LumeaBerbec

Lumea

Lumea semnifică finalizare, reușită și împlinire. Toate eforturile voastre dau în sfârșit rezultate și ajungeți la capătul unei călătorii, sau ați încheiați un ciclu major al vieții voastre.

Ați trecut prin greutăți, dar acestea v-au făcut mai puternici, mult mai înțelepți și mai experimentați decât erați la începutul călătoriei.

Saturn revine în mers direct în Capricorn, pe 29 septembrie

Mercur tranzitează Scorpionul între 27 septembrie și 27 octombrie

 Un proiect pe termen lung, o perioadă de studiu, o relație, sau o carieră s-au încheiat și acum aveți un sentiment al împlinirii.

Lumea poate reprezenta o absolvire, o căsătorie, nașterea unui copil, sau împlinirea unui obiectiv de mult vizat. În acest sens, cartea poate sugera un nou început, care apare în mod natural după încheierea unui ciclu.

Luni: relații publice, întâlniri cu prietenii, spirit social

Marți și miercuri: interiorizare, spiritualitate, tendință de izolare, constrângeri, instituții publice

Joi, vineri și sâmbătă:  energie optimă, inițiativă, nerăbdare

Duminică: spirit practic, activități domestice, gestionarea banilor

Taur

Magul

Ca Maestru al manifestărilor, Magul  vă oferă  mijloacele, resursele și energia necesară pentru a vă transforma visele în realitate.

Apariția Magului arată că aveți tot ceea ce vă trebuie, din punct de vedere spiritual (foc), fizic (pământ), mental (aer) și emoțional (apă) pentru a vă manifesta practic dorințele.

Cheia este să combinați toate aceste energii, iar impactul lor cumulat va fi mai puternic decât fiecare luate separat. Bazele au fost puse, iar acum este momentul să vă promovați ideea proaspăt concepută. Va fi nevoie de atenție și de concentrare puternică pe un singur obiectiv, să lăsați de o parte alte elemente care vă pot distrage atenția.

Luni: recunoaștere publică, planuri de anvergură, societate

Marți și miercuri: întâlniri cu prieteni dragi, compasiune, acordați sprijin

Joi, vineri și sâmbătă: forță interioară, gândiți mult, faceți planuri, autorități, persoane oficiale

Duminică: energie optimă, simț practic, creativitate legată de casă și proprietăți

Gemeni

Pajul de Bâte

Pajul de Bâte seamănă cu Nebunul, spiritul său liber reprezintă schimbarea și începuturile. Iubește cu pasiune viața, o înțelege, dar nu a ajuns încă la maturitate.

El nu a fost împovărat de greutățile vieții materiale, vine și pleacă când vrea și de obicei încurajează schimbarea oriunde se duce.

Pajul de Bâte este catalizatorul schimbărilor, înnoirilor, reprezintă spiritul de aventură și propunerile ademenitoare care necesită curaj și asumarea de riscuri.

Arată că în voi există o neliniște creatoare care așteaptă să fie exprimată și vă încurajează să vă exprimați individualitatea și să ieșiți din rutină.

Luni: simț civic, social, idealism, planuri pe termen lung sau legate de străinătate

Marți și miercuri: idealism, lipsă simțului practic, activități artistice, nehotărâre

Joi, vineri și sâmbătă: activități sociale intense, luați conducerea în anturaj

Duminică: relaxare acasă, aveți nevoie de izolare și liniște

Rac

Marea Preoteasa

Marea Preotează reprezintă subconștientul, sensibilitatea și presimțirile. Este calea spre adevărul misterios, care se sustrage gândirii logice.

Este expresie a bunătății, capacității de iertare, a răbdării și a bunăvoinței. Marea Preoteasă poate avea însă și o parte întunecată, de vrăjitoare care își folosește puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalți și a-i face incapabili să acționeze.

În mod traditional însă este considerată una dintre cele trei cărți protectoare ale Tarotului. De obicei, apariția ei într-o etalare arată că aveți nevoie să vă ascultați și să aveți încredere în vocea voastră interioară.

Luni: soluții financiare inovatoare, tendința spre aventură sau riscuri în privința banilor sau relațiilor intime

Marți și miercuri: preocupări legate de credință, spiritualitate, educație superioară, călătorii la distanță, aproape de apă

Joi, vineri și sâmbătă: vă impuneți cu fermitate, autoritate, idei creative, nerăbdare

Duminică: relaxare, mâncare bună alături de prieteni, acasă, la țară sau la picnic (activități aproape sau legate de pământ)

Leu

Opt de Bâte

Aveți acum libertatea și spațiul pentru a vă continua planurile și activitățile. Opt de Bâte este o carte plină de energie și dinamism care vă propulsează înainte pentru a vă îndepli în ritm rapid scopurile.

Veți fi foarte ocupați, dar plini de entuziasm și energie față de progresele pe care le faceți.

