PutereaBerbec

Puterea

Cartea vorbește despre putere, hotărâre și capacitate, într-un mod similar Faetonului, Diferențele dintre cele două cărți sunt însă evidente. În timp ca Faetonul reprezintă puterea și voința manifestate în exterior, Puterea este capacitatea interioară, a spiritului uman, de a depăși orice fel de obstacol.

Venus tranzitează Balanța între 28 octombrie-21 noiembrie

Semnificația Puterii este de a ști că puteți depăși orice obstacol cu ajutorul forței interioare și a încrederii. Aveți rezistență și perseverență, temperate de răbdare și calm interior. Sunteți concentrați pe ce aveți de făcut și vă comportați într-o manieră care demonstrează control și maturitate.

Cartea Puterea vă învață că aveți capacitatea de a îmblânzi bestia din interiorul vostru și că scopul nu trebuie să fie ascunderea pornirilor instinctuale ci ca acestea să fie îmblânzite printr-o acceptare plină de iubire și blândețe.

Luni: idei creative, sociabilitate, relații romantice, comunicare bună cu copiii

Marți și miercuri: activități migăloase, nevoie de ordine și structură, îi ajutați pe alții

Joi și vineri: comunicare bună, relații publice, capacitate de compromis, echitate, dreptate

Sâmbătă și duminică: lupte pentru putere, interiorizare, pasiuni secrete, atitudine dominatoare în cuplu și în privința fondurilor comune

Taur

Regele de Bâte

Regele de Bâte reprezintă energia pură a focului. Spre deosebire de celelalte cărți de Bâte, el nu este atât de interesat de creativitate, sau să își pună în aplicare ideile. În schimb, el este mai înclinat să ia o idee și să schimbe lumea pentru a o adapta viziunii sale. Ca atare, el este un lider înnăscut al tuturor oamenilor și este foarte vizionar. Odată ce își stabilește un scop, este consecvent și se asigură că poate îl pună în practică cu sprijinul celor din jurul lui.

Oamenii gravitează în mod natural în jurul acestui rege, deoarece știu că va face foarte bine ceea ce își propune. Regele de Bâte așteaptă cu nerăbdare provocările, pentru că îi place adrenalina asociată cu rezolvarea unor probleme dificile.

Regele de Bâte are un respect profund și înnăscut pentru ceilalți oameni, și le arată o mare compasiune. El știe să scoată la iveală ceea ce este mai bun în ceilalți și să-i împuternicească să-și îndeplinească viziunile și obiectivele, despre care știe că le vor aduce beneficii mari.

Luni: alocați atenție problemelor și activităților legate de familie și proprietățile familiei, posibile achiziții de bunuri

Marți și miercuri: studii, educație, cursuri, vă ocupați de educația copiilor, în cuplu vă dovediți dragoastea prin fapte

Joi și vineri: acționați ca mediatori la serviciu, comunicați bine, sunteți sociabili

Sâmbătă și duminică: posesivitate, gelozie în cuplu, lupte pentru putere, mai mari sau mai mici în cuplu sau cu partenerii profesionali

Gemeni

Trei de Bâte

Este momentul  să vă gândiți la mai multe oportunități de extindere și de maximizare a potențialului vostru. Progresele sunt constante, au loc conform așteptărilor, datorită planificării solide și a motivației de care dați dovadă.

Trei de Bâte indică oportunitățile avute pentru extinderea orizonturilor, prin studiu, călătorii sau afaceri. Trebuie să deveniți conștienți de posibilitățile pe care le aveți în afara mediului vostru actual, să vă extindeți și să profitați de ele.

Această carte vorbește despre acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni pe termen lung. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai largi.

Luni: relații sociale, comunicare, drumuri scurte, schimburi de tot felul

Marți și miercuri: activități casnice sau legate de casă, proprietăți, familie

Joi și vineri: vă exprimați ideile și creativitatea în mijlocul oamenilor, în echipă, în dragoste vă place să flirtați, dar sunteți și romantici

Sâmbătă și duminică: aveți tendința să munciți prea mult, este cazul să vă relaxați

Rac

Nouă de Monede

Ați ajuns într-un moment al vieții în care sunteți încrezători, independenți și liberi. Aveți succesul meritat și vă bucurați de bani, timp liber, confort material și odihnă.

Nouă de Monede vorbește despre bucuria vieții și a rezultatelor muncii voastre. Ați muncit din greu, așa că acum vă puteți relaxa și bucura de luxul vieții. O meritați!

Uneori, Nouă de Monede poate arăta că sunteți aproape să vă atingeți scopul, dar nu ați reușit încă. Din acest motiv, ați putea continua să vă sacrificați până vă atingeți scopul. Arătați o mare disciplină și control pentru a ajunge acolo unde doriți.

