vă satisface plăcerile, uneori nu tocmai ortodoxe.

Scorpion

Asul de Monede

Va fi o perioadă în care vă veți dedica cu entuziasm activităților profesionale sau celor aducătoare de bani. Veți avea energie și idei noi și veți fi gata să le puneți în practică.

Luni și marți vor abunda ideile creative, dar nu veți fi încă pregătiți să le faceți publice, dintr-un soi de timiditate. În dragoste veți fi romantici, veți visa la dragostea pură, ideală, iar în relațiile cu copiii veți fi afectuoși și grijulii.

Miercuri și joi vă vor reveni energia și spiritul combativ în activitățile profesionale, la serviciu. Veți fi pregătiți să vă prezentați și să vă susțineți ideile sau planurile.

Vineri, sâmbătă și duminică, relațiile parteneriale, personale și profesionale vor decurge foarte bine. Atmosfera va fi plăcută, caldă, tihnită, de familie.

Săgetător

Pajul de Cupe

O săptămână în care romantismul, intuiția, idealismul carateristice Pajului de Cupe vor fi în creștere. Creativitatea va fi mare și se va pune problema cum să o exprimați cel mai bine.

Luni și marți creativitatea se va îndrepta către căminul vostru, unde pot apărea idei noi pentru a vă face căminul mai plăcut. În relația cu persoana iubită sau cu soțul veți ști intuitiv de ce are nevoie partenerul vostru.

Miercuri și joi ideile se vor succeda rapid și tot atât de rapid veți dori să le puneți în aplicare. În dragoste veți fi pasionali, chiar geloși, veți avea și multă energie fizică pe care o veți putea consuma prin sport, de exemplu.

Vineri, sâmbătă și duminică vă veți dedica activităților practice, legate de amenajarea locuinței. Veți simți nevoie de odihnă și de relaxare acasă, în liniște.

Capricorn

Puterea

Apariția acestei cărți semnalează o abundență de energie pasională, în interiorul vostru, care va trebui temperată, îmblânzită și orientată într-o direcție pozitivă.

Luni și marți poate apărea un conflict interior între rațiune și emoții, care poate duce la izbucniri dramatice. În cazul activităților publice sau de învățare, este important să le faceți cu plăcere, pentru că în caz contrar emoțiile o vor lua puțin razna.

Miercuri și joi adoptați o poziție de forță în problemele de familie, vă veți impune punctele de vedere cu pasiune, iar dacă veți fi contraziși ați putea avea reacții impulsive.

Vineri, sâmbătă și duminică atmosfera se va calma, veți deveni tandri, iubitori, vă veți demonstra afecțiunea prin fapte, nu prin vorbe. Asta nu înseamnă că nu veți fi cam conservatori, încăpățânați.

Vărsător

Șapte de Cupe

Cartea Șapte de Cupe semnalează existența unor oportunități multiple, dar este și un avertisment al iluziilor. Posibilitățile pot fi multiple, dar asta nu înseamnă să pierdeți din vedere realismul, pentru că în caz contrar veți fi dezamăgiți.

Luni și marți veți trata problemele financiare în mod idealist. Fie veți cheltui peste măsură, sub impulsul momentului, fie veți fi tentați de niște ocazii prea frumoase pentru a fi adevărate.

Miercuri și joi activitățile sociale vor fi intense, schimburile de mesaje, discuțiile se vor desfășura în ritm rapid, ca și drumurile pe care le veți avea de făcut. Ideile vor fi rapide, entuziasmul și idealismul ridicate.

Vineri, sâmbătă și duminică preocupările voastre vor deveni așezate, practice, legate de casă și familie.

Pești

Asul de Cupe

Această săptămână va fi caracterizată de energia Asului de Cupe, care este un izvor de dragoste, de compasiune și de spiritualitate, dar și de creativitate. Va fi o perioadă bună pentru a vă deschide inima, a oferi afecțiune și sprijin.

Luni și marți vor fi zile foarte bune pentru relațiile de dragoste sau de prietenie. La serviciu sunt susținute activitățile liberale, creative.

Miercuri și joi, în problemele financiare veți avea curaj, spirit de inițiativă și multă energie. Atenție totuși, pentru că veți avea tendința să vă grăbiți.

Vineri, sâmbătă și duminică relațiile publice, sociale, vor fi plăcute, echilibrate, bazate pe considerente practice. În weekend este posibil să vă petreceți timpul cu persoane din anturajul apropiat, vecini, veri sau frați.

Soarele tranzitează Săgetătorul între 21 noiembrie și 21 decembrie

Venus tranzitează Scorpionul între 21 noiembrie și 15 decembrie

Cum sunt Săgetătorii

Sănătatea Săgetătorilor

Cariera și banii Săgetătorilor

Relațiile de dragoste ale Săgetătorilor cu celelalte semne zodiacale

 

Google ads