Zece de BateBerbec

Zece de Bâte

Berbecii se vor simți în această lună apăsați de multele responsabilități pe care și le-au asumat. După cum bine se știe, Berbecii, ca semn de Foc, sunt foarte buni atunci când este vorba să inițieze acțiuni, pornesc la treabă cu entuziasm, dar pe parcurs dau semne de oboseală sau de plictiseală.

Cartea Zece de Bâte este cartea apăsării rezultate în urma asumării unor responsabilități prea mari. Cifra 10 în Tarot semnifică încheierea unui ciclu după o perioadă de eforturi și veți culegeți roadele după ce ați investit multă muncă și eforturi.

Odată cu succesul inițial vin și responsabilitățile, care s-ar putea ca de data aceasta să vă depășească.

Zece de Bâte vă vorbește despre cum trebuie să vă organizați viața și în ce măsură trebuie să vă asumați sau nu anumite responsabilități.

 

Taur

Doi de Monede

Doi de MonedeTaurii simt că este momentul să echilibreze viața profesională cu alte aspecte importante ale vieții lor, cum sunt familia, prietenii și chiar bunăstarea voastră mentală și spirituală.

            Cartea Doi de Monede arată necesitatea de a echilibra dorințe și interese opuse. Viața va fi întotdeauna nesigură, dar, dacă veți reuși să creați acest echilibru veți reuși să fiți fericiți și prosperi.

            Astfel, cartea Doi de Monede vă reamintește să fiți alerți, agili dar și răbdători atunci când jonglați între familie, prieteni, serviciu, finanțe, sănătate și noile provocări din viața voastră.

            Doi de Monede mai poate anunța că ar putea apărea unele probleme, că ar putea avea loc schimbări și că va trebui să dați dovadă de maleabilitate.

Gemeni

Cinci de Bâte

Cinci de BteGemenii trebuie să fie pregătiți în aprilie pentru conflicte, schimbări și competiție. Cinci de Bâte reprezintă de regulă un conflict, iar acest conflict vă va influența capacitatea de a vă urmări obiectivele.

În loc să colaborați cu ceilalți, sunteți în conflict, iar punctul vostru de vedere este contestat. Va urma o perioadă în care fiecare va crede că are dreptate și va încearca să își impună propriile idei.

Cartea descrie un grup de oameni care au un obiectiv comun, dar care nu reușesc să se înțeleagă cum ar putea să îl ducă la îndeplinire. Și acasă sau în relația de cuplu ar putea apărea divergențe, conflicte, dar problemele nu vor fi cu adevărat serioase,

Rac

Doi de Spade

Doi de SpadeRacii vor fi puși în situația de a lua o decizie și va fi foarte dificl pentru ei să se hotărască ce ar fi mai bune să facă. Cartea Doi de Spade este cartea alegerilor și dificultatea de a lua o decizie.

 

Apariția acestei cărți într-o etalare arată că sunteți în fața unei hotărâri dificile, dar că încercați să vă ascundeți de ea, pretinzând că dacă o ignorați un timp suficient problema va dispărea.

 

            Doi de Spade vă atrage atenția că deciziile vieții sunt de obicei dificile, iar consecințele pot fi dureroase. Cu toate acestea, trebuie să luați taurul de coarne și să decideți cu bună credință, conștienți de posibilele consecințe. Evitarea va duce în cele din urmă doar la un conflict mai mare.

 

            Cartea mai arată că s-ar putea să nu dispuneți de toate informațiile necesare pentru a vă hotărî în acest moment. De îndată ce veți putea vedea cu claritate ce se întâmplă, vă veți afla într-o poziție mult mai bună pentru a stabili drumul pe care îl aveți de urmat.

Leu

Lumea

LumeaLeii se vor simți în elementul lor în aceast lună, vor simți că toată lumea este a lor. Cartea Lumea semnifică finalizare, reușită și împlinire. Toate eforturile voastre dau în sfârșit rezultate și ați ajuns la capătul unei călătorii, sau ați încheiat un ciclu major al vieții voastre.

 

Ați trecut prin greutăți, dar acestea v-au făcut mai puternici, mult mai înțelepți și mai experimentați decât erați la începutul călătoriei.

 

            Un proiect pe termen lung, o perioadă de studiu, o relație, sau o carieră s-au încheiat și acum aveți un sentiment al împlinirii.

 

            Lumea poate reprezenta o absolvire, o căsătorie, nașterea unui copil, sau atingerea unui obiectiv de mult vizat. În acest sens, cartea poate sugera un nou început, care apare în mod natural după încheierea unui ciclu.

Fecioară

Regina de Bâte

Regina de BteFecioarele se vor simți pline de energie și optimism în această lună. Regina de Bâte semnifică energia feminină, dominantă, a elementului Foc. Nu-i este frică să-și demonstreze puterea și nici nu dă înapoi în fața provocărilor.

Prin urmare, este un lider puternic care se concentrează asupra dorințelor ei, intenționând să obțină ceea ce dorește.

Astfel, Regina de Bâte arată că sunteți puternici, independenți și capabili să vă susțineți propria viziune creativă chiar și în fața adversităților. Știți ce vreți și cum să obțineți și aveți capacitatea să îi mobilizați pe cei din jurul vostru pentru a vă atinge obiectivele.

