SoareleBerbec

Soarele

Energia Soarelui este cea care vă face să traversați perioadele dificile și vă ajută să reușiți. Totodată, veți împărți cu ceilalți această energie caldă, calitățile și reușitele voastre.

Soarele tranzitează Scorpionul între 23 octombrie și 21 noiembrie

NebunulBerbec

Nebunul

Puterea voastră va consta în abilitatea de a lăsa trecutul în urmă, astfel veți beneficia de experiențe noi, pe care alții le-ar putea ignora sau considera riscante din capul locului.

Jupiter revine în mers direct pe 18 octombrie

As de MonedeBerbec

Asul de Monede

Asul de Monede reprezintă renașterea, bogăția și începutul unei noi perioade din viață care promite să fie prosperă și satisfăcătoare din punct de vedere emoțional.

Saturn revine în mers direct în Vărsător pe 10 octombrie

CumptareaBerbec

Cumpătatea

Cartea vă vorbește despre moderație, echilibru și frugalitate, avertizând că excesele de orice fel trebuie evitate. Progresele vor veni prin intermediul diplomației.

Lună Nouă în Balanță pe 6 octombrie

LumeaBerbec

Lumea

Apariția acestei cărți este un semn foarte bun, anunțând succes, realizări și perfecțiune. Lumea arată că vă simțiți impliniți într-o anumită privință sau că puteți finaliza cu brio un proiect sau o perioadă a vieții.

Mercur retrogradează în Balanță între 27 septembrie-17 octombrie

CarulBerbec

Faetonul

Carul anunță șanse de victorie, cucerirea și controlul. Nu vă garantează succesul, dar vă promite că munca și perseverența voastră vor da roade. Sunteți hotărâți să reușiți.

Lună Plină în Pești în noaptea de 20-21 septembrie

As de SpadeBerbec

Asul de Spade

Asul de Spade vă îndeamnă să vă aliniați obiectivele după o perioadă îndelungată de rătăcire fără un scop bine precizat.

Marte tranzitează Balanța între 14 septembrie și 30 octombrie

Sapte MonedeBerbec

Șapte de Monede

Șapte din Monede este un semn că în curând veți fi răsplătiți pentru munca și perseverența voastră. Însă, acest lucru va avea cel mai probabil un preț mare în privința eforturilor depuse.

Lună Nouă în Fecioară pe 7 septembrie

Cavaler de CupeBerbec

Cavalerul de Cupe

Dacă vreți să începeți o activitate sau un proiect, direcționați-vă imaginația în lumea reală, cavalerul vă atenționează să nu vă lăsați purtați prea mult de fantezie.

Inconjuncție între Venus și Uranus pe 28 august

JudecataBerbec

Judecata

Aveți parte de o renaștere, o șansă de a alege ce este mai bine pentru voi din punct de vedere spiritual. Reușiți să lăsați în urma problemele din ultima perioadă și să porniți din nou la drum cu o încredere renăscută.

Relațiile de dragoste ale Fecioarei cu celelalte semne zodiacale