As de SpadeBerbec

Asul de Spade

Asul de Spade vă îndeamnă să vă aliniați obiectivele după o perioadă îndelungată de rătăcire fără un scop bine precizat. Conștientizările care au loc vă permit să înfloriți în viitoarele eforturi romantice și profesionale.

Cum preferăm să ne relaxăm în timpul liber în funcție de poziția Lunii în semne

Sapte MonedeBerbec

Șapte de Monede

Înțelegeți necesitatea de a investi bani și energie pentru a vă îndeplini obiectivele pe termen lung și nu acționați pentru câștiguri imediate. Vreți să fiți siguri că vă concentrați atenția în direcția corectă, care vă va aduce cele mai mari beneficii.

Jupiter tranzitează Berbecul între 10 mai și 28 octombrie

mprteasaBerbec

Împărăteasa

Împărăteasa reamintește că toată munca voastră va da roade într-un final și că orice nesiguranță financiară pe care o simțiți în acest moment va fi în curând istorie, deoarece abundența vă așteaptă în curând.

Astrologia lunii mai

DreptateaBerbec

Dreptatea

Pentru că Dreptatea semnifică echilibrul, etica și corectitudinea, apariția acestei cărți arată că veți fi cinstiți, veți respecta regulile și veți lua deciziile cu precauție, cântărind argumentele pro și contra. Nu uitați că în caz contrar riscați să fiți penalizați!

Lună Plină în Balanță, pe 16 aprilie

Patru de BteBerbec

Patru de Bâte

Patru de Bâte ar trebui să fie primită cu recunoștință, deoarece anunță noroc, fericire și stabilitate. Veți fi înconjurați de cei dragi și veți simți că faceți parte dintr-o comunitate.

Conjuncție între Jupiter și Neptun pe 12 aprilie

Doi de BteBerbec

Doi de Bâte

Doi de Bâte vorbește despre progres, descoperire și ieșirea în lume pentru a vă atinge obiectivele, despre stabilirea unor obiective pe termen lung.

Luna aprilie are energia proaspătă a numărului universal 1

Asul de BateBerbec

Asul de Bâte

Cartea anunță ambiție, hotărâre,  succes și promovarea unor idei noi. Veți fi individualiști și veți considera că ideile voastre sunt cele mai valoroase.

Jupiter tranzitează Peștii până pe 10 mai

PutereaBerbec

Puterea

S-ar putea ca alții să vă solicite sfatul sau să simțiți că aveți capacitatea să vă influențați cu ușurință apropiații sau  colegii. Nu abuzați de puterea voastră pentru că poate scăpa de sub control.

Relațiile de dragoste ale Berbecilor cu celalalte semne zodiacale

Sapte MonedeBerbec

Șapte de Monede

Șapte din Monede este un semn că în curând veți fi răsplătiți pentru munca și perseverența voastră. Însă, acest lucru va avea cel mai probabil un preț mare în privința eforturilor depuse.

Vesta tranzitează Vărsătorul între 10 martie și 23 mai

Regina de MonedeBerbec

Regina de Monede

Regina este un manager eficient al gospodăriei și un partener de încredere care vă poate ghida către succesul la care ați visat, atâta timp cât îndrăzniți să ascultați și să acționați după sfaturile pe care vi le oferă.

Mercur tranzitează Peștii între 9 și 26 martie