PutereaBerbec

Puterea

Cartea vorbește despre putere, hotărâre și capacitate, într-un mod similar Faetonului, Diferențele dintre cele două cărți sunt însă evidente. În timp ca Faetonul reprezintă puterea și voința manifestate în exterior, Puterea este capacitatea interioară, a spiritului uman, de a depăși orice fel de obstacol.

Astrologia lunii iulie

Tarotul lunii iulie

 

Semnificația Puterii este de a ști că puteți depăși orice obstacol cu ajutorul forței interioare și a încrederii. Aveți rezistență și perseverență, temperate de răbdare și calm interior. Sunteți concentrați pe ce aveți de făcut și vă comportați într-o manieră care demonstrează control și maturitate.

Cartea Puterea vă învață că aveți capacitatea de a îmblânzi bestia din interiorul vostru și că scopul nu trebuie să fie ascunderea pornirilor instinctuale ci ca acestea să fie îmblânzite printr-o acceptare plină de iubire și blândețe.

Luni: comunicare, colaborare bună, relații armonioase

Marți și miercuri: instituții, persoane influente, bani, dragoste profundă, pasiune

Joi și vineri: idealism, justiție, drumuri sau relații cu străinătatea, educație superioară

Sâmbătă și duminică: vă remarcați prin responsabilitate, familia sau prietenii se bazează pe voi

Taur

Regele de Spade

Regele de Spade simbolizează puterea intelectuală și autoritatea și are curajul și inteligența necesare pentru a îndeplini tot ceea ce își propune. Reprezintă judecata, talentul de a comanda și conduce.

Cartea vă recomandă să adoptați o poziție fermă dar corectă. Aveți claritatea minții și puteți recunoaște adevărul, trebuie să preluați conducerea cu un punct de vedere obiectiv. Sunteți bine poziționați pentru a judeca corect o situație și a identfica comportamentele care vă țin în loc.

Trebuie să vă folosiți de logică și inteligență pentru a merge înainte, a ajunge în miezul unei probleme și a lua decizii ferme și corecte. Deseori Regele de Spade poate simboliza un consilier financiar, un avocat, un militar sau un judecător, ale căror emoții trebuie ținute sub control.

Luni: colaborre bună la serviciu, comunicare armonioasă la serviciu

Marți și miercuri: parteneri influenți, posesivitate, gelozie în cuplu, interiorizare

Joi și vineri: spirit de aventură, dragoste liberă

Sâmbătă și duminică: convingeri conservatoare, tradiționalism

Gemeni

Pajul de Monede

Pajul de Monede semnifică visele și dorința de a le pune în aplicare în viața reală. S-ar putea să fiți în mijlocul unui proiect, cum ar fi un hobby, o afacere sau începutul unei noi experiențe educaționale.

În orice caz, pajul este un semn al entuziasmului și al dorinței concentrare în jurul unui obiectiv sau al unui vis. Cartea nu indică împlinirea viselor ci mai degrabă motivația inițială și energia de a începe punerea în practică a viselor respective. De aceea, cartea vă încurajează să faceți planuri clare și acțiuni care în cele din urmă să se concretizeze.

Este timpul să luați inițiativa și să vă puneți în aplicare ideile și conceptele, este timpul să vă dezvoltați într-un mod care generează prosperitate pentru viitor.

Luni: comunicare, amuzament, sociabilitate, armonie în cuplu și în relațiile cu copiii

Marți și miercuri: muncă multă, ambiție

Joi și vineri: justiție, spirit de dreptate

Sâmbătă și duminică: autorități, bănci, împrumuturi, bani

Rac

Marea Preoteasa

Marea Preotează reprezintă subconștientul, sensibilitatea și presimțirile. Este calea spre adevărul misterios, care se sustrage gândirii logice.

Este expresie a bunătății, capacității de iertare, a răbdării și a bunăvoinței. Marea Preoteasă poate avea însă și o parte întunecată, de vrăjitoare care își folosește puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalți și a-i face incapabili să acționeze.

În mod traditional însă este considerată una dintre cele trei cărți protectoare ale Tarotului. De obicei, apariția ei într-o etalare arată că aveți nevoie să vă ascultați și să aveți încredere în vocea voastră interioară.

Luni: relații armonioase în familie, acte legate de proprietăți

Marți și miercuri: dragoste profundă în cuplu, interiorizare, misticism, secrete

Joi și vineri: muncă intensă, drumuri, relații cu străinătatea

Sâmbătă și duminică: parteneriate profitabile, muncă, activități în familie

Leu

Eremitul

Eremitul este cartea reculegerii interioare și a retragerii. Vă concentrați asupra lumii voastre interioare în căutarea răspunsurilor care să vă definească. Acum realizați că adevărul și înțelegerea se află în interiorul vostru și doriți să le căutați cu orice preț.

