Sapte MonedeBerbec

Șapte de Monede

Înțelegeți necesitatea de a investi bani și energie pentru a vă îndeplini obiectivele pe termen lung și nu acționați pentru câștiguri imediate. Vreți să fiți siguri că vă concentrați atenția în direcția corectă, care vă va aduce cele mai mari beneficii. Aveți o viziune pe termen lung și vă concentrați pe rezultatele sustenabile.

Jupiter a revenit în mers direct pe 12 septembrie

Marte retrogradează între 9 septembrie și 13 noiembrie

 

 

Șapte de Monede arată că ați muncit din greu și că începeți să obțineți rezultate. Eforturile voastre din ultimele câteva luni au meritat.

Cartea poate sugera însă și un sentiment de frustrare. Ați muncit din greu și începeți să vă simțiți frustrați și îngrijorați că nu veți fi răsplătiți pentru eforturile voastre. Trebuie să aveți răbdare și să apreciați progresele pe care le-ați făcut până acum.

Luni: educație, cursuri, dragoste pasională, devotament față de copii

Marți și miercuri: muncă de migală, hărnicie, dedicare profesională

Joi și vineri: echilibru și comunicare bună în relațiile personale și profesionale

Sâmbătă și duminică: interiorizare, pasiune în cuplu, relații cu autorități, persoane influente

Taur

Pajul de Monede

Pajul de Monede semnifică visele și dorința de a le pune în aplicare în viața reală. S-ar putea să fiți în mijlocul unui proiect, cum ar fi un hobby, o afacere sau începutul unei noi experiențe educaționale.

În orice caz, pajul este un semn al entuziasmului și al dorinței concentrare în jurul unui obiectiv sau al unui vis. Cartea nu indică împlinirea viselor ci mai degrabă motivația inițială și energia de a începe punerea în practică a viselor respective. De aceea, cartea vă încurajează să faceți planuri clare și acțiuni care în cele din urmă să se concretizeze.

Este timpul să luați inițiativa și să vă puneți în aplicare ideile și conceptele, este timpul să vă dezvoltați într-un mod care generează prosperitate pentru viitor.

Luni: mândri de familia voastră, încredere în forțele proprii bazată pe credință

Marți și miercuri: munciți cu dragoste pentru copii, cursuri, educație

Joi și vineri: asigurați pacea și armonia la serviciu, mediați conflicte, justiție, acte, contracte

Sâmbătă și duminică: tendință de dominare în relațiile parteneriale sau în cuplu, pasiune, gelozie

Gemeni

Împărăteasa

Împărăteasa simbolizează creația în toate formele ei, de la viața amoroasă, artă și până la bunurile materiale. Magicianul semnifică ideea, Marea Preoteasă este cea care dă formă, iar Împărăteasa este uterul în care această idee prinde formă și așteaptă să se nască. Simbolul Împărătesei este Venus, zeița frumuseții și a iubirii.

Totuși, Împărăteasa simbolizează mai mult abundența decât senzualitatea. Este forța inepuizabilă a naturii prin care este perpetuată viața.  Împărăteasca este o carte a liniștii și a dragostei.

Arată că lucrurile vor merge bine până la urmă și că, indiferent ce se va întâmpla, veți fi înconjurați de dragoste. În unele cazuri, Împărăteasa indică mutarea într-o nouă locuință, în special dacă vă place să decorați, să grădinăriți, să cultivați propriile produse, să creați sau să vă înconjurați de obiecte frumoase. Cartea sugerează un simț puternic al proprietății, mantra Împărătesei putând fi ”Acestea îmi aparțin”.

Luni: sociabilitate, relații publice, vă remarcați în anturaj

Marți și miercuri: vă dedicați în special problemelor de familie, casnice

Joi și vineri: romantism,sociabilitate, comunicare bună, dorință de distracții

Sâmbătă și duminică: munciți prea mult, aveți nevoie de libertate, de relaxare

Rac

Trei de Monede

La fel ca și ceilalți trei, Trei de Monede arată îndeplinirea inițială a unui obiectiv sau a unui plan. În acest caz, Trei de Monede implică realizarea sau manifestatea unei afaceri, a unui proiect creativ sau de construcție.

Mesajul dat de Trei de Monede este unul de încurajare. Dacă veți continua să faceți eforturi pentru îndeplinirea viselor voastre și nu veți permite să fiți descurajați, în final veți ajunge la prosperitate și succes.

Trei de Monede mai arată că aveți nevoie de ajutor și că puteți dobândi cunoștințe din experiența altora. La baza acestei cărți se află noțiunea de echipă și de colaborare. Cele trei componente principale ale cărții sunt planificarea managementul și organizarea.

