MoarteaBerbec

Moartea

Cartea Moartea este probabil cea mai temută și neînțeleasă carte a Tarotului, pentru că oamenii au tendința să o interpreteze în mod literal. De fapt, Moartea înseamnă despărțire, renunțare și sfârșit.

Această carte poate fi însă una dintre cele mai bogate și pozitive cărți ale Tarotului. Moartea simbolizează încheierea unei etape sau a unui aspect major al vieții voastre, care poate aduce după sine un nou început valoros.

Lună Plină în Pești, pe 2 septembrie: Libertate și schimbări pozitive

Astrologia lunii septembrie

Luna septembrie beneficiază de vibrația puternică a numărului 9

 Trebuie să închideți o ușă pentru a deschide o alta. Trebuie să lăsați trecutul în urmă, să vă rupeți de el, pentru a îmbrățișa oportunități și posibilități noi.

Luni: sociabilitate, relații publice, ieșiri cu prietenii

Marți, miercuri: interiorizare, sensibilitate, izolare, spiritualitate, ceva trebuie să ia sfârit pentru a face loc noului

Joi și vineri: energie optimă, acțiune, nerăbdare

Sâmbătă și duminică: simț practic, preocupări financiare

Taur

Regele de Monede

Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea, disciplina. Este o figură paternă, îi place să aibă grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Asemeni regelui Midas, tot ce atinge se transformă în aur. Este un model de stabilitate, câștiga bani ușor și îi împarte cu ceilalți. Nu mai este nevoit să se lupte pentru a obține ceea ce dorește, ca în cazul Cavalerului de Monede, poate obține tot ceea ce vrea pentru că a dovedit ce poate.

Regele de Monede semnalează deseori finalizarea unui proiect creativ, a unei afaceri sau a unei investiții. Prin muncă, responsabilitate și atenție ați reușit să realizați lucruri extraordinare și în sfârșit puteți afirma că v-ați atins obiectivul.

Luni: relații publice benefice carierei

Marți, miercuri: comunicare bună cu prietenii, flexibilitate, adaptare în societate

Joi și vineri: personalitate puternică, dorință de recunoaștere, sentimentele sunt private

Sâmbătă și duminică: energie optimă, simț practic, atmosferă pașnică, plăcută

Gemeni

Regele de Cupe

Regele de Cupe, ca toate celelalte cărți ale suitei Cupelor, reprezintă emoțiile, creativitatea și inconștientul. Spre deosebire de restul cărților de curte ale suitei, Regele exprimă un control mai mare al emoțiilor. Este stăpânul propriilor sentimente și își stăpânește emoțiile.

Dacă aveți probleme, Regele de Cupe arată că trebuie să creați un echilibru între emoții. Regele reprezintă compasiunea, una dintre cele mai puternice și frumoase calități ale spiritului uman.

Uneori, Regele de Cupe reprezintă un bărbat mai în vârstă care va apărea în viața voastră. Poate fi un om de afaceri, al legii sau al divinității, care este bun, respectuos și care dorește să își asume responsabilitatea acțiunilor sale.

Luni: călătorii, relații publice, simț civic, al dreptății

Marți, miercuri: indecizie, lipsă de simț practic, tendință de excese

Joi și vineri: dinamism, energie mare, inițiativă, deschidere socială

Sâmbătă și duminică: tot ce vă doriți este să stați acasă, nevoie de odihnă, interiorizare

Rac

Marele Preot

Marele Preot, versiunea masculină a Marii Preotese, se referă la prezența unui maestru și la învățarea prin intermediul lecțiilor practice oferite de studierea legilor naturii. Energia acestei cărți sugerează o resursă care poate scoate la iveală secretele vieții, ciclurile lunii, legăturile dintre ființele umane și ceruri.

În Evul Mediu, mănăstirile erau singurele locuri unde oamenii puteau învăța să scrie și să citească, astfel că învățăceii apelau la preot.

Cartea vă sfătuiește să vă întoarceți la rolul de student meticulos, să acumulați cunoștințe prin studiu, pentru a dobândi respect și recunoaștere.

Marele Preot arată necesitatea de a respecta regulile sau situațiile structurate. Apariția sa într-o etalare mai înseamnă că trebuie să respectați regulile societății sau că vă confruntați cu o forță sau o persoană lipsită de spirit inovator, fixată pe respectarea cutumelor de mult  împământenite.