Cartea Eremitul indică o perioadă în care doriți solitudine și izolare. Aveți nevoie să fiți singuri și doriți să vă retrageți departe de lume.

Prin meditație, contemplare și autoexaminare puteți începe să vă reevaluați obiectivele personale și să urmați o direcție diferită.

Luni: relații publice, comunicare, drumuri scurte legate de acte

Marți și miercuri: lideri în familie, luați decizii, păstrați secrete

Joi și vineri: activități fizice, sport,călătorii, preocupări spirituale sau cursuri de specialitate

Sâmbătă și duminică: activități curente, pe lângă casă

Fecioară

Regina de Spade

Regina de Spade reprezintă maturitatea intelectuală lipsită de emoție. În mitologie feminitatea este asociată cu emoțiile, dar în această carte femeia are o atitudine rigidă, care nu reflectă prea multe sentimente.

Această carte reprezintă abilitatea intelectului de a judeca și a discerne imparțial, fără sentimentalisme. Acestei regine îi place să știe cum, ce, de ce, unde, când și cine, pentru a îi înțelege mai bine pe ceilalți. Nu este vorba că nu îi pasă, dar vrea să se conecteze cu ceilalți prin intermediul înțelegerii intelectuale, decât prin înțelegea emoțională.

Cartea este un semn că trebuie să vă păstrați independența în gândire și judecată. Trebuie să vă folosiți inteligența pentru a judeca o anumită situație, utilizând fiecare informație pe care o aveți la dispoziție.

Luni: colaborări bănești, contracte

Marți și miercuri: vă susțineți cu tărie ideile, credeți în ele, intelectualizați emoțiile

Joi și vineri: dor de plecare, planificați sau porniți într-o călătorie

Sâmbătă și duminică: sunteți prea serioși, aveți nevoie de relaxare

Balanță

Patru de Monede

Patru de Monede are atât conotații pozitive cât și negative. Pe de o parte această carte semnifică că v-ați îndeplinit multe dintre obiective și ați ajuns la bunăsare materială. Pe de altă parte, există riscul să ajungeți să apreciați numai valorile materiale, devenind posesivi sau lacomi.

Vă aflați într-o situație financiară stabilă, cu investiții sigure, pe care știți să le protejați. Cu toate că această carte arată că sunteți stabili din punct de vedere financiar, deseori indică posesivitate, lăcomie și teama că ați putea pierde totul.

Din acest motiv s-ar putea să vă simțiți nefericiți și neîmpliniți. În fundul sufletului, începeți să realizați că v-ați vândut fericirea printr-o abordare excesiv de conservatoare și sigură a vieții.

Luni: energie optimă, comunicare bună

Marți și miercuri: persoane influente, instituții, bani, contracte, acte

Joi și vineri: sociabilitate, prieteni, drumuri, călătorii

Sâmbătă și duminică: activități în familie, pe lângă locuința proprie sau a părinților și bunicilor

Scorpion

Asul de Spade

Asul de Spade arată începutul unei situații care ar putea avea două tăișuri. Asul implică utilizarea unei mari puteri, uneori excesive.

Cartea reprezintă o perioadă de mare viziune și claritate mentală. Semnifică o deblocare, acel moment în care înțelegerea și rațiunea se află la un nivel maxim, iar atingerea obiectivelor devine mult mai ușoară.

Asul de Spade anunță o nouă idee, o inspirație, o gândire originală și o viziune creativă, precum și energia necesară să le puneți în aplicare. Sunteți entuziasmați de oportunitățile noi care apar datorită abilităților voastre creative și mentale. Cartea vă încurajează să căutați adevărul și dreptatea.

Luni: izolare, interiorizare

Marți și miercuri: energie optimă, acțiune

Joi și vineri: contracte legate de bani, bani din străinătate, justiție sau educație

Sâmbătă și duminică: atitudine rece, sobră, individualism

Săgetător

Zece de Spade

Zece de Spade simbolizează de obicei un eșec neașteptat, un eveniment asupra căruia nu aveți control care vă ia prin surprindere sau vă descumpănește. Uneori puteți să modificați cursul acestui eveniment, dar de cele mai multe ori va trebui să îl suportați.

Cartea mai arată că ați fost trădați de către cineva în care ați avut încredere și vă simțiți incredibil de trădați și șocați de această trădare.

