Regina de MonedeBerbec

Regina de Monede

Uranus a ieșit în sfârșit din semnul Berbecului și v-a eliberat de o mare presiune pe care o exercita asupra relațiilor voastre. Începe o nouă călătorie și, pentru că nimic nu este stabilit, este interesant. Cu Uranus în sectorul veniturilor voastre până în 2026, cu Saturn în sectorul carierei până în 2020 și Pluton până în 2024, forțele care vă energizează veniturile și cariera se pregătesc pentru o cursă lungă.

Comunicarea va fi importantă în această lună, dar Regina de Monede arată că familia va fi pe primul plan, chiar și înainte ca Saturn să intre în sectorul căminului și al familiei voastre, pe 21 iunie.

Venus începe luna în casa familiei, așa că inima vă va fi acasă în iunie. Echilibrul dintre muncă și viața de familie va fi important în iunie și aveți perspective bune în privința distracției, creativității și  romantismului.

 

Taur

Magul

Fascinantul Mag semnalează un început foarte frumos pentru Tauri în privința comunicării, prieteniei și relațiilor, susținut de un trigon format între Venus, Jupiter și Neptun.

Planetele dragostei, norocului și viselor lucrează împreună pentru a crea condiții foarte favorabile relațiilor și colaborărilor armonioase.

Iunie ar trebui să fie o lună foarte bună pentru tot ceea ce ține de venituri și carieră. Soarele petrece întotdeauna primele trei săptămâni ale lunii iunie în sectorul veniturilor Taurilor, dar este pentru prima oară în ultimii 15 când planeta Marte se află în această perioadă în sectorul carierei voastre.

Gemeni

Pajul de Monede

Indiferent dacă sunteți născuți în mai sau iunie, anul care începe pentru voi aduce cu sine o energie proaspătă și noi perspective, existând două motive care vă vor face să vă simțiți așa.

Primul este ieșirea lui Saturn din sectorul relațiilor, unde a format opoziții în ultimii trei ani, astfel că acum veți resimți o mare ușurare și veți avea libertatea să priviți cu optimism anul pe care îl aveți în față. În schimb, pentru prima oară în 15 ani, începeți anul cu Marte în sectorul aventuros al hărții voastre, care vă dă încredere.

Între timp, luna iunie beneficiază de trigonul format de Venus, Jupiter și Neptun, planetele banilor, norocului și viselor, așa că veți beneficia de opțiuni interesante. Venus va aduce oportunități noi și, însoțită din 13 iunie de Mercur și de Soare din 21 iunie, puteți  primi o a doua șansă, o slujbă nouă și perspective profesionale.

Rac

Pajul de Cupe

Pentru Raci urmează o perioadă de romantism, spirit de aventură și nostalgie. Motivul este un trigon rar format între Venus, Jupiter și Neptun. Ca planetă a dragostei, Venus îl găesște pe Jupiter în sectorul dragostei și creativității voastre, în timp ce Neptun se află în sectorul aventurilor și călătoriilor.

Cu Jupiter aflat în retrogradare și Neptun care va reveni în mers direct pe 19 iunie,  șansele vin din trecut.

Uranus a ieșit luna trecută din sectorul carierei și a încetinit activitățile, așa că este momentul să luați o pauză. Aveți posibilitatea în această lună să echilibrați munca cu distrația.  Șanse mai mari pentru câștigurile bănești vor apărea după jumătatea acestei luni.

Leu

Opt de Monede

Cu Uranus care a intrat în sectorul carierei, unde va sta până 2026, Opt de Monede arată că Leii se vor concentra în anii care vor veni pe activitățile profesionale. Saturn va sta și ea în sectorul carierei până în 2020, iar Pluton până în 2024. Acestea vor fi prezențe puternice, care vă vor domina viața profesională în  anii următori.

Cu noile oportunități care vor apărea de pe 28  iunie, în special pe parcursul lunilor viitoare, veți începe să simțiți și beneficiile.

Efectele nu vor fi doar pe plan profesional. Chiar dacă în această lună veți resimți unele dezechilibre, va fi pentru că veți începe să vă echilibrați nevoile profesionale cu cele personale, dar numai în acest fel acestea vor fi întărite. Beneficiile în relațiile personale vor fi pe termen lung, iar din 27 iunie veți putea primi și o a doua șansă.

Fecioară

Șase de Bâte

Șase de Bâte arată că Fecioarele vor fi în centrul atenției în luna iunie, vor avea parte de recunoaștere profesională și socială. Pentru Fecioare este pentru prima oară din 2003 când Marte se află în această perioadă în sectorul carierei în același timp cu Soarele. Prima parte a lunii veți fi foarte activi profesional, dar lucrurile se vor calma odată ce Mercur va ieși din sectorul carierei pe 13 iunie, Soarele pe 21 iunie, iar Marte va intra în retrogradare pe 27 iunie.

Odată intrat în retrogradare, Marte nu va pleca din sectorul carierei în șase săptămâni, ci va sta până în noiembrie, cu o pauză de câteva săptămâni în august/septembrie.