Luni: planuri pe termen lung, de anvergură, legate de domeniul financiar, atenție la risipă pentru gesturi grandioase

Marți și miercuri: munciți pentru alții, pragmantism, realism în comunicare

Joi și vineri: asiguranți pacea în familie, comunicați bine, mediați

Sâmbătă și duminică: îi protejați pe cei dragi,interiorizare, sentimente profunde, dragoste față de copii, gelozii, tendință de dominare

Leu

Asul de Bâte

Sunteți incredibil de inspirați și entuziaști în promovarea unui proiect sau a unei idei. Folosiți această energie creativă și pasiune pentru a face primii pași și a lansa un proiect.

Chiar dacă vă place să aveți totul planificat înainte de a porni într-o anumită direcție, Asul de Bâte vă încurajează să vă ascultați instinctele și să lăsați ghidați de intuiție. Așa că începeți cu câteva acțiuni simple prin care puteți pune lucrurile în mișcare, iar apoi continuați să vă dezvoltați ideile. Este important să acționați acum, în loc să mai pierdeți timpul cu planificare și cercetări.

Asul de Bâte mai arată că sunteți extrem de inspirați și motivați în legătură cu o idee sau o pasiune. Ați deschis ochii asupra unei lumi cu totul nouă și sunteți entuziasmați de posibilitățile care vi se deschid.

Luni: energie optimă, dinamism, optimism, autoritate

Marți și miercuri: realism și prudență în problemele financiare

Joi și vineri: comunicare bună, sociabilitate, relații publice

Sâmbătă și duminică: sunteți șeful familiei, autoritate, tendință de dominare

Fecioară

Asul de Spade

Asul de Spade arată începutul unei situații care ar putea avea două tăișuri. Asul implică utilizarea unei mari puteri, uneori excesive.

Cartea reprezintă o perioadă de mare viziune și claritate mentală. Semnifică o deblocare, acel moment în care înțelegerea și rațiunea se află la un nivel maxim, iar atingerea obiectivelor devine mult mai ușoară.

Asul de Spade anunță o nouă idee, o inspirație, o gândire originală și o viziune creativă, precum și energia necesară să le puneți în aplicare. Sunteți entuziasmați de oportunitățile noi care apar datorită abilităților voastre creative și mentale. Cartea vă încurajează să căutați adevărul și dreptatea.

Luni: nu arătați toată puterea deținută, planuri încă secrete

Marți și miercuri: energie optimă, realism, hărnicie

Joi și vineri: abilități financiare și de comunicare, opinia altora este importantă

Sâmbătă și duminică: interiorizare, doriți fapte nu vorbe

Balanță

Patru de Spade

Cartea arată o perioadă de odihnă și refacere după o etapă dificilă, cu promisiunea că, odată refăcuți, veți reveni la luptă. Între timp, Patru de Spade prezintă o nouă provocare, de a sta liniștiți și inactivi. Este timpul să vă întăriți rezistența mentală sau fizică, aveți nevoie de odihnă și relaxare.

Patru de Spade vă spune că după fiecare criză și înainte de orice nouă provocare este nevoie de relaxare și meditație. Trebuie să vă refaceți forțele. Presiunea constantă și tensiunea pot pune la pământ pe oricine, dar perioadele scurte de refacere vă ajută să vă refaceți forțele.

Cartea mai arată că trebuie să renunțați la a vă face griji, lăsați garda jos și luați o pauză de la haosul din jurul vostru.

Luni: sociabilitate, relații publice, autoritate, vă remarcați în grup

Marți și miercuri: interiorizare, munciți, îi îngrijiți pe alții

Joi și vineri:energie optimă, sociabilitate, relați publice, justiție, autorități, acte

Sâmbătă și duminică: abilități financiare, situația financiară o considerați privată

Scorpion

Regele de Bâte

Regele de Bâte reprezintă energia pură a focului. Spre deosebire de celelalte cărți de Bâte, el nu este atât de interesat de creativitate, sau să își pună în aplicare ideile. În schimb, el este mai înclinat să ia o idee și să schimbe lumea pentru a o adapta viziunii sale. Ca atare, el este un lider înnăscut al tuturor oamenilor și este foarte vizionar. Odată ce își stabilește un scop, este consecvent și se asigură că poate îl pună în practică cu sprijinul celor din jurul lui.

Oamenii gravitează în mod natural în jurul acestui rege, deoarece știu că va face foarte bine ceea ce își propune. Regele de Bâte așteaptă cu nerăbdare provocările, pentru că îi place adrenalina asociată cu rezolvarea unor probleme dificile.

Regele de Bâte are un respect profund și înnăscut pentru ceilalți oameni, și le arată o mare compasiune. El știe să scoată la iveală ceea ce este mai bun în ceilalți și să-i împuternicească să-și îndeplinească viziunile și obiectivele, despre care știe că le vor aduce beneficii mari.

