Doi de CupeBerbec

Doi de Cupe

Apariția acestei carți arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane. În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni. Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe semnifică orice tip de parteneriat, fie profesional, fie o simplă prietenie.

Tarotul lunii martie

Regina de MonedeBerbec

Regina de Monede

Regina de Monede  sugerează că pentru voi este important să fiți independenți, să aveți un venit stabil și să aveți timp suficient să vă ocupați de familie și cei dragi.

Ceres tranzitează Berbecul între 21 februarie și 8 mai

Asul de BateBerbec

Asul de Bâte

Asul de Bâte vă încurajează să vă ascultați instinctele și să lăsați ghidați de intuiție. Este important să acționați acum, în loc să mai pierdeți timpul cu prea multe studii și cercetări.

Saturn și Uranus formează pe 17 februarie prima dintr-o serie de trei cuadraturi din acest an!

Rege SpadeBerbec

Regele de Spade

Trebuie să vă folosiți de logică și inteligență pentru a merge înainte, a ajunge în miezul unei probleme și a lua decizii ferme și corecte.

Culorile norocoase ale anului Bivolului de Metal

Zece de CupeBerbec

Zece de Cupe

Zece de Cupe este o carte a fericirii, a bucuriei, a mulțumirii și împlinirii emoționale, în special în ceea ce privește relațiile și familia. Dacă nu este vorba despre dragoste, Zece de Cupe reflectă sistemul vostru de valori, credințele care vă vor aduce împlinire și fericire.

Ce spune Tarotul despre luna februarie

Nou de CupeBerbec

Nouă de Cupe

Nouă de Cupe arată tendința spre visare, de a vă bucura de plăcerile vieții. Este probabil să petreceți mai mult timp punând la cale planuri pentru un stil de viață ideal, în loc să le puneți în aplicare.

Soarele tranzitează Vărsătorul între 19 ianuarie și 18 februarie

NebunulBerbec

 Nebunul

Apariția Nebunului simbolizează necesitatea de a porni într-o nouă călătorie, una total necunoscută și care vă va conduce într-un teritoriu nemarcat.

Cuadratură între Jupiter și Uranus, pe 17 ianuarie

Sase de BagheteLuna petrece primele trei zile ale săptămânii în Capricorn, iar pe 13 ianuarie va fi Lună Nouă în acest semn, stimulând planurile concrete, realiste.

Luna Nouă din 13 ianuarie, în Capricorn, ne îndeamnă să fim realiști

Venus tranzitează semnul Capricornului între 8 ianuarie și 1 februarie

Marea PreoteasBerbec

Marea Preoteasă

Apariția acestei cărți arată că aveți nevoie să ascultați și să aveți încredere în vocea voastră interioară, Marea Preoteasă fiind expresie a bunătății, capacității de iertare, a răbdării și a bunăvoinței.

Ce spune Tarotul despre luna ianuarie

Astrologia lunii ianuarie

mprteasaBerbec

Împărăteasa

Săptămâna dintre ani va avea o energie caracterizată de cartea Împărăteasa, care semnifică abundența, belșugul, fertilitatea, creația sub toate formele ei.

Lună Plină în Rac, pe 30 decembrie

Previziuni numerologice: 2021 este anul universal 5