Luni: cheltuieli, investiții, idei financiare, asumare de riscuri

Marți, miercuri: spiritualitate, justție, cursuri, călătorii la distanță, pe malul apei

Joi și vineri: autoritate, individualism, recunoaștere profesională

Sâmbătă și duminică: primiți oaspeți acasă, la casa de la țară, sau mergeti la picnic

Leu

Șase de Monede

Șase de Monede este o carte care arată că suntem în armonie cu banii pe care îi câștigăm și recunoscători pentru ceea ce avem.

Cartea vorbește și despre caritate, fie dăruim celor din jur, fie beneficiem de ajutor și sunem recunoscători pentru asta.

Generozitatea acestei cărți nu se limitează la bani și bunuri materiale. A dărui din timpul au înțelepciunea noastră poate fi la fel de mulțumitor.

Luni: parteneriate, colaborări, idei originale

Marți, miercuri: generozitate, tendință spre cheltuieli, dependențe de tot felul, ispite

Joi și vineri: spirit de inițiativă, idei, credință, încredere

Sâmbătă și duminică: conservatorism, impunerea voinței, încăpățânare

Fecioară

Doi de Cupe

Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată de relația de cuplu. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

Este vorba de obicei despre o relație care se bazează pe atracție reciprocă și romantism, este dragostea, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste.În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe semnifică orice tip de parteneriat, fie el de afaceri, fie o simplă prietenie.

Luni: idei interesante la serviciu, proiecte pe termen lung, relații publice, comunicare bună

Marți, miercuri: romantism în cuplu, dragoste, capacitate de adaptare în parteneriatele profesionale

Joi și vineri: gestionați banii partenerului, pasiune în cuplu, autoritate, bancheri, persoane influențe

Sâmbătă și duminică: abordări tradiționale, dar tolerante

Balanță

Șase de Cupe

Șase de Cupe este o carte a copilăriei, a nostalgiei, a generozității. Doriți să reveniți la amintiri fericite, fie ele din copilărie, adolescență sau din viața adultă. Ați putea simți să pentru a fi fericiți aveți nevoie să vă întoarceți în trecut, să reflectați asupra amintirilor fericite, în loc să vă confruntați cu prezentul.

După pierderile reflectate de Cinci de Cupe, cartea Șase de Cupe sugerează că aveți nevoie de timp pentru vindecare, să vă uitați spre trecut. În această perioadă de reflecție nu este nevoie să vă concentrați pe lucrurile negative. În schimb, aduceți toată energia pozitivă din trecut în prezent și viitor.

Cartea poate reprezenta revenirea într-un mediu familiar. Ați putea reveni în orașul natal, la casa părintească, sau ați putea merge la o reuniune cu colegii de școală sau să vă reîntâlniți cu o cunoștință sau un iubit din tinerețe.

Luni: relații publice, creativitate, viziune pe termen lung, acumulare de cunoștințe

Marți, miercuri: starea psihică vă influențează randamentul profesional sau activitățile curente

Joi și vineri: posibile conflicte în cuplu sau în parteneriate, energie, vă impuneți punctul de vedere

Sâmbătă și duminică: administrați banii, pasiune în cuplu

Scorpion

Patru de Bâte

Aveți parte de o perioadă veselă, de o sărbătoare, aveți motive de fericire, de armonie în familie și în anturaj. Vă bucurați de o perioadă de fericire și stabilitate, patru simbolizând în numerologie stabilitate, armonie, un fundament solid.

Cartea simbolizează o perioadă de pace și de bucurie, fiind una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului.

Este momentul perfect să vă întâlniți cu familia și prietenii și să sărbătoriți toate momentele bune avute împreună. Deseori această carte reflectă o vacanță în familie.

Luni: nevoie de libertate, de spații deschise, de călătorii

Marți, miercuri: dragoste romantică, afecțiune față de copii, creativitate, simț artistic

Joi și vineri: hărnicie, inițiativă la serviciu sau în activitățile curente

Sâmbătă și duminică: pace și confort în familie, relaxare

Săgetător

Zece de Cupe

Zece de Cupe este o carte a fericirii, a bucuriei, a mulțumirii și împlinirii emoționale, în special în ceea ce privește relațiile și familia. Reprezintă o pace aproape idilică, armonie și dragoste, în care toate visurile și dorințele s-au împlinit și vă bucurați de norocul vostru.

Este imaginea unei familii fericite și a unui cămin confortabil, toți membrii familiei se înțeleg unii cu alții și sunt înconjurați de dragoste. Prezența cărții poate anunța o vancanță sau o reuniune în familie, în care vă puteți relaxa împreună.

