DreptateaBerbec

Dreptatea

Cartea Dreptatea este guvernată de semnul Balanței și reprezintă corectitudinea, adevărul și legea. Ca deznodământ, Dreptatea arată că va fi luată cea mai corectă decizie. Sunteți chemați să dați socoteală pentru faptele voastre și să fiți judecat în funcție de ele.

Cum sunt Scorpionii

Mercur retrogradează între 14 octombrie și 3 noiembrie, revenind din Scorpion în Balanță

 Țineți cont că balanța Dreptății este echilibrată, ceea ce înseamnă că evenimentele au evoluat așa cum ar fi trebuit și că ceea ce se întâmplă este rezultatul deciziilor pe care le-ați luat. Primiți ceea ce meritați.

Justiția înseamnă că sunteți conștienți că deciziile și acțiunile voastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective.

Luni, marți, miercuri: educație superioară, justiție, profesorat, preocupări spirituale, relații cu străinătatea, călătorii la distanță

Joi și vineri:  carieră, recunoașterea meritelor, ambiție, responsabilități, autorități, persoane cu funcții de conducere

Sâmbătă și duminică: socializare, comunicare, întâlniri cu prietenii, spații deschise

Taur

Marea Preoteasa

Marea Preotează reprezintă subconștientul, sensibilitatea și presimțirile. Este calea spre adevărul misterios, care se sustrage gândirii logice.

Este expresie a bunătății, capacității de iertare, a răbdării și a bunăvoinței. Marea Preoteasă poate avea însă și o parte întunecată, de vrăjitoare care își folosește puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalți și a-i face incapabili să acționeze.

În mod traditional însă este considerată una dintre cele trei cărți protectoare ale Tarotului. De obicei, apariția ei într-o etalare arată că aveți nevoie să vă ascultați și să aveți încredere în vocea voastră interioară.

Luni, marți, miercuri: cheltuieli, plasamente riscante, relații intime libere, acte legate de moșteniri

Joi și vineri:  autorități, persoane cu funcții de conducere, profesori, acte juridice, contracte

Sâmbătă și duminică: idei interesante, inovatoare, vă remarcați în anturaj prin originalitate

Gemeni

Cavalerul de Spade

Cavalerul de Spade este o figură puternică, plină de viață și energie, care are nevoie de echilibrul adus de responsabilitate și compasiune. Odată ce pornește la drum nimic nu îl poate opri! Nu vede și nu îi pasă de nicio piedică, riscuri sau pericole, merge înainte cu unica dorință de a reuși.

Calitățile sale sunt o mare ambiție, hotărârea și puterea de a reuși cu orice preț. În schimb poate fi orb la greutăți și la posibilele consecințe ale acțiunilor sale și poate intra într-un teritoriu periculos fără să fie pregătit.

Cavalerul de Spade arată deseori un nou proiect sau idee și că nimic nu vă poate sta în cale. Aveți un impuls de energie care vă propulsează înainte și să inspiră să acționați rapid pentru a vă atinge țelurile.

Luni, marți, miercuri: parteneriate sau comunicare cu străinătatea, relații personale deschise/nevoie de libertate, idealism, spirit umanitar în relații

Joi și vineri:  bănci, împrumuturi, șefi de instituții, acte, contracte

Sâmbătă și duminică: drumuri, călătorii la distanță, contacte cu străinătatea, nevoia de libertate, activități intelectuale

Rac

Opt de Bâte

Aveți acum libertatea și spațiul pentru a vă continua planurile și activitățile. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă îndepli în ritm rapid scopurile.

Veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți.

Cifra opt vorbește despre structură, iar bâtele despre energie brută. Astfel, structura cifrei opt creează un canal prin care să se reverse energia. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-vă să realizați foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

Luni, marți, miercuri: activități educaționale, intelectuale, relații profesionale cu străinătatea

Joi și vineri:  parteneriate profersionale sau de afaceri, relații, colaborări cu instituții, atitudine rigidă, conservatoare în cuplu, simț al responsabilității

Sâmbătă și duminică: nevoie de aventură, cheltuieli, riscuri financiare, excese

Leu

Pajul de Cupe

Veți începe un proiect sau o afacere creative, aveți energia necesară să vă exprimați prin artă, teatru sau dans. Deseori, Pajul de Cupe este mesagerul unor vești pozitive din partea celor dragi.

