Rege MonedeBerbec

Regele de Monede

Berbecii se concentrează în această lună pe tot ceea ce ține de latura practică a vieții și nu este de mirare, având în vedere că Uranus și Mercur vor intra în Taur, semnul banilor și al proprietăților!

Regele de Monede semnalează deseori finalizarea unui proiect creativ, a unei afaceri sau a unei investiții. Prin muncă, responsabilitate și atenție reușiți să realizați lucruri extraordinare și în sfârșit veți puteți afirma că v-ați atins obiectivul.

Regele de Monede reprezintă abundența, siguranța, ambiția, puterea, stabilitatea, disciplina. Este o figură paternă, îi place să aibă grijă de ceilalți oferind sfaturi, îndrumări și înțelepciune, dar și sprijin financiar.

Asemeni regelui Midas, tot ce atinge se transformă în aur. Este un model de stabilitate, câștiga bani ușor și îi împarte cu ceilalți.

Taur

Asul de Cupe

Taurii se vor simți bine în această lună și vor avea disponibilitatea emoțională a unui nou început.

Asul de Cupe este simbolul împlinirii emoționale și spirituale. Aveți șansa împlinirii, dar depinde de voi dacă veți profita de această oportunitate, în funcție de câtă nevoie aveți în acest moment de împlinire emoțională și spirituală.

Cartea reprezintă începutul unei relații de dragoste, al fericirii și al compasiunii. Poate indica începutul unei relații romantice, sunteți fericiți că ați întâlnit o persoană cu care aveți o comunicare specială.

Asul de Cupe înseamnă dragostea sub toate formele ei, nu doar romantică. Poate aveți pe cineva pe care să îl iertați, sau care vă poate ierta? Puteți lăsa deoparte supărarea și să vă găsiți liniștea? Cartea arată și o creștere a creativității, în special dacă aveți oportunitatea să dați frâu emoțiilor.

Gemeni

Doi de Cupe

Gemeni vor traversa o perioadă armonioasă, echilibrată, în care vor reuși să comunice în mod echilibrat, astfel încât tema acestei luni va fi respectul reciproc și armonia în relațiile dintre două persoane.

Va fi vorba despre relații bazate pe atracție reciprocă și romantism, despre dragoste, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste. În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe semnifică orice tip de parteneriat, fie de afaceri, fie o simplă prietenie.

Rac

Patru de Bâte

Veți avea parte de o perioadă veselă, de o sărbătoare, veți avea motive de fericire, de armonie în familie și în anturaj. Vă veți bucura de o perioadă de fericire și stabilitate, patru simbolizând în numerologie stabilitate, armonie, un fundament solid.

                Cartea simbolizează o perioadă de pace și de bucurie, fiind una dintre cele mai pozitive cărți ale Tarotului.

Va fi o perioadă potrivită să vă întâlniți cu familia și prietenii și să sărbătoriți toate momentele bune avute împreună. Deseori această carte reflectă o vacanță în familie.

Leu

Turnul

Vreți nu vreți, va trebui să vă eliberați dintr-o situație sau o relație care au devenit prea înguste pentru voi. Turnul este o aparentă fortăreață a propriei siguranțe care începe să se clatine. Cu Uranus care va intra în semnul Taurului, semnul banilor și al proprietăților, se va întâmpla un eveniment, cel mai probabil neașteptat, care va distruge complet pacea și armonia cu care v-ați înconjurat.

Deodată vă veți da seama că senzația voastră de confort se baza pe o fundație inadecvată de gânduri, convingeri și acțiuni. Va fi o experiență umilitoare, dar necesară.

Experiența Turnului va fi o experiență care vă obliga să vă puneți la îndoială convingerile, atutudinile și comportamentele.

Fecioară

10 de Spade

Zece de Spade simbolizează de obicei un eșec neașteptat sau un eveniment negativ asupra căruia nu aveți niciun control. Este sfârșitul radical și neașteptat al unei relații, al unei activități sau al unei situații. Uneori puteți să modificați cursul acestui eveniment, dar de cele mai multe ori va trebui să îl suportați și să mergeți mai departe.

Cartea poate arăta că ați fost trădați de către cineva în care ați avut încredere și vă simțiți incredibil de trădați și șocați de această trădare.

Zece de Spade mai arată o experiență dificilă, un sfârșit, o pierdere, o durere sau o eliberare. După aceste necazuri va veni însă și un sentiment al ușurării, că dificultățile și durerea se vor încheia în curând și vor evolua în ceva nou.

Balanță

Șapte de Cupe

Foarte multe speranțe, foarte multe vise, foarte multe oportunități pentru Balanțe în această lună. Șapte de Cupe arată că vi se deschid foarte multe șanse, dar și că acestea trebuie raportate la realitate.