Luni: planuri financiare sau contracte de muncă pe termen lung, tendința de a cheltui în stil mare, pentru imagine, sau pentru a impresiona

Marți și miercuri: planuri responsabile, în cazul studiilor, vă dedicați cu seriozitate, comunicați practic

Joi și vineri: adoptați o atitudine echilibrată în familie, față de soț, copii sau părinți, doriți pace, armonie, creați o atmosferă plăcută

Sâmbătă și duminică: preferați să stați acasă, dragoste pasională în cuplu, posibilă gelozie, interiorizare, flirturile nu vă interesează

Leu

Asul de Bâte

Sunteți incredibil de inspirați și entuziaști în promovarea unui proiect sau a unei idei. Folosiți această energie creativă și pasiune pentru a face primii pași și a lansa un proiect.

Chiar dacă vă place să aveți totul planificat înainte de a porni într-o anumită direcție, Asul de Bâte vă încurajează să vă ascultați instinctele și să lăsați ghidați de intuiție. Așa că începeți cu câteva acțiuni simple prin care puteți pune lucrurile în mișcare, iar apoi continuați să vă dezvoltați ideile. Este important să acționați acum, în loc să mai pierdeți timpul cu planificare și cercetări.

Asul de Bâte mai arată că sunteți extrem de inspirați și motivați în legătură cu o idee sau o pasiune. Ați deschis ochii asupra unei lumi cu totul nouă și sunteți entuziasmați de posibilitățile care vi se deschid.

Luni: energie optimă, vă faceți remarcați oriunde mergeți sau orice faceți, aveți nevoie de atenție

Marți și miercuri: gestionați banii responsabil, activități practice, profitabile, nu doriți să aruncași cu banii

Joi și vineri: creați relații echilibrate, armonioase, sunteți corecți și țineți seama de dorințele și sentimentele celorlalți

Sâmbătă și duminică: cel mai probabil stați acasă, posibil să faceți schimbări în locuință, atitudini conservatoare, tradiționale, sentimentele de dragoste vor fi puternice

Fecioară

Regele de Cupe

Regele de Cupe, ca toate celelalte cărți ale suitei Cupelor, reprezintă emoțiile, creativitatea și inconștientul. Spre deosebire de restul cărților de curte ale suitei, Regele exprimă un control mai mare al emoțiilor. Este stăpânul propriilor sentimente și își stăpânește emoțiile.

Dacă aveți probleme, Regele de Cupe arată că trebuie să creați un echilibru între emoții. Regele reprezintă compasiunea, una dintre cele mai puternice și frumoase calități ale spiritului uman.

Uneori, Regele de Cupe reprezintă un bărbat mai în vârstă care va apărea în viața voastră. Poate fi un om de afaceri, al legii sau al divinității, care este bun, respectuos și care dorește să își asume responsabilitatea acțiunilor sale.

Luni: ambiție, dorință de afirmare, care nu este însă exprimată, puneți pe primul plan nevoile altora

Marți și miercuri: energie, hărnicie direcționată spre binele altora, acasă sau la serviciu

Joi și vineri: funcționați foarte bine în parteneriate, colaborați bine, lucrați bine în echipă, cu colegii

Sâmbătă și duminică: vă interesează faptele, datele și nu vorbele, sunteți cam taciturni și evitați sentimentalismele

Balanță

Șase de Bâte

Șase de Bâte este cartea succesului și a recunoașterii meritelor. Ați reușit să depășiți cu bine provocările impuse de cartea Cinci de Bâte și nu doar ați câștigat, ci vă sânt și recunoscute meritele.

Cartea arată că sunteți premiați, aclamați pentru rezultatele și munca depusă. Acest fapt vă dă multă încredere și putere să vă continuați eforturile.

Șase de Bâte înseamnăcă v-ați folosit de cunoștințele și talentul avute pentru succesul planurilor voastre. Ați depășit confuzia cărții Cinci de Bâte prin concentrarea pe obiectivele pe care le-ați avut de îndeplinit.

Luni: activități sociale, optimism, planuri pe termen lung

Marți și miercuri: conflict între realism și idealism, vă îngrijorați prea mult în privința sănătății, evitați să îi judecați pe ceilalți prea mult

Joi și vineri: energie optimă, optimism, echilibru, colaborare bună

Sâmbătă și duminică: considerați că banii sunt o chestiune privată, evitați să vă etalați câștigurile

Scorpion

Împăratul

Împăratul vine în completarea Împărătesei, reprezentând principiul masculinității și al patriarhului. Simbolizează puterea și autoritatea, iar atitudinea sa rigidă diferă de frumusețea senzuală a Împărătesei.

Acest bărbat a acumulat ani de înțelepciune și merită să fie ascultat, pentru că a văzut cu ochii săi urmările acțiunilor sale.

