Cavales SpadeBerbec

Cavalerul de Spade

Cavalerul de Spade este o figură puternică, plină de viață și energie, care are nevoie de echilibrul adus de responsabilitate și compasiune. Odată ce pornește la drum nimic nu îl poate opri! Nu vede și nu îi pasă de nicio piedică, riscuri sau pericole, merge înainte cu unica dorință de a reuși.

Mercur tranzitează Scorpionul între 10 noiembrie și 1 decembrie

Calitățile sale sunt o mare ambiție, hotărârea și puterea de a reuși cu orice preț. În schimb poate fi orb la greutăți și la posibilele consecințe ale acțiunilor sale și poate intra într-un teritoriu periculos fără să fie pregătit.

Cavalerul de Spade arată deseori un nou proiect sau idee și că nimic nu vă poate sta în cale. Aveți un impuls de energie care vă propulsează înainte și să inspiră să acționați rapid pentru a vă atinge țelurile.

Luni și marți: dreptate, echitate, moralitate, justiție, acte

Miercuri și joi: persoane cu funcții, autorități, acte, contracte, muncă responsabilă, recunoaștere profesională

Vineri, sâmbătă și duminică: socializare, prieteni, optimism

Taur

Dreptatea

Cartea Dreptatea este guvernată de semnul Balanței și reprezintă corectitudinea, adevărul și legea. Ca deznodământ, Dreptatea arată că va fi luată cea mai corectă decizie. Sunteți chemați să dați socoteală pentru faptele voastre și să fiți judecat în funcție de ele.

Țineți cont că balanța Dreptății este echilibrată, ceea ce înseamnă că evenimentele au evoluat așa cum ar fi trebuit și că ceea ce se întâmplă este rezultatul deciziilor pe care le-ați luat. Primiți ceea ce meritați.

Justiția înseamnă că sunteți conștienți că deciziile și acțiunile voastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective.

Luni și marți: preocupări spirituale, relații intime deschise, tendința de a cheltui sub impulsul momentului

Miercuri și joi: relații oficiale/profesionale cu străinătatea, persoane oficiale, profesori, judecători

Vineri, sâmbătă și duminică: relații avantajoase profesional, idei, planuri originale legate de profesie

Gemeni

Regina de Spade

Regina de Spade reprezintă maturitatea intelectuală lipsită de emoție. În mitologie feminitatea este asociată cu emoțiile, dar în această carte femeia are o atitudine rigidă, care nu reflectă prea multe sentimente.

Această carte reprezintă abilitatea intelectului de a judeca și a discerne imparțial, fără sentimentalisme. Acestei regine îi place să știe cum, ce, de ce, unde, când și cine, pentru a îi înțelege mai bine pe ceilalți. Nu este vorba că nu îi pasă, dar vrea să se conecteze cu ceilalți prin intermediul înțelegerii intelectuale, decât prin înțelegea emoțională.

Cartea este un semn că trebuie să vă păstrați independența în gândire și judecată. Trebuie să vă folosiți inteligența pentru a judeca o anumită situație, utilizând fiecare informație pe care o aveți la dispoziție.

Luni și marți: comunicare spirituală, la nivel de idei, în cuplu sau în parteneriatele profesionale, activități intense

Miercuri și joi: acte, contracte financiare, moșteniri, gestionați fonduri, proprietăți ale cuplului, atitudine conservatoare

Vineri, sâmbătă și duminică: contacte cu străinătatea, preocupări intelectuale, educație superioară

Rac

Opt de Bâte

Aveți acum libertatea și spațiul pentru a vă continua planurile și activitățile. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă îndepli în ritm rapid scopurile.

Veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți.

Cifra opt vorbește despre structură, iar bâtele despre energie brută. Astfel, structura cifrei opt creează un canal prin care să se reverse energia. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-vă să realizați foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

Luni și marți: activități intense la serviciu, agitație, drumuri, tendință spre epuizare

Miercuri și joi: parteneriate oficiale, profesionale, atitudine conservatoare în cuplu, vă asumați responsabilități

Vineri, sâmbătă și duminică: tendința de aventură în dragoste și în cheltuieli sau plasamentele financiare, nevoie de distracție

Leu

Asul de Spade

Asul de Spade arată începutul unei situații care ar putea avea două tăișuri. Asul implică utilizarea unei mari puteri, uneori excesive.

Cartea reprezintă o perioadă de mare viziune și claritate mentală. Semnifică o deblocare, acel moment în care înțelegerea și rațiunea se află la un nivel maxim, iar atingerea obiectivelor devine mult mai ușoară.

Asul de Spade anunță o nouă idee, o inspirație, o gândire originală și o viziune creativă, precum și energia necesară să le puneți în aplicare. Sunteți entuziasmați de oportunitățile noi care apar datorită abilităților voastre creative și mentale. Cartea vă încurajează să căutați adevărul și dreptatea.

Luni și marți: activitate mintală intensă, cursuri, educație superioară, nevoia de libertate sau de aventuri romantice, energie fizică, activități sportive

Miercuri și joi: muncă multă, serioasă, responsabilă, simț practic

Vineri, sâmbătă și duminică: comunicare bună în cuplu, la nivel mintal, vă oferiți libertate de mișcare, planuri pe termen lung

Fecioară

Lumea

Lumea semnifică finalizare, reușită și împlinire. Toate eforturile voastre dau în sfârșit rezultate și ajungeți la capătul unei călătorii, sau ați încheiați un ciclu major al vieții voastre.

Ați trecut prin greutăți, dar acestea v-au făcut mai puternici, mult mai înțelepți și mai experimentați decât erați la începutul călătoriei.

Un proiect pe termen lung, o perioadă de studiu, o relație, sau o carieră s-au încheiat și acum aveți un sentiment al împlinirii.

Lumea poate reprezenta o absolvire, o căsătorie, nașterea unui copil, sau împlinirea unui obiectiv de mult vizat. În acest sens, cartea poate sugera un nou început, care apare în mod natural după încheierea unui ciclu.

Luni și marți: nevoie de libertate, de mișcare, doriți un spațiu mai larg, sau o locuință mai mare

Miercuri și joi: sunteți prea serioși, aveți nevoie de destindere și de mai multă flexibilitate și deschidere față de nou, inclusiv în relațiile romantice sau în atitudinea față de copii

Vineri, sâmbătă și duminică: idei originale, soluții ingenioase la serviciu, dar și în activitățile casnice, de rutină

Balanță

Magul

Ca Maestru al manifestărilor, Magul  vă oferă  mijloacele, resursele și energia necesară pentru a vă transforma visele în realitate.

Apariția Magului arată că aveți tot ceea ce vă trebuie, din punct de vedere spiritual (foc), fizic (pământ), mental (aer) și emoțional (apă) pentru a vă manifesta practic dorințele.

Cheia este să combinați toate aceste energii, iar impactul lor cumulat va fi mai puternic decât fiecare luate separat. Bazele au fost puse, iar acum este momentul să vă promovați ideea proaspăt concepută. Va fi nevoie de atenție și de concentrare puternică pe un singur obiectiv, să lăsați de o parte alte elemente care vă pot distrage atenția.

Luni și marți: activități sociale, relații publice intense, inclusiv comunicarea cu străinătatea, drumuri multe

Miercuri și joi: conservatorism, atitudine rigidă, preocupări legate de familie, casă, proprietăți

Vineri, sâmbătă și duminică: sociabilitate, distracții, activități intelectuale sau de învățare, relații romantice deschise, bazate pe comunicare mintală

Scorpion

Trei de Monede

La fel ca și ceilalți trei, Trei de Monede arată îndeplinirea inițială a unui obiectiv sau a unui plan. În acest caz, Trei de Monede implică realizarea sau manifestatea unei afaceri, a unui proiect creativ sau de construcție.

Mesajul dat de Trei de Monede este unul de încurajare. Dacă veți continua să faceți eforturi pentru îndeplinirea viselor voastre și nu veți permite să fiți descurajați, în final veți ajunge la prosperitate și succes.

Trei de Monede mai arată că aveți nevoie de ajutor și că puteți dobândi cunoștințe din experiența altora. La baza acestei cărți se află noțiunea de echipă și de colaborare. Cele trei componente principale ale cărții sunt planificarea managementul și organizarea.

Luni și marți: planuri financiare îndrăznețe, cam riscante, tendința de a cheltui, posibil bani veniți din străinătate

Miercuri și joi: activități profesionale în grup sau în echipă, planuri concrete, discuții practice

Vineri, sâmbătă și duminică: doriți libertate, spații deschise, activități care să vă scoată din rutină, proiectele sau planurile vor fi pe termen lung

Săgetător

Asul de Bâte

Sunteți incredibil de inspirați și entuziaști în promovarea unui proiect sau a unei idei. Folosiți această energie creativă și pasiune pentru a face primii pași și a lansa un proiect.