Ați putea auzi despre nașterea unui copil, o logodnă sau o căsătorie, un plan sau o idee minunate, despre o sarcină, o relație nouă sau planuri de călătorie. Vestea va fi neașteptată și binevenită și veți avea o reacție emoțională.

Cartea vă mai încurajează să priviți o situație dificilă dintr-o perspectivă nouă, să abordați situația cu dragoste și compasiune. Apariția acestei cărți vă învață să vă ascultați întotdeauna intuiția, să credeți în dragoste și și visurile voastre

Luni, marți, miercuri: activitate mintală și intelectuală intensă, educație, cursuri, idealism, dragoste pură, dorință de aventură, energie fizică

Joi și vineri:  muncă serioasă, responsabilități profesionale, ambiție

Sâmbătă și duminică: comunicare și colaborare bună în cuplu, mai ales la nivel intelectual

Fecioară

Lumea

Lumea semnifică finalizare, reușită și împlinire. Toate eforturile voastre dau în sfârșit rezultate și ajungeți la capătul unei călătorii, sau ați încheiați un ciclu major al vieții voastre.

Ați trecut prin greutăți, dar acestea v-au făcut mai puternici, mult mai înțelepți și mai experimentați decât erați la începutul călătoriei.

Un proiect pe termen lung, o perioadă de studiu, o relație, sau o carieră s-au încheiat și acum aveți un sentiment al împlinirii.

Lumea poate reprezenta o absolvire, o căsătorie, nașterea unui copil, sau împlinirea unui obiectiv de mult vizat. În acest sens, cartea poate sugera un nou început, care apare în mod natural după încheierea unui ciclu.

Luni, marți, miercuri: nevoie de libertate, de a evada de acasă, călătorii, drumuri

Joi și vineri:  sunteți prea serioși, toate activitățile, inclusiv cele creative, sunt privite prin intermediul muncii dedicate și al ambiției

Sâmbătă și duminică: abundă ideile, soluțiile originale, neobișnuite în activitățile curente

Balanță

Trei de Bâte

Este momentul  să vă gândiți la mai multe oportunități de extindere și de maximizare a potențialului vostru. Progresele sunt constante, au loc conform așteptărilor, datorită planificării solide și a motivației de care dați dovadă.

Trei de Bâte indică oportunitățile avute pentru extinderea orizonturilor, prin studiu, călătorii sau afaceri. Trebuie să deveniți conștienți de posibilitățile pe care le aveți în afara mediului vostru actual, să vă extindeți și să profitați de ele.

Această carte vorbește despre acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni pe termen lung. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai largi.

Luni, marți, miercuri: comunicare foarte bună, relații publice, sunt favorizate schimburile, transferurile, drumurile

Joi și vineri:  activități, responsabilități legate de familie și bunurile acesteia

Sâmbătă și duminică: vise, planuri de anvergură, relații romantice neconvenționale

Scorpion

Diavolul

Diavolul simbolizează lipsa de măsură și este probabil cel mai greu de interpretat, întrucât are o înfățișare anume pentru fiecare.

Ceea ce este comun tuturor este dependența, lipsa de voință și a propriilor convingeri.

Diavolul corespunde părții întunecate a Magului, laturii întunecate a Marii Preotese, fățărniciei și materialimului Marelui Preot. El mai reprezintă poftele fără măsură ale Puterii, este antiteza Cumpătării și stăpân peste multe dintre fațetele Lunii.

Sub forma tentațiilor, Diavolul se prezintă deseori în forma sa cea mai seducătoare.

Luni, marți, miercuri: cheltuieli, riscuri, ispite financiare

Joi și vineri:  relații sociale, practice, concrete, legate de activitățile profesionale

Sâmbătă și duminică: nevoie de spații deschise, de libertate, de comunicare

Săgetător

Asul de Bâte

Sunteți incredibil de inspirați și entuziaști în promovarea unui proiect sau a unei idei. Folosiți această energie creativă și pasiune pentru a face primii pași și a lansa un proiect.

Chiar dacă vă place să aveți totul planificat înainte de a porni într-o anumită direcție, Asul de Bâte vă încurajează să vă ascultați instinctele și să lăsați ghidați de intuiție. Așa că începeți cu câteva acțiuni simple prin care puteți pune lucrurile în mișcare, iar apoi continuați să vă dezvoltați ideile. Este important să acționați acum, în loc să mai pierdeți timpul cu planificare și cercetări.