Cifra opt vorbește despre structură, iar bâtele despre energie brută. Astfel, structura cifrei opt creează un canal prin care să se reverse energia. Această experiență poate fi foarte productivă, permițându-vă să realizați foarte multe într-o perioadă scurtă de timp.

Luni: doriți o relație sau un parteneriat profesional deschis, bazat pe idei comune

Marți și miercuri: tendință spre dependențe sau excese, este recomandat să evitați riscurile financiare

Joi, vineri și sâmbătă: autorități, justiție, decizii, profesori, educație superioară

Duminică: atitudine de patriarh, conservatorism, sunteți protectori, grijulii față de familie

Fecioară

Regina de Bâte

Regina de Bâte semnifică energia  feminină, dominantă, a elementului Foc. Nu-i este frică să-și demonstreze puterea și nici nu dă înapoi în fața provocărilor. Prin urmare, este un lider puternic care se concentrează asupra dorințelor ei, intenționând să obțină ceea ce dorește.

Astfel, Regina de Bâte arată că sunteți puternici, independenți și capabili să vă susțineți propria viziune creativă chiar și în fața adversităților. Știți ce vreți și cum să o obțineți și aveți capacitatea să îi mobilizați pe cei din jurul vostru pentru a vă atinge obiectivele.
Regina deBâte este extrem de energică,i duce o viață activă și ocupată. Ea radiază de sănătate și vitalitate și are o vibrație interioară care o umple de energie și inspirație. Această regină este un lider natural, născut și inteligent, care îi inspiră pe ceilalți în mod activ.

Regina de Bâte vă cere să fiți îndrăzneți și curajoși în angajamentele și acțiunile voastre. Energiile voastre creative sunt mari și aveți un simț bun al direcției voastre de viață.

Luni: aveți nevoie de libertate de mișcare în activitățile profesionale, vă gândiți la binele colectiv, proiectele sunt de anvergură

Marți și miercuri: dragoste, romantism, sensibilitate în cuplu, parteneriate artistice

Joi, vineri și sâmbătă: gestionați banii partenerilor, relații cu bănci, instituții de credit, dați sfaturi lgate de relații intime sau bani

Duminică: abordați problemele în mod practic, tradițional, sunteți conservatori

Balanță

Regele de Spade

Regele de Spade simbolizează puterea intelectuală și autoritatea și are curajul și inteligența necesare pentru a îndeplini tot ceea ce își propune. Reprezintă judecata, talentul de a comanda și conduce.

Cartea vă recomandă să adoptați o poziție fermă dar corectă. Aveți claritatea minții și puteți recunoaște adevărul, trebuie să preluați conducerea cu un punct de vedere obiectiv. Sunteți bine poziționați pentru a judeca corect o situație și a identfica comportamentele care vă țin în loc.

Trebuie să vă folosiți de logică și inteligență pentru a merge înainte, a ajunge în miezul unei probleme și a lua decizii ferme și corecte. Deseori Regele de Spade poate simboliza un consilier financiar, un avocat, un militar sau un judecător, ale căror emoții trebuie ținute sub control.

Luni: nevoie de libertate în dragoste, călătorii, spații deschise

Marți și miercuri: tendința spre visare, ați prefera să stați acasă, mai ales dacă nu vă place munca de la serviciu

Joi, vineri și sâmbătă: sunteți lideri în familie sau în parteneriate, faceți planuri, nu acceptați refuzuri

Duminică: gestionați banii responsabil, în dragoste sunteți pasionali

Scorpion

Asul de Monede

Asul de Monede, la fel ca și așii celorlalte suite, este reprezentativ pentru noile începuturi, energie proaspătă și inspirație. În acest caz, Asul de Monede reprezintă elementul Pământ și simbolizează lumea materială și tot ceea ce este asociat cu materia și corpul. Monedele reprezintă banii și problemele financiare.

Astfel, Asul de Monede simbolizează o energie nouă și un interes revitalizat pentru problemele materiale și financiare pe care le aveți. Poate reprezenta investițiile sau intenția de a începe o afacere nouă. Este posibil să primiți o moștenire sau bani dintr-o sursă neașteptată.

Asul de Monede este simbolul bogăției, dar nu numai în sens financiar,dar și holositic. Asul indică abundență în toate domeniile vieții și sentimentul general că sunteți binecuvântați și meritați tot ceea ce primiți.

Luni: iubiți liberatea mai mult ca orice, doriți schimbări în locuință

Marți și miercuri: dragoste romantică, creativitate, afecțiune față de copii

Joi, vineri și sâmbătă: muncă intensă, ambiție la serviciu

Duminică: relații armonioase în cuplu, activități sau relaxare în familie

Săgetător

Cavalerul de Cupe

Cavalerul de Cupe este cel mai sensibil dintre cavaleri, dar asta nu înseamnă că este  mai puțin cavaler, ci că își ascultă intuiția și emoțiile și le folosește în folosul său în relațiile romantice. Când trebuie să ia o decizie, Cavalerul de Cupe își va asculta inima, indiferent dacă are sau nu logică, și nu va sta prea mult să se gândească.