Cartea este o veste bună și în ceea ce privește relațiile romantice și ar putea indica și începutul unei relații foarte fericite, sau satisfacția unei relații de lungă durată. Ete promisiunea că, dacă veți face eforturile necesare, poate fi construită o relație de dragoste de lungă durată.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Zece de Cupe reflectă sistemul vostru de valori, credințele care vă vor aduce împlinire și fericire.

Luni: relații publice, activități sociale, drumuri

Marți, miercuri: dragoste, armonie în familie

Joi și vineri: energie, activități fizice, sportive, pasiune în cuplu

Sâmbătă și duminică: activități practice, pe lângă locuință

Capricorn

Trei de Cupe

Trei de Cupe reprezintă prieteniile și relațiile armonioase. Este timpul să fiți deschiși să îi ajutați pe ceilalți, iar aceștia vor fi la rândul lor dispuși să vă susțină.

Cartea semnalează începerea unei perioade în care sociabilitatea va fi în creștere. Veți găsi un echilibru între angajamentele pe care le aveți, familie și prieteni. Ați putea participa la o sărbătoare specială, cum ar fi o naștere, o logodnă, căsătorie, sau o zi de naștere.

În general, Trei de Cupe indică încheierea oricăror probleme pe care le-ați avut, în special cele legate de interacțiunea cu ceilalți. Veți fi capabili să găsiți un compromis care să vă servească interesele.

Luni: idei, planuri de investiții, posibile cheltuieli

Marți, miercuri: relații armonioase cu frații, verii, vecinii

Joi și vineri: autoritatate, conservatorism în familie, administrați proprietăți

Sâmbătă și duminică: distracția constă în relaxare și liniște în familie

Vărsător

Nebunul

Sunteți pregătit pentru noi experiențe, sunteți gata să porniți într-o direcție nouă. Nebunul pornește în viață cu un potențial nelimitat, are în desagă toate instrumentele și resursele necesare să se avânte în necunoscut, dar este el oare pregătit?

Apariția Nebunului într-o etalare simbolizează necesitatea de a porni într-o nouă călătorie, una total necunoscută și care vă va conduce într-un teritoriu nemarcat.

Nebunul vorbește despre experiențe noi, dezvoltare personală și aventură. Cartea Nebunul vă cere să vă puneți încrederea în Univers, că prin această nouă călătorie veți descoperi succesul. Nebunul duce o viață lipsită de griji și anxietate și nu pare să-i pese că nu știe ce îi rezervă viitorul.

Luni: energie optimă, planuri pe termen lung, idei interesante, spirit social

Marți, miercuri: cheltuieli excesive, lipsa simțului practic, naivitate în problemele financiare

Joi și vineri: comunicare rapidă, telefoane, mesaje, relații publice, drumuri multe

Sâmbătă și duminică: acasă, în familie, sau în vizită la părinți

Pești

Turnul

Vreți nu vreți, trebuie să vă eliberați dintr-o situație sau o relație care au devenit prea înguste pentru voi. Turnul este o aparentă fortăreață a propriei siguranțe care începe să se clatine. Se întâmplă un eveniment care va distruge complet pacea și armonia cu care v-ați înconjurat.

Deodată vă veți da seama că senzația voastră de confort se baza pe o fundație inadecvată de gânduri, convingeri și acțiuni. Va fi o experiență umilitoare, dar necesară.

Experiența Turnului va fi o experiență care vă va zdruncina fundamentul de siguranță și vă va obliga să vă puneți la îndoială convingerile, atutudinile și comportamentele. Poate fi vorba despre un divorț, moartea unui apropiat,un eșec financiar, probleme de sănătate sau la locul de muncă, sau un alt eveniment care vă va afectază spiritual, mental și fizic.

Luni: dorință de eliberare, de spații deschise, fizică sau psihică

Marți, miercuri: energie optimă, romantism, spirit creator, imaginație

Joi și vineri: tendința de a cheltui sub impuls, asumare de riscuri

Sâmbătă și duminică: întâlniri cu frații, verii, vecinii sau alte persoane apropiate, drumuri la țară

Lună Plină în Pești, pe 2 septembrie: Libertate și schimbări pozitive

Astrologia lunii septembrie

Astrologia lunii septembrie

Soarele tranzitează Fecioara între 22 august și 22 septembrie

Mercur tranzitează Fecioara între 19 august și 5 septembrie

Cum sunt Fecioarele?

Cariera și banii Fecioarelor

Relațiile de dragoste ale Fecioarei cu celelalte semne zodiacale