Luni: autoritate profesională, vă evidențiați în societate, munciți pentru carieră sau imaginea publică

Marți și miercuri: comunicați la nivel practic cu anturajul

Joi și vineri: depindeți prea mult de alții și de opiniile lor

Sâmbătă și duminică: energie optimă, sociabilitate

Săgetător

Dreptatea

Cartea Dreptatea este guvernată de semnul Balanței și reprezintă corectitudinea, adevărul și legea. Ca deznodământ, Dreptatea arată că va fi luată cea mai corectă decizie. Sunteți chemați să dați socoteală pentru faptele voastre și să fiți judecat în funcție de ele.

Țineți cont că balanța Dreptății este echilibrată, ceea ce înseamnă că evenimentele au evoluat așa cum ar fi trebuit și că ceea ce se întâmplă este rezultatul deciziilor pe care le-ați luat. Primiți ceea ce meritați.

Justiția înseamnă că sunteți conștienți că deciziile și acțiunile voastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective.

Luni: încredere în forțele proprii, călătorii, educație, cursuri

Marți și miercuri: vă evidențiați prin muncă și seriozitate, vă puneți în serviciul altora

Joi și vineri: relații publice, sociabilitate

Sâmbătă și duminică: nevoie de izolare, de singurătate, planuri ascunse, secrete

Capricorn

Regina de Spade

Regina de Spade reprezintă maturitatea intelectuală lipsită de emoție. În mitologie feminitatea este asociată cu emoțiile, dar în această carte femeia are o atitudine rigidă, care nu reflectă prea multe sentimente.

Această carte reprezintă abilitatea intelectului de a judeca și a discerne imparțial, fără sentimentalisme. Acestei regine îi place să știe cum, ce, de ce, unde, când și cine, pentru a îi înțelege mai bine pe ceilalți. Nu este vorba că nu îi pasă, dar vrea să se conecteze cu ceilalți prin intermediul înțelegerii intelectuale, decât prin înțelegea emoțională.

Cartea este un semn că trebuie să vă păstrați independența în gândire și judecată. Trebuie să vă folosiți inteligența pentru a judeca o anumită situație, utilizând fiecare informație pe care o aveți la dispoziție.

Luni: pasiune în dragoste, planuri financiare de amploare, pe termen lung, autorități financiare, persoane influente

Marți și miercuri: educație, studii, spirit de dreptate

Joi și vineri: comunicarea vă ajută în carieră sau în imaginea publică, succes în justiție, acte, contracte

Sâmbătă și duminică: nevoie de izolare, introvertire, doriți să vă descurcați singuri,  considerați că nu aveți nevoie de alții

Vărsător

Soarele

Soarele reprezintă succesul, abundența, o atmosferă radioasă. Soarele vă dă putere și vă spune că oriunde ați merge și orice ați face, energia voastră iradiantă vă va urma și vă va aduce fericire și bucurie.

Oamenii sunt atrași de voi pentru că vedeți întotdeauna partea luminoasă a lucrurilor și aduceți multă căldură în viețile lor.

Această energie caldă este cea care vă face să traversați perioadele dificile și vă ajută să reușiți. Totodată, puteți să împărțiți cu ceilalți această energie caldă, calitățile și reușitele voastre.

Luni: relații parteneriale bune, gesturi mărețe pentru a vă impresiona partenerul

Marți și miercuri: realism financiar, precauție, timiditate în relații

Joi și vineri: justiție, dreptate, acte, contracte, munciți mult, căutați echitatea și armonia

Sâmbătă și duminică: spirit autoritar, capacitate de influență, sunteți lideri

Pești

Nebunul

Sunteți pregătit pentru noi experiențe, sunteți gata să porniți într-o direcție nouă. Nebunul pornește în viață cu un potențial nelimitat, are în desagă toate instrumentele și resursele necesare să se avânte în necunoscut, dar este el oare pregătit?

Apariția Nebunului într-o etalare simbolizează necesitatea de a porni într-o nouă călătorie, una total necunoscută și care vă va conduce într-un teritoriu nemarcat.

Nebunul vorbește despre experiențe noi, dezvoltare personală și aventură. Cartea Nebunul vă cere să vă puneți încrederea în Univers, că prin această nouă călătorie veți descoperi succesul. Nebunul duce o viață lipsită de griji și anxietate și nu pare să-i pese că nu știe ce îi rezervă viitorul.

Luni: planuri de anvergură, pe termen lung la serviciu sau în activitățile de rutină

Marți și miercuri: apreciați partenerii realiști, implicați în activități practice

Joi și vineri: acte legate de parteneri sau moșteniri, vă protejați emoțiile

Sâmbătă și duminică: spirit cercetător, dorință de cunoaștere a adevărului, spiritualitate, religie

Jupiter a revenit în mers direct pe 12 septembrie

Marte retrogradează între 9 septembrie și 13 noiembrie

Venus tranzitează Leul între 6 septembrie și 2 octombrie

Mercur tranzitează Balanța între 5 și 27 septembrie

Ce spune Tarotul despre luna septembrie

Luna septembrie beneficiază de vibrația puternică a numărului 9