JudecataBerbec

Judecata

Judecata este o carte care vă cheamă la reflecție și autoevaluare. Prin meditație și reflecție ați putea ajunge la o înțelegere profundă a temelor vieții voastre și a schimbărilor de care aveți nevoie.

Cartea vorbește despre izbăvire. După autoevaluare, vă veți simți curățați de păcatele trecutului, de vină și tristețe. Ese un minunat proces de purificare, în urma căruia vă veți simți renăscuți și pregătiți să faceți față unor pentru noi provocări.

Soarele a intrat în Berbec

Saturn a intrat în Vărsător, unde va reorganiza structurile și va susține inovațiile științifice

Revoluționara Uranus, aflată în semnul Taurului, agită spiritele în natură și economia mondială!

 Judecata indică deseori decizii care vă vor schimba viața, dar spre deosebire de cele cerute de cartea Dreptatea, aceste decizii necesită o combinație delicată între intuiție și intelect. Ați putea fi la o răscruce, fiind conștienți că orice decizie ați lua va aduce o schimbare semnificativă în viața voastră.

Luni: izolare, restrictii, credință,

Marți, miercuri:  energie optimă, acțiune

Joi, vineri și sâmbătă: rezolvarea problemelor financiare, activități practice

Duminică: socializare în familie

Taur

Regina de Cupe

Regina de Cupe este blândă, sensibilă și plină de compasiune. Este o soție bună, o mamă iubitoare și se poate conecta emoțional cu ceilalți. Este admirată pentru corectitudine și onestitate și pentru inima ei bună.

Deseori este o vindecătoare, o consilieră sau o persoană cu calități de clarvăzătoare. Este persoana care știe întotdeauna ce este în neregulă înainte să deschideți gura. Pare să aibă soluția corectă la problemele legate de relații, emoții și sentimente.

Ca toate cărțile de curte, Regina de Cupe poate fi o persoană din viața voastră, sau o parte din voi înșivă. Este forța pură a Apei, iar legătura ei cu subconștientul poate fi rivalizată doar de Marea Preoteasă. Atunci când apare într-o etalare, Regina de Cupe sugerează că trebuie să empatizați cu ceilalți și să vă arătați compasiunea.

Luni: ajutați rude sau prietenii apropiați

Marți, miercuri:  intuiție, empatie, autoritate

Joi, vineri și sâmbătă:  energie practică, belșug, creație

Duminică: speculații financiare, risipă

Gemeni

Cavalerul de Cupe

Cavalerul de Cupe este cel mai sensibil dintre cavaleri, dar asta nu înseamnă că este  mai puțin cavaler, ci că își ascultă intuiția și emoțiile și le folosește în folosul său în relațiile romantice. Când trebuie să ia o decizie, Cavalerul de Cupe își va asculta inima, indiferent dacă are sau nu logică, și nu va sta prea mult să se gândească.

Ca toate cărțile de curte, Cavalerul de Cupe se poate manifesta ca un eveniment, o persoană din viața voastră sau ca o parte din voi înșivă. Cavalerul poate fi un mesager, o invitație sau cineva sau ceva care aduce un beneficiu emoțional.

Cavalerul de Cupe este asumarea unei aventuri creative anunțate de Pajul de Cupe. Dacă vreți să începeți un proiect creativ, direcționați-vă imaginația în lumea reală, cavalerul vă atenționează să nu vă lăsați purtați prea mult de fantezie și romantism.

Luni: activități medicale, îngrijire, indecizie

Marți, miercuri:  sociabilitate, nerăbdare

Joi, vineri și sâmbătă:  căutați siguranța financiara, confortul familiei

Duminică: energie optimă, sociabiltiate, vervă

Rac

Marele Preot

Marele Preot, versiunea masculină a Marii Preotese, se referă la prezența unui maestru și la învățarea prin intermediul lecțiilor practice oferite de studierea legilor naturii. Energia acestei cărți sugerează o resursă care poate scoate la iveală secretele vieții, ciclurile lunii, legăturile dintre ființele umane și ceruri.

În Evul Mediu, mănăstirile erau singurele locuri unde oamenii puteau învăța să scrie și să citească, astfel că învățăceii apelau la preot.