Zece de Spade mai arată o experiență dificilă, un sfârșit, o pierdere, o durere sau o eliberare. După aceste necazuri va veni însă și un sentiment al ușurării, acela că dificultățile vor lua sfârșit în curând și veți putea să o luați de la capăt.

Luni: relații publice, sociabilitate, comunicare, drumuri scrute legate de acte

Marți și miercuri: interiorizare, izolare, sentimente profunde dar ascunse, autorități, instituții, sfârșituri

Joi și vineri: energie optimă, o luați de la capăt

Sâmbătă și duminică: faceți calcule, planuri financiare

Capricorn

Marele Preot

Marele Preot, versiunea masculină a Marii Preotese, se referă la prezența unui maestru și la învățarea prin intermediul lecțiilor practice oferite de studierea legilor naturii. Energia acestei cărți sugerează o resursă care poate scoate la iveală secretele vieții, ciclurile lunii, legăturile dintre ființele umane și ceruri.

În Evul Mediu, mănăstirile erau singurele locuri unde oamenii puteau învăța să scrie și să citească, astfel că învățăceii apelau la preot.

Cartea vă sfătuiește să vă întoarceți la rolul de student meticulos, să acumulați cunoștințe prin studiu, pentru a dobândi respect și recunoaștere.

Marele Preot arată necesitatea de a respecta regulile sau situațiile structurate. Apariția sa într-o etalare mai înseamnă că trebuie să respectați regulile societății sau că vă confruntați cu o forță sau o persoană lipsită de spirit inovator, fixată pe respectarea cutumelor de mult  împământenite.

Luni: succesul vine prin comunicare, reușite în justiție, contracte

Marți și miercuri: vă impuneți în anturaj, sunteți influenți și puternici, evitați tendința de a manipula

Joi și vineri: respectați valoarea muncii corecte, moralitate, principii

Sâmbătă și duminică: energie optimă, sunteți voi înșivă

Vărsător

Împăratul

Împăratul vine în completarea Împărătesei, reprezentând principiul masculinității și al patriarhului. Simbolizează puterea și autoritatea, iar atitudinea sa rigidă diferă de frumusețea senzuală a Împărătesei.

Acest bărbat a acumulat ani de înțelepciune și merită să fie ascultat, pentru că a văzut cu ochii săi urmările acțiunilor sale.

Reprezintă capacitatea intelectuală, hotărârea, acțiunea, inițiativa și abilitățile de conducere. El este și simbolul zodiei Berbec, guvernatorul astral al Împăratului.

Figura paternă a Tarotului, Împăratul protejează, oferă structură și stabilitate. Acest personaj patriarhal oferă celorlalți îndrumare, sfaturi și înțelepciune, demonstrând autoritate și stabilitate.

Luni: justiție, notariate, acte, justiție, credeți în dreptate

Marți și miercuri: recunoașterea meritelor, succes, autoritate, influență

Joi și vineri: distracții cu prietenii, învățați, călătoriți, vă remarcați în anturaj

Sâmbătă și duminică: izolare, interiorizare, atitudine rezervată

Pești

Șapte de Monede

Înțelegeți necesitatea de a investi bani și energie pentru a vă îndeplini obiectivele pe termen lung și nu acționați pentru câștiguri imediate. Vreți să fiți siguri că vă concentrați atenția în direcția corectă, care vă va aduce cele mai mari beneficii. Aveți o viziune pe termen lung și vă concentrați pe rezultatele sustenabile.

Șapte de Monede arată că ați muncit din greu și că începeți să obțineți rezultate. Eforturile voastre din ultimele câteva luni au meritat.

Cartea poate sugera însă și un sentiment de frustrare. Ați muncit din greu și începeți să vă simțiți frustrați și îngrijorați că nu veți fi răsplătiți pentru eforturile voastre. Trebuie să aveți răbdare și să apreciați progresele pe care le-ați făcut până acum.

Luni: gândire strategică, vă faceți relații, vă protejați sentimentele

Marți și miercuri: cercetați, investigați, căutați adevăruri profunde

Joi și vineri: munciți, dar nu doriți să vă sacrificați viața personală, învățați, studiați pentru a progresa în carieră

Sâmbătă și duminică: cam sobri în anturaj, e cazul să vă relaxați

Astrologia lunii iulie

Tarotul lunii iulie

Conjuncție majoră Jupiter-Pluton pe 30 iunie, în Capricorn!

Marte tranzitează Berbecul între 27 iulie și 6 ianuarie 2021

Efectele benefice ale retrogradării lui Neptun în Pești

Google ads