Ca toate cărțile de curte, Cavalerul de Cupe se poate manifesta ca un eveniment, o persoană din viața voastră sau ca o parte din voi înșivă. Cavalerul poate fi un mesager, o invitație sau cineva sau ceva care aduce un beneficiu emoțional.

Cavalerul de Cupe este asumarea unei aventuri creative anunțate de Pajul de Cupe. Dacă vreți să începeți un proiect creativ, direcționați-vă imaginația în lumea reală, cavalerul vă atenționează să nu vă lăsați purtați prea mult de fantezie și romantism.

Luni: relații publice, socializare, preocupări sociale

Marți și miercuri: dragoste, armonie în familie

Joi, vineri și sâmbătă: activități intense, inclusiv fizice, sportive,  idei, creativitate

Duminică: activități practice de rutină, pe lângă casă

Capricorn

Marele Preot

Marele Preot, versiunea masculină a Marii Preotese, se referă la prezența unui maestru și la învățarea prin intermediul lecțiilor practice oferite de studierea legilor naturii. Energia acestei cărți sugerează o resursă care poate scoate la iveală secretele vieții, ciclurile lunii, legăturile dintre ființele umane și ceruri.

În Evul Mediu, mănăstirile erau singurele locuri unde oamenii puteau învăța să scrie și să citească, astfel că învățăceii apelau la preot.

Cartea vă sfătuiește să vă întoarceți la rolul de student meticulos, să acumulați cunoștințe prin studiu, pentru a dobândi respect și recunoaștere.

Marele Preot arată necesitatea de a respecta regulile sau situațiile structurate. Apariția sa într-o etalare mai înseamnă că trebuie să respectați regulile societății sau că vă confruntați cu o forță sau o persoană lipsită de spirit inovator, fixată pe respectarea cutumelor de mult  împământenite.

Luni: planuri financiare pe termen lung, idei creative, interesante

Marți și miercuri: comunicați ținând seama de sensibilitățile altora

Joi, vineri și sâmbătă: atitudine conservatoare, tradițională în familie, este nevoie de flexibilitate

Duminică: preferați să vă relaxați în liniște

Vărsător

Steaua

Steaua aduce o speranță renăscută, încredere și sentimentul că sunteți binecuvântați de Univers. În viață aveți acum parte de curaj, împlinire și inspirație. Intrați într-o nouă fază a vieții, plină de energie calmă, stabilitate mentală și înțelegerea profundă, interioară și cu cei din jur.

Cartea vă spune că, pe termen lung, trebuie să aveți încredere în Univers. Un viitor mai bun vă așteaptă, dar pentru asta trebuie să aveți încredere.

Steaua vine în urma Turnului și sugerează că după ce ați trecut prin momente dificile, acum sunteți deschiși vindecării și transformării. Abilitatea de a lăsa în urmă amintirile triste a fost întărită de capacitatea de a intra în contact cu adevăratul vostru eu.

Luni: energie optimă, idei originale, nevoie de spații deschise, de comunicare intelectuală

Marți și miercuri: tendință spre cheltuieli, naivitate în probleme financiare, cheltuiți pe obiecte frumoase

Joi, vineri și sâmbătă: comunicare rapidă, drumuri multe, relații publice

Duminică: casa și familia sunt pe primul plan

Pești

Turnul

Vreți nu vreți, trebuie să vă eliberați dintr-o situație sau o relație care au devenit prea înguste pentru voi. Turnul este o aparentă fortăreață a propriei siguranțe care începe să se clatine. Se întâmplă un eveniment care va distruge complet pacea și armonia cu care v-ați înconjurat.

Deodată vă veți da seama că senzația voastră de confort se baza pe o fundație inadecvată de gânduri, convingeri și acțiuni. Va fi o experiență umilitoare, dar necesară.

Experiența Turnului va fi o experiență care vă va zdruncina fundamentul de siguranță și vă va obliga să vă puneți la îndoială convingerile, atutudinile și comportamentele. Poate fi vorba despre un divorț, moartea unui apropiat,un eșec financiar, probleme de sănătate sau la locul de muncă, sau un alt eveniment care vă va afectază spiritual, mental și fizic.

Luni: senzație de restricție, trebuie să vă eliberați

Marți și miercuri: energie optimă, optimism, inițiative

Joi, vineri și sâmbătă: tendina de a cheltui sub impulsul momentului, evitai riscurile finnciare

Duminică: comunicarea este la ivel practic, concret

Saturn revine în mers direct în Capricorn, pe 29 septembrie

Mercur tranzitează Scorpionul între 27 septembrie și 27 octombrie

Soarele tranzitează Balanța între 22 septembrie și 22 octombrie