Cartea vă sfătuiește să vă întoarceți la rolul de student meticulos, să acumulați cunoștințe prin studiu, pentru a dobândi respect și recunoaștere.

Marele Preot arată necesitatea de a respecta regulile sau situațiile structurate. Apariția sa într-o etalare mai înseamnă că trebuie să respectați regulile societății sau că vă confruntați cu o forță sau o persoană lipsită de spirit inovator, fixată pe respectarea cutumelor de mult  împământenite.

Luni: spiritualitate, moralitate, intuiție

Marți, miercuri:  autoritate, energie, recunoaștere profesională

Joi, vineri și sâmbătă:  vă simțiți bine în familie

Duminică: energie mentală interiorizată

Leu

Șase de Monede

Șase de Monede este o carte care arată că suntem în armonie cu banii pe care îi câștigăm și recunoscători pentru ceea ce avem.

Cartea vorbește și despre caritate, fie dăruim celor din jur, fie beneficiem de ajutor și sunem recunoscători pentru asta.

Generozitatea acestei cărți nu se limitează la bani și bunuri materiale. A dărui din timpul au înțelepciunea noastră poate fi la fel de mulțumitor.

Luni: riscuri financiare, temeri, griji

Marți, miercuri:  tendință de contestare a regulilor, senzație de constrângere

Joi, vineri și sâmbătă:  vă concentrați pe carieră, probleme financiare sau creație

Duminică: sociabilitate, vorbiți mult

Fecioară

Șapte de Monede

Înțelegeți necesitatea de a investi bani și energie pentru a vă îndeplini obiectivele pe termen lung și nu acționați pentru câștiguri imediate. Vreți să fiți siguri că vă concentrați atenția în direcția corectă, care vă va aduce cele mai mari beneficii. Aveți o viziune pe termen lung și vă concentrați pe rezultatele sustenabile.

Șapte de Monede arată că ați muncit din greu și că începeți să obțineți rezultate. Eforturile voastre din ultimele câteva luni au meritat.

Cartea poate sugera însă și un sentiment de frustrare. Ați muncit din greu și începeți să vă simțiți frustrați și îngrijorați că nu veți fi răsplătiți pentru eforturile voastre. Trebuie să aveți răbdare și să apreciați progresele pe care le-ați făcut până acum.

Luni: dragoste în cuplu, grijă față de partener

Marți, miercuri:  credeți că le știți pe toate, acționați să vă transformați viața

Joi, vineri și sâmbătă:  tradiționalism, rigiditate

Duminică: vă remarcați prin farmec și sociabilitate

Balanță

Puterea

Cartea vorbește despre putere, hotărâre și capacitate, într-un mod similar Faetonului, Diferențele dintre cele două cărți sunt însă evidente. În timp ca Faetonul reprezintă puterea și voința manifestate în exterior, Puterea este capacitatea interioară, a spiritului uman, de a depăși orice fel de obstacol.

Semnificația Puterii este de a ști că puteți depăși orice obstacol cu ajutorul forței interioare și a încrederii. Aveți rezistență și perseverență, temperate de răbdare și calm interior. Sunteți concentrați pe ce aveți de făcut și vă comportați într-o manieră care demonstrează control și maturitate.

Cartea Puterea vă învață că aveți capacitatea de a îmblânzi bestia din interiorul vostru și că scopul nu trebuie să fie ascunderea pornirilor instinctuale ci ca acestea să fie îmblânzite printr-o acceptare plină de iubire și blândețe.

Luni: îngrijiți, vindecați, ajutați

Marți, miercuri:  dominați în cuplu, acționați

Joi, vineri și sâmbătă:  bani de la parteneri, moșteniri, pasiune fizică

Duminică: dor de ducă

Scorpion

Doi de Cupe

Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată de relația de cuplu. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

Este vorba de obicei despre o relație care se bazează pe atracție reciprocă și romantism, este dragostea, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste.În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe semnifică orice tip de parteneriat, fie el de afaceri, fie o simplă prietenie.

Luni: dragoste romantică, afecțiune pentru copii

Marți, miercuri:  munciți cu energie, acțiune

Joi, vineri și sâmbătă:  armonie în cuplu,parteneriate avantajoase

Duminică: idei de investiții sau de economisire

Săgetător

Trei de Monede

La fel ca și ceilalți trei, Trei de Monede arată îndeplinirea inițială a unui obiectiv sau a unui plan. În acest caz, Trei de Monede implică realizarea sau manifestatea unei afaceri, a unui proiect creativ sau de construcție.