Fecioarele vor fi energice, active și ocupate și, asemeni Reginei de Bâte, vor radia de sănătate și vitalitate. Această regină este un lider natural, născut și inteligent, care îi inspiră pe ceilalți în mod activ.

Astfel,Regina de Bâte vă cere să fiți îndrăzneți și curajoși în angajamentele și acțiunile voastre. Energiile voastre creative vor fi mari și veți avea un simț bun al direcției în care trebuie să vă îndreptați.

Balanță

Moartea

MoarteaPentru Balanțe va avea loc încheierea unei etape, a unui ciclu, care va face loc unui nou început. Cartea Moartea este probabil cea mai temută și neînțeleasă carte a Tarotului, pentru că oamenii au tendința să o interpreteze în mod literal. De fapt, Moartea înseamnă despărțire, renunțare și sfârșit.

Această carte poate fi una dintre cele mai bogate și pozitive cărți ale Tarotului. Moartea simbolizează încheierea unei etape sau a unui aspect major al vieții voastre, care poate aduce după sine un nou început valoros.

Trebuie să închideți o ușă pentru a deschide o alta. Trebuie să lăsați trecutul în urmă, să vă rupeți de el, pentru a îmbrățișa oportunități și posibilități noi.

Scorpion

Doi de Bâte

Doi de BteScorpionii vor trece printr-o periodă de planificări, de pregătiri, pentru care trebuie să dea dovadă de răbdare. Doi de Bâte preia și folosește energia Asului de Bâte, canalizând-o într-o anumită direcție și semnifică planificarea și progresul. Ați fost capabili să luați o idee și să o transformați într-un plan concret, care vă va duce spre succes.

Cartea vorbește ți despre descoperiri, ieșiți din zona voastră de confort, explorați noi lumi și experiențe. Aveți nevoie de curaj pentru a face primul pas, dar cartea vă dă încrederea necesară.

            Cărțile de doi în Tarot reprezintă deciziile. În cazul Doi de Bâte trebuie să alegeți între a păstra ceea ce aveți sau a vă extinde orizonturile și a vă asuma riscuri. Este și cartea răbdării, arată că trebuie să așteptați ca ideile să vi se concretizeze.

Săgetător

Zece de Spade

Zece de SpadeSăgetătorii vor avea parte în această lună de evenimente sau decizii neașteptate, surprinzătoare, radicale. Zece de Spade simbolizează de obicei un eșec neașteptat sau un dezastru, o putere asupra căreia nu aveți control.

 

Uneori puteți să modificați cursul acestor evenimente, dar de cele mai multe ori va trebui să le suportați. Cartea mai arată că ați putea fi trădați de către cineva în care ați avut încredere și că vă simțiți răniți și șocați de această trădare.

 

Zece de Spade mai arată o experiență dificilă, un sfârșit, o pierdere, o durere sau o eliberare. După aceste necazuri va veni însă și un sentiment de ușurare, de eliberare de dificultăți și necazuri pentru a putea evolua spre ceva un nou început.

Capricorn

Nouă de Spade

Nou de SpadeCapricornii vor fi frământați de temeri în această lună, dar pericolele care nu îi vor lăsa să doarmă vor fi de natură psihologică. Cartea reprezintă temerile și coșmarurile, dar necazurile semnalate de această carte nu sunt suferințe în viața reală.

Teama, anxietatea sunt provocate de ceea ce este în propria voastră minte, nu de circumstanțe reale, sunteți creatorii propriei lumi, iar atitudinea voastră determină cum resimțiți lumea respectivă.

Nouă de Spade mai arată teama de ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor și riscați să creați o realitate negativă în virtutea așteptărilor pe care le aveți, fie că este vorba despre viața profesională sau cea personală.

Vărsător

Cavalerul de Monede

Cavaler de MonedeVărsătorii vor fi metodici și riguroși în această lună, își vor pune la încercare spriritul practic. Viziunile Cavalerului de Monede nu răstoarnă Pământul, iar metodele sale nu sunt originale, dar el are grijă ca tot ceea ce face să aibă succes. Are răbdarea să își ducă la îndeplinire toate sarcinile, este incredibil de responsabil și angajat.

            Apariția acestei cărți sugerează că trebuie să fiți responsabili, să respectați rutina pentru a vă asigura că o sarcină importantă este dusă la îndeplinire de la început până la sfârșit. Sunteți și foarte loiali și pregătiți să faceți tot posibilul pentru a vă asigura că vă îndepliniți sarcina.

Cavalerul de Monede arată că este timpul să vă asumați responsabilitatea și să luați inițiativa. S-ar putea să vă fie încredințat un proiect sau să primiți o însărcinare, va trebui să le acceptați fără să vă plângeți. Același lucru este valabil și în viața personală, Vărsătorii vor deveni conștienți că trebuie să își asume responsabilitatea față de o relație, sau apariția acestei cărți îi sfătuiește să facă acest lucru.

Pești

Nouă de Bâte

Nou de BtePeștii vor fi foartea aproape succes, de finalizarea unei călătorii care îi duce la succes profesional sau personal, dar se vor simți atât de epuizați încât nu-și vor da seama de acest lucru.

Vă lipsește încrederea că puteți depăși și ultimele dificultăți, dar Nouă de Bâte vă arată că aveți puterea să mergeți mai departe, dar trebuