Cavaler de CupeBerbec

Cavalerul de Cupe

Familia, casa și siguranța personală vor fi în centrul atenției. Deja ați petrecut ceva timp pentru a vă restructura baza succesului și realizărilor viitoare, iar inițiativele vă sunt în mod special susținute în această lună de agerimea minții voastre.

Veți aloca foarte mult timp și energie vieții personale și s-ar putea ca unii dintre voi să vă îndrăgostiți pasional.  Activitățile zilnice vor fi plăcute, iar viața socială va fi încă intensă, dar va trebui să vă exprimați sentimentele față de persoanele care au un loc special în  viața voastră.

Totuși, în această lună cele mai bune perspective sunt legate de carieră și imaginea publică și apoi de relațiile cu prietenii și obiectivele personale.

 Taur

Trei de Cupe

O lună intensă pentru Tauri, în care discuțiile, scrisul și învățarea vor fi prioritare. În ultima perioadă ați petrecut mult timp pentru a învăța să vă îmbunătățiți viața, iar căminul vostru va fi scena unor activități intense.

Conversațiile vor fi numeroase, iar unele vor dobândi o tentă nostalgică. Aveți grijă la confruntările cu membrii familiei și utilizați energia înăscută a Taurilor pentru a vă păstra calmul. Este bine ca lucrările de renovare sau de construcție a locuinței să înceapă înainte de intrarea lui Mercur în retrogradare, pe 26 iulie.

Oportunitățile financiare, negocierile și investițiile sunt încă favorizate în iulie și sunteți încă atrași de lucrurile și locurile frumoase.

Gemeni

Asul de Spade

Cartea reprezintă o perioadă de mare viziune și claritate mentală. Valorile financiare și personale trec printr-o  perioadă de schimbări. În ultimul timp v-ați concentrat pe avere, posesii și valoarea personală, pe ceea ce este cu adevărat important pentru voi.

Comunicarea se va intensifica semnificativ în această lună, iar aceasta este unul dintre talentele voastre înnăscute. Ritmul vieții a deveni mai rapid și va trebui să aveți grijă ca puterea cuvintelor voastre să nu devină o armă.

Continuați să vă întrebați ce vreți și ați putea să și primiți, cel puțin până la începutul lui august.

Rac

Cavalerul de Monede

Cavalerul de monede vă cere să munciți responsabil și să evitați speculațiile financiare, Noul vostru an astrologic începe cu Saturn, care încă vă învață să vă autoevaluați cu onestitate, pentru a vă descoperi defectele și slăbiciunile.

Problemele legate de parteneriate și relații ar putea ieși la iveală. Dați atenție în această lună la ceea ce apreciați în viață, din punct de vedere material, intelectual și spiritual. În luna iulie ați putea începe negocieri sau discuții legate de bani sau proprietăți.

Evitați achizițiile impulsive sau riscante și tendința de a vă impune cu orice preț convingerile în fața altora.

Cei dragi vor avea nevoie de dragostea și atenția voastră, iar spre sfârșitul lunii emoțiile ar putea fi mai intense ca de obicei.

Leu

Regina de Bâte

Regina de Bâte arată că sunteți puternici, independenți și capabili să vă susțineți propria viziune creativă chiar și în fața adversităților. Voi Leii v-ați simțit probabil în ceață în ultima perioadă, dar lucrurile vor începe să se clarifice în iulie și veți avea multe de comunicat. Folosiți-vă de surplusul de energie conferit de Marte care va trece prin Casa a 7-a a parteneriatelor voastre până la jumătatea lui august.

Activitățile de grup și cu prietenii se vor intensifica în această lună, iar viața socială va fi bogată, cu multe interacțiuni și invitații.

Mulți dintre voi încă învățați să vă acceptați așa cum sunteți. În această lună vor fi susținute activitățile profesionale și sănătatea, iar mai târziu parteneriatele și relațiile.

Fecioară

Opt de Monede

Cartea arată că munciți până la cele mai mici detalii și aspecte ale vieții voastre pentru a vă îmbunătăți în mod continuu perspectivele. În această lună va predomina spiritul practic, atenția dată detaliilor și conștiinciozității, în urmărirea obiectivelor și ambițiilor voastre.

Oamenii cu care veți colabora și vă veți asocia vor reflecta ceea ce sunteți voi. Încă vă veți întreba cine sunteți și dacă trebuie să mergeți mai departe, iar viziunea voastră asupra vieții trece printr-o perioadă de restructurare.

În această lună va fi bine să spuneți ce gândiți și ce doriți, pentru că secretele și vorbele nerostite s-ar putea întoarce împotriva voastră. Aveți perspective favorabile în domeniul vieții profesionale și al afacerilor.

Balanță

Trei de Cupe

Trei de Cupe reprezintă prieteniile și relațiile armonioase. Este timpul să fiți deschiși să îi ajutați pe ceilalți, iar aceștia vor fi la rândul lor dispuși să vă susțină.

În ultimele luni ați fost deosebit de expresivi, având în vedere că planeta voastră guvernatoare s-a aflat mult timp în semnul Gemenilor. Străinii ar putea juca un rol major în viața voastră în această lună.

Veți fi în centrul atenției și vă veți exprima creativ în activități de grup și în rândul prietenilor, dar trebuie să aveți  grijă să nu vă împovărați cu pasiunea obiectivelor și ambițiilor voastre.

În luna iulie sunt favorizate familia, căminul și siguranța voastră, iar mai apoi relațiile romantice și creative.

Scorpion

Marele Preot

Cartea vă sfătuiește să vă întoarceți la rolul de student meticulos, să acumulați cunoștințe prin studiu, pentru a dobândi respect și recunoaștere.

Folosiți-vă de nevoia voastră înnăscută de implicare și transformare intensă pentru a vă extinde orizontul personal, la nivel spiritual. De asemenea, ați putea avansa în carieră prin intermediul unui curs sau studiu.

Încă vă aflați într-o perioadă în care căutați înțelesul vieții voastre. Este o lună bună pentru călătorii și pentru a comunica ceea ce aveți nevoie în viața profesională. Este momentul să vă promovați imaginea publică cu creativitate, dar atenție la conflictele cu cei din jurul vostru.

Sunt favorizate cererile pentru credite și viața din căminul și familia voastră.

Săgetător

Trei de Bâte

Trei de Bâte indică oportunitățile avute pentru extinderea orizonturilor, prin studiu, călătorii sau afaceri.

Va fi multă intensitate în lumea de obicei deschisă și relaxată a Săgetătorilor. Încă învățați limitele resurselor voastre, cât de mult aveți nevoie să colaborați și cât de mult depindeți de ceilalți. Dacă veți urma niște cursuri, nu doar vă veți extinde orizonturile, dar acestea ar putea activa ceva profund în sufletul vostru.

Parteneriatele și relațiile continuă să progreseze ușor. Unii dintre voi ați putea decide să vă căsătoriți, iar problemele legale au șanse să fie rezolvate în afara tribunalului.

Călătoriile vor fi favorizate, dar cu condiția să nu plecați prea departe și prea repede, dar s-ar putea să pregătiți o mutare la distanță mare.

Capricorn

Regele de Monede

Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea, disciplina. Trebuie în continuare să rezolvați probleme legate de parteneriate sau relații, în condițiile în care Saturn tranzitează sectorul în care aveți nevoie de o analiză a angajamentelor și a așteptărilor în relații.

Trebuie să priviți în  interiorul vostru și să analizați adevărurile profunde. Vă puteți aștepta la conversații intense și profunde, iar luna va fi bună pentru cercetări și investigații.

În viața profesioanală activitățile vor decurge fără probleme și veți avea tendința să vă răsfățați cu mâncare și băutură. În schimb, abilitatea voastră de a face față unor situații urgente ar putea fi pusă la încercare.

Vărsător

Cavalerul de Bâte

Cavalerul de Bâte este genul de persoană care mai întâi acționează și mai apoi se gândește.  Este nerăbdător și impulsiv și iubește acțiunea.

Spiritul vostru de inovație și de  originalitate va fi pus la încercare la serviciu sau în viața voastră de zi cu zi. Vă aflați încă într-o perioadă în care trebuie să învățați valoarea muncii zilnice și să duceți o viață sănătoasă.

În parteneriatele și relațiile voastre veți comunica într-un mod creativ, iar amuzamentul, distracția sunt încă prioritare. De asemenea, dacă sunteți singuri aveți șanse să începeți o relație nouă.

Aveți grijă la tendința de a pune prea multă pasiune sau de a vă mânia pe ceilalți și asigurați-vă că eventualele conflicte merită.

Pești

Patru de Bâte

Cartea simbolizează o perioadă de pace și de bucurie. Vara este perioada în care sunteți cel mai mult atrași de romantism, creativitate și plăceri. În ultimul timp v-ați analizat creativitatea și capacitatea de a vă pune în valoare, iar una dintre cele mai mari preocupări pentru voi este scopul existenței voastre.

Ritmul vieții voastre se accelerează în această lună și comunicarea se va intensifica la serviciu. Atenție la dezacordurile și certurile cu colegii de serviciu, dar acasă atmosfera ar trebui să fie plăcută.

În această lună sunt favorizate relațiile cu prietenii și ambițiile personale.

Citește și:

Marte este în retrogradare până în 27 august! Ce se va întâmpla?

Saturn tranzitează semnul Capricornului pînă în 2020. Cum sunt influențați Vărsătorii?