Mesajul dat de Trei de Monede este unul de încurajare. Dacă veți continua să faceți eforturi pentru îndeplinirea viselor voastre și nu veți permite să fiți descurajați, în final veți ajunge la prosperitate și succes.

Trei de Monede mai arată că aveți nevoie de ajutor și că puteți dobândi cunoștințe din experiența altora. La baza acestei cărți se află noțiunea de echipă și de colaborare. Cele trei componente principale ale cărții sunt planificarea managementul și organizarea.

Luni: dragoste în familie, grijă față de părinți

Marți, miercuri:  dragoste pasională, energie fizică

Joi, vineri și sâmbătă:  activități practice, financiare sau creative

Duminică: veselie, comunicare în cuplu

Capricorn

Trei de Cupe

Trei de Cupe reprezintă prieteniile și relațiile armonioase. Este timpul să fiți deschiși să îi ajutați pe ceilalți, iar aceștia vor fi la rândul lor dispuși să vă susțină.

Cartea semnalează începerea unei perioade în care sociabilitatea va fi în creștere. Veți găsi un echilibru între angajamentele pe care le aveți, familie și prieteni. Ați putea participa la o sărbătoare specială, cum ar fi o naștere, o logodnă, căsătorie, sau o zi de naștere.

În general, Trei de Cupe indică încheierea oricăror probleme pe care le-ați avut, în special cele legate de interacțiunea cu ceilalți. Veți fi capabili să găsiți un compromis care să vă servească interesele.

Luni: intuiție în comunicare

Marți, miercuri:  luați inițiativa pentru familie

Joi, vineri și sâmbătă:  dragoste față de copii sau persoana iubită, plăceri senzuale

Duminică: vă distrați muncind pe acasă

Vărsător

Cavalerul de Monede

Cavalerul de Monede lucrează metodic și riguros. Viziunile sale nu răstoarnă Pământul, iar metodele sale nu sunt originale, dar el are grijă ca tot ceea ce face să aibă succes. Are răbdarea să își ducă la îndeplinire toate sarcinile, este incredibil de responsabil și angajat.

Apariția acestei cărți sugerează că trebuie să fiți responsabili, să respectați rutina pentru a vă asigura că o sarcină importantă este dusă la îndeplinire de la început până la sfârșit. Sunteți și foarte loiali și pregătiți să faceți tot posibilul pentru a vă asigura că vă îndepliniți sarcina.

Cavalerul de Monede arată că este timpul să vă asumați responsabilitatea și să luați inițiativa. S-ar putea să vă fie încredințat un proiect sau să primiți o însărcinare, va trebui să le acceptați fără să vă plângeți.

Luni: incertitudini, lipsă simț practic, idealism, câștigați din îngrijirea altora

Marți, miercuri:  comunicare iute, rapidă, uneori abruptă

Joi, vineri și sâmbătă:  activități practice, pe lângă casă sau pentru familie, părinți

Duminică: dragoste pentru copii, jocuri, discuții, energie

Pești

Asul de Cupe

Asul de Cupe este simbolul împlinirii emoționale și spirituale. Aveți șansa împlinirii, dar depinde de voi dacă veți profita de această oportunitate, în funcție de câtă nevoie aveți în acest moment de împlinire emoțională și spirituală.

Cartea reprezintă începutul unei relații de dragoste, al fericirii și al compasiunii. Poate indica începutul unei relații romantice, sunteți fericiți că ați întâlnit o persoană cu care aveți o comunicare specială.

Asul de Cupe înseamnă dragostea sub toate formele ei, nu doar romantică. Poate aveți pe cineva pe care să îl iertați, sau care vă poate ierta? Puteți lăsa deoparte supărarea și să vă găsiți liniștea? Cartea arată și o creștere a creativității, în special dacă aveți oportunitatea să dați frâu emoțiilor.

Luni: energie optimă, vă simțiți voi înșivă, idealism, credință

Marți, miercuri:  decizii financiare rapide, bancheri

Joi, vineri și sâmbătă:  comunicați în probleme practice, concrete, financiare

Duminică: comunicare, distracții în familie