Aveți grijă la iluziile pe care vi le faceți în deciziile pe care le luați. Dacă veți fi prinși constant în vise, fantezii sau temeri nu veți putea să progresați și să transpuneți visurile în realitate.

Cartea vă spune că deși este frumos să visați, la un moment dat trebuie să renunțați să construiți castele în nori și să începeți să le construiți în viața reală. Trebuie să faceți o alegere, cu toate că multitudinea de opțiuni pare să vă paralizeze, fie din teamă fie din cauza așteptărilor prea mari.

Scorpion

Opt de Spade

Cartea arată că sunteți prizonierul propriilor voastre gânduri și concepții și simțiți că nu aveți nicio cale de scăpare. Sunteți ca și legați la ochi dar, dacă v-ați putea dezlega, ați vedea că aveți opțiuni la îndemână.

Opt de Spade sugerează că trebuie să priviți o situație dificilă dintr-un unghi nou, să extrageți energie din inteligența și emoțiile voastre, pentru a găsi o nouă cale de urmat.

Cartea este un semn că nu trebuie să luați decizii importante în acest moment, pentru că gândirea v-a fost limitată și constrânsă de granițe auto-impuse. Opt de Spade vă cere să deveniți conștienți de faptul că limitările, dificultățile și interdicțiile nu se află neapărat în lumea exterioară, ci reflectă propriile voastre inhibiții și temeri.

În toate cazurile această carte înseamnă că refulați ceva prețios în voi înșivă. Uneori, cartea arată o renunțare sau o limitare temporară, din motive obiective.

Săgetător

Magul

Farmecul Săgetătorilor va fi la cote maxime în această lună. Veți fi fermecători și veți reuși să comunicați cu inteligență și abilitate.

Magul simbolizează înțelepciunea, iscusința, conștiința propriei valori și o concepție de viață activă. El reprezintă o perioadă în care veți reuși să faceți față celor mai dificile încercări și să priviți provocările cu un spirit viu și înțelepciune de viață.

Magul întruchipează puterea conștiinței, fără să fie neglijate însă celelalte forțe de care nu suntem conștienți. În mitologie, Magul este reprezentat de Mercur. El are darul vorbirii, putând fi un orator și vânzător iscusit. Mercur este zeul hoților, are mâine agere și dă impresia că poate avea puteri vindecătoare, chiar dacă uneori se pot dovedi neadevărate.

Capricorn

Împărăteasa

O lună în care Capricornii vor fi deosebit de creativi, poate vor decide să își redecoreze locuința sau își vor amenaja grădina, iar orice vor decide să facă le va merge din plin.

Împărăteasa simbolizează creația în toate formele ei, de la viața amoroasă, artă și până la bunurile materiale. Magicianul semnifică ideea, Marea Preoteasă este cea care dă formă, iar Împărăteasa este uterul în care această idee prinde formă și așteaptă să se nască. Simbul Împărătesei este Venus, zeița frumuseții și a iubirii.

Arată că lucrurile vor merge bine până la urmă și că, indiferent ce se va întâmpla, veți fi înconjurați de dragoste. În unele cazuri, Împărăteasa indică mutarea într-o nouă locuință, în special dacă vă place să decorați, să grădinăriți, să cultivați propriile produse, să creați sau să vă înconjurați de obiecte frumoase.

Vărsător

Regele de Bâte

Luna mai va veni cu multă energie pentru Vărsători, care vor avea șanse să obțină succes în tranzacțiile financiare sau imobiliare, odată cu intrarea lui Uranus, guvernatorul acestora, în semnul pragmaticului Taurul.

Regele de Bâte reprezintă energia pură a focului. Spre deosebire de celelalte cărți de Bâte, el nu este atât de interesat de creativitate, sau să își pună în aplicare ideile. În schimb, el este mai înclinat să ia o idee și să schimbe lumea pentru a o adapta viziunii sale. Ca atare, el este un lider înnăscut al tuturor oamenilor și este foarte vizionar. Odată ce își stabilește un scop, este consecvent și se asigură că poate îl pună în practică cu sprijinul celor din jurul lui.

În aceste condiții, Vărsătorii își vor asuma atitudini de lideri și vor primi cu bucurie provocările.

Pești

Nouă de Monede

Peștii se vor simți în această lună încrezători, independenți și liberi. Simt că succesul de care se bucură este binemeritat și se bucuraă de bani, timp liber, confort material și odihnă.

Nouă de Monede vorbește despre bucuria vieții și a rezultatelor muncii voastre. Ați muncit din greu, așa că acum vă puteți relaxa și bucura de plăcerile pe care vi le oferă viața.

Uneori, Nouă de Monede poate arăta că sunteți aproape să vă atingeți scopul, dar nu ați reușit încă. Din acest motiv, ați putea continua să vă sacrificați până vă atingeți scopul. Arătați o mare disciplină și control pentru a ajunge acolo unde doriți.