Asul de Bâte mai arată că sunteți extrem de inspirați și motivați în legătură cu o idee sau o pasiune. Ați deschis ochii asupra unei lumi cu totul nouă și sunteți entuziasmați de posibilitățile care vi se deschid.

Luni, marți, miercuri: energie optimă, relații cu străinătatea, simț crescut al dreptății și al echității, educație superioară

Joi și vineri:  prudență financiară, seriozitate, muncă, contracte, acte, bani

Sâmbătă și duminică: prieteni, comunicare bună, sociabilitate

Capricorn

Zece de Spade

Zece de Spade simbolizează de obicei un eșec neașteptat, un eveniment asupra căruia nu aveți control care vă ia prin surprindere sau vă descumpănește. Uneori puteți să modificați cursul acestui eveniment, dar de cele mai multe ori va trebui să îl suportați.

Cartea mai arată că ați fost trădați de către cineva în care ați avut încredere și vă simțiți incredibil de trădați și șocați de această trădare.

Zece de Spade mai arată o experiență dificilă, un sfârșit, o pierdere, o durere sau o eliberare. După aceste necazuri va veni însă și un sentiment al ușurării, acela că dificultățile vor lua sfârșit în curând și veți putea să o luați de la capăt.

Luni, marți, miercuri: sunteți retrași, preferați să vă deschideți doar față de cei apropiați, contacte cu persoane sau instituții din domeniul educației, justiției sau religiei

Joi și vineri: energie, ambiție, putere de muncă, simț practic

Sâmbătă și duminică: tendință spre cheltuieli legate de distracție, activități recreative, în natură

Vărsător

Nouă de Cupe

Nouă reprezintă integritatea personală, etapa finală a dezvoltării. Astfel, Noua de Cupe arată tendința spre visare, de a vă bucura de plăcerile vieții. Este probabil să petreceți mai mult timp punând la cale planuri pentru un stil de viață ideal, în loc să le puneți în aplicare.

Cartea este mesagera fericirii în toate aspectele vieții, dragoste, relații, prietenie, sănătate, serviciu și finanțe. După alegerile dificile semnalate de Șapte de Cupe și Opt de Cupe, suita cupelor începe să se echilibreze. Una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului, Nouă de Cupe arată satisfacția emoțională, fizică și senzuală.

Ca parte a suitei Cupelor, Nouă se referă deseori la mulțumirea emoțională, cum ar fi întărirea unei legături romantice, a unei prietenii sau consumarea unei relații sexuale. Arată bucurie și fericire, înțelegerea reciprocă a emoțiilor mai mult ca niciodată.

Luni, marți, miercuri: nevoie de libertate, la serviciu vreți să mergeți pe teren, relații, contacte cu prieteni din străinătate

Joi și vineri: autorități, oficialități, instituții de autoritate, sunteți sobri, serioși, necomunicativi

Sâmbătă și duminică: energie proaspătă, nevoie mare de socializare

Pești

Opt de Monede

Opt de Monede este cartea uceniciei. Fie că este reală sau metaforică, această ucenicie înseamnă că este timpul să dobândiți noi competențe, să faceți ceva ce nu ați mai făcut până acum. Veți avea parte de schimbări și noi începuturi în situația voastră profesională, financiară sau educațională.

Spre deosebire de alte cărți care simbolizează schimbarea sau înnoirea, Opt de Monede arată hotărârea fermă de a dobândi noi competențe, arată o persoană care a ales conștient un nou drum în carieră sau pentru un proiect creativ.

Cartea arată că munciți până la cele mai mici detalii și aspecte ale vieții voastre pentru a vă îmbunătăți în mod continuu perspectivele. Este un semn foarte bun că sunteți dispuși să faceți schimbările necesare pentru a vă îmbunătăți situația.

Luni, marți, miercuri: educație, studii superioare, justiție, acte juridice, procese, relații profesionale cu străinătatea

Joi și vineri:  relațiile publice, sociale au caracter practic, profesional

Sâmbătă și duminică: căutați, aveți nevoie de ceva, dar nu știți ce, activitate mintală intensă, neliniște, nevoi spirituale

Cum sunt Scorpionii

Cariera și banii Scorpionilor

Mercur retrogradează între 14 octombrie și 3 noiembrie, revenind din Scorpion în Balanță

Marte retrogradează între 9 septembrie și 13 noiembrie