Totuși, în această lună veți avea parte și de comunicare, prietenii și formarea unor relații noi, datorită trigonului favorabil dintre Venus, Jupiter și Neptun.

Balanță

Nouă de Monede

Nouă de Monede anunță o perioadă de amuzament, în care vă veți simți bine alături de prieteni și familie. Prima parte a lunii iunie veți fi interesați mai mult de distracții și călătorii, dar, odată ce Soarele și Mercur vor intra în sectorul carierei voastre veți reveni la o atitudine ceva  mai serioasă.

Marte se află însă și el în sectorul hărții voastre care domină relațiile romantice și creativitatea. Mai mult decât atât, pe 27 iunie intră în retrogradare, așa că va rămâne acolo nu doar șase săptămâni, cum o face în mod normal, ci până în noiembrie.

Trigonul rar format de Venus, Jupiter și Neptun înseamnă însă și șanse foarte bune în ceea ce privește veniturile, munca și cariera.

Scorpion

Împărăteasa

Împărăteasa arată că în această lună vă concentrați pe armonia vieții de familie și pe creativitate. În cursul lunii iunie aveți șanse reale să realizați un echilibru mult dorit între muncă și viața personală, fără să fiți nevoiți să faceți compromisuri majore. Asta pentru că poziția astrelor favorizează sectoare unde ați fost deficitari în ultima perioadă, cum sunt căminul și viața de familie.

Viața personală va fi în mod special favorizată în această lună, parțial pentru că Uranus a ieșit luna trecută din sectorul carierei. Venus va intra în casa profesiei pe 14 iunie, dar vă va susține prin munca pe care o veți face.

Marte a revenit luna trecută în casa familiei și căminului vostru, mărind importanța pe care o acordați relațiilor personale, iar pe  27 iunie va intra în retrogradare, așa că va rămâne acolo până în noiembrie.

Săgetător

Pajul de Bâte

Pajul de Bâte semnalează începerea unei perioade active, în care comunicarea va fi intensă și spiritul de aventură  la un nivel ridicat.  Sectorul relațiilor voastre sociale este întotdeauna în centrul atenției în luna iunie, pentru că Soarele petrece aici primele trei săptămâni, dar în acest an problemele vor fi mai puține pentru că Saturn, planeta seriozității, a ieșit din această casă după trei ani.

În plus, este pentru prima oară în ultimii 15 ani când Marte se află în această perioadă în sectorul comunicațiilor. Pe lângă energia pe care o va conferi  Marte, planeta va intra în retrogradare pe 27 iunie și vă va da șansa de a ține cont de trecut și de cuvintele  nespuse.

În această lună s-ar putea să fie unele conflicte legate de bani și venituri, dar acestea vor fi trecătoare. Ziua de 14 iunie va deschide calea unei perioade de trei luni în care va exista un potențial ridicat pentru călătorii, descoperiri și studii.

Capricorn

Șapte de Bâte

Șapte de Bâte anunță o perioadă tensionată în ceea ce privește relațiile personale, asta pentru că Venus, Mercus și Soarele vor trece prin sectorul relațiilor voastre și vor intra în opoziție cu Saturn și Pluton, aflate în Capricorn, expunând problemele existente.

Situația va fi bună în schimb în ceea ce privește activitățile profesionale, care vor fi favorizate de Marte, și va continua și după ce Soarele și Mercur vor ieși din casa muncii. Există condiții pentru ca luna să fie profitabilă, fiind favorizate și comunicarea și prieteniile.

Relațiile de prietenie vor fi susținute de Jupiter, aflată în sectorul prieteniilor, și  de Neptun, aflat în sectorul comunicațiilor.

Vărsător

Asul de Monede

Asul vă încurajează în această lună să vă urmăriți pasiunile și visele, atât pe plan profesional cât și personal.

Beneficiați de o susținere serioasă din partea lui Venus, care se află în sectorul muncii, Jupiter în sectorul carierei și Neptun în cel al veniturilor, așa că trigonul format de aceste plante însemnă un început de lună promițător.

Aceste tendințe favorabile se vor accentua mai ales după revenirea lui Mercur în sectorul muncii, pe 13 iunie, cu o  zi înainte ca Venus să plece, în timp ce Soarele va intra acolo pe 21 iunie, aducând cu el o  atmosferă amuzantă, romantică și creativă.

Pești

Cumpătarea

Principala temă a lunii iunie pentru Pești este găsirea unui echilibru între muncă și distracție. Luna începe într-o atmosferă relaxată, romantică și creativă, datorită trigonului format de Venus, Jupiter și Marte.

Totuși, după Luna Plină de la sfârșitul lunii trecute și revenirea lui Venus în sectorul muncii voastre pe 14 iunie, după o perioadă de stagnare, lucrurile vor începe să se miște în ceea ce privește veniturile, munca și cariera.

Astfel, va fi important să realizați un echilibru între muncă și distracție, mai ales că Mercus va intra în casa socializării pe 13 iunie, iar Soarele pe 21 iunie.

Citește și:

Aspectele astrologice ale lunii iunie

Saturn tranzitează semnul Capricornului pînă în 2020. Cum sunt influențate Balanțele?