Reprezintă capacitatea intelectuală, hotărârea, acțiunea, inițiativa și abilitățile de conducere. El este și simbolul zodiei Berbec, guvernatorul astral al Împăratului.

Figura paternă a Tarotului, Împăratul protejează, oferă structură și stabilitate. Acest personaj patriarhal oferă celorlalți îndrumare, sfaturi și înțelepciune, demonstrând autoritate și stabilitate.

Luni: autoritate, recunoaștere profesională, succes

Marți și miercuri: relațiile sociale au o bază practică, vă ajutați prietenii la nevoie

Joi și vineri: temeri exagerate legate de sănătate, emotivitate, îi ăngrijiți pe alții

Sâmbătă și duminică: energie optimă, munciți prea mult, puneți pasiune în tot ce faceți

Săgetător

Opt de Bâte

Aveți acum libertatea și spațiul pentru a vă continua planurile și activitățile. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă îndepli în ritm rapid scopurile.

Veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți.

Cifra opt vorbește despre structură, iar bâtele despre energie brută. Astfel, structura cifrei opt creează un canal prin care să se reverse energia. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-vă să realizați foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

Luni: încredere în forțele proprii, învățați, studiați, posibile deplasări

Marți și miercuri: vă remarcați prin seriozitate, inteligență și muncă

Joi și vineri: comunicare bună cu prietenii, relații sociale, atmosferă plăcută

Sâmbătă și duminică: interiorizare, posibile secrete, relații sau planuri secrete, lupte pentru putere în anturaj sau cuplu

Capricorn

Regele de Monede

Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea, disciplina. Este o figură paternă, îi place să aibă grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Asemeni regelui Midas, tot ce atinge se transformă în aur. Este un model de stabilitate, câștiga bani ușor și îi împarte cu ceilalți. Nu mai este nevoit să se lupte pentru a obține ceea ce dorește, ca în cazul Cavalerului de Monede, poate obține tot ceea ce vrea pentru că a dovedit ce poate.

Regele de Monede semnalează deseori finalizarea unui proiect creativ, a unei afaceri sau a unei investiții. Prin muncă, responsabilitate și atenție ați reușit să realizați lucruri extraordinare și în sfârșit puteți afirma că v-ați atins obiectivul.

Luni: sunteți generoși dar doriți să aveți controlul asupra fondurilor comune, energie, curaj

Marți și miercuri: studii superioare, cursuri, justiție, contacte cu autoritățile

Joi și vineri: succesul va veni prin comunicare și capacitatea de a ajunge la o soluție comună

Sâmbătă și duminică: decizii raționale, nu vă etalați sentimentele

Vărsător

Doi de Cupe

Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată de relația de cuplu. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

Este vorba de obicei despre o relație care se bazează pe atracție reciprocă și romantism, este dragostea, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste.În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe semnifică orice tip de parteneriat, fie el de afaceri, fie o simplă prietenie.

Luni: optimism, încredere, aveți primul cuvânt în parteneriate

Marți și miercuri: sunteți meticuloși, vă acordați timp pentru a lua decizii, mai ales când vine vorba de cheltuieli, achiziții de bunuri

Joi și vineri: corecți, echitabili în parteneriate, atitudine echilibrată, justiție, dreptate, contracte, colaborări

Sâmbătă și duminică: planuri profesionale, vă gândiți prea mult la serviciu sau la poziția socială

Pești

Pajul de Monede

Pajul de Monede semnifică visele și dorința de a le pune în aplicare în viața reală. S-ar putea să fiți în mijlocul unui proiect, cum ar fi un hobby, o afacere sau începutul unei noi experiențe educaționale.

În orice caz, pajul este un semn al entuziasmului și al dorinței concentrare în jurul unui obiectiv sau al unui vis. Cartea nu indică împlinirea viselor ci mai degrabă motivația inițială și energia de a începe punerea în practică a viselor respective. De aceea, cartea vă încurajează să faceți planuri clare și acțiuni care în cele din urmă să se concretizeze.

Este timpul să luați inițiativa și să vă puneți în aplicare ideile și conceptele, este timpul să vă dezvoltați într-un mod care generează prosperitate pentru viitor.

Luni: idei creative, planuri pe termen lung legate de profesie

Marți și miercuri: parteneriate profitabile, bazate pe considerente practice, în cuplu vă dovediți afecțiunea prin fapte

Joi și vineri: relațiile umane sunt importante pentru imaginea și cariera voastră profesională

Sâmbătă și duminică: aveți un spirit cercetător, doriți să aflați adevăruri, secrete, să învățați lucruri noi

Luna noiembrie are energia vindecătoare a numărului universal 6

Ce spune Tarotul despre luna noiembrie

Astrologia lunii noiembrie