Chiar dacă vă place să aveți totul planificat înainte de a porni într-o anumită direcție, Asul de Bâte vă încurajează să vă ascultați instinctele și să lăsați ghidați de intuiție. Așa că începeți cu câteva acțiuni simple prin care puteți pune lucrurile în mișcare, iar apoi continuați să vă dezvoltați ideile. Este important să acționați acum, în loc să mai pierdeți timpul cu planificare și cercetări.

Asul de Bâte mai arată că sunteți extrem de inspirați și motivați în legătură cu o idee sau o pasiune. Ați deschis ochii asupra unei lumi cu totul nouă și sunteți entuziasmați de posibilitățile care vi se deschid.

Luni și marți: energie optimă, idealism, gândiți și vă deplasați mult

Miercuri și joi: activități, proiecte, planuri responsabile, serioase, contracte de muncă aducătoare de bani

Vineri, sâmbătă și duminică: sociabilitate, relații publice, comunicare de orice fel, studii

Capricorn

Luna

Luna ne poartă într-o lume a misterelor și întunericului, a presimțirilor, dorințelor și viselor. Reprezintă nesiguranța, temerile, presimțirile și frica de necunoscut.

Luna este o carte psihologică, a temerilor proiectate în prezent și în viitor, pe baza experiențelor trecutului. Imaginile, gândurile și sentimentele pe care le-aam reprezentat de-a lungul timpului ne tulbură și devin copleșitoare.

Cartea este una a iluziilor și a înșelăciunii, deseori sugerează că lucrurile nu sunt așa cum par să fie și că trebuie din acest motiv să fim vigilenți.

Luni și marți: vă ascundeți nesiguranțele, contacte cu instituții de autoritate

Miercuri și joi: energie optimă, putere de muncă, încăpățânare, ambiție

Vineri, sâmbătă și duminică: planuri financiare interesante, originale, pe termen lung

Vărsător

Zece de Monede

Zece de Monede este un semn extraordinar că în pofida tuturor dificultăților și obstacolelor vă veți simți împliniți. Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al succesului în carieră, al rezervelor financiare, al unui mediu familial stabil sau al unei relații de lungă durată.

Este una dintre cărțile care arată că veți avea succes și veți fi mândri de tot ceea ce ați realizat. Veți dori totodată să împărțiți succesul cu cei din jurul vostru, pentru a vă asigura că aveți grijă de ei.

Ați putea fi înclinați să direcționați multă energie pentru a vă asigura că familia voastră are tot ce îi trebuie, de la bani și siguranță și până la un trai bun. Zece de Monede arată că familia și familia extinsă sunt extrem de importante pentru voi, arată rolul pe care îl are tradiția în viața voastră.

Luni și marți: sociabilitate, optimism, comunicare cu străinătatea

Miercuri și joi: tendința de izolare, sunteți puternici, hotărâți, dar nu arătați încă, relații cu instituții sau autorități

Vineri, sâmbătă și duminică: energie optimă, idei interesante, sociabilitate

Pești

Marele Preot

Marele Preot, versiunea masculină a Marii Preotese, se referă la prezența unui maestru și la învățarea prin intermediul lecțiilor practice oferite de studierea legilor naturii. Energia acestei cărți sugerează o resursă care poate scoate la iveală secretele vieții, ciclurile lunii, legăturile dintre ființele umane și ceruri.

În Evul Mediu, mănăstirile erau singurele locuri unde oamenii puteau învăța să scrie și să citească, astfel că învățăceii apelau la preot.

Cartea vă sfătuiește să vă întoarceți la rolul de student meticulos, să acumulați cunoștințe prin studiu, pentru a dobândi respect și recunoaștere.

Marele Preot arată necesitatea de a respecta regulile sau situațiile structurate. Apariția sa într-o etalare mai înseamnă că trebuie să respectați regulile societății sau că vă confruntați cu o forță sau o persoană lipsită de spirit inovator, fixată pe respectarea cutumelor de mult  împământenite.

Luni și marți: activități intelectuale, educație superioară, cursuri, justiție, relații profesionale legate de străinătate

Miercuri și joi: relații sociale legate de profesie sau interese practice, sunteți cam prea serioși

Vineri, sâmbătă și duminică: vă izolați pentru a gândi în liniște, sau, dimpotrivă, simțiți că nu aveți suficientă libertate, nu vă lăsați dominați de griji!

Mercur tranzitează Scorpionul între 10 noiembrie și 1 decembrie

Marte revine în mers direct în Berbec, pe 13 noiembrie

Conjuncție majoră între Jupiter și Pluton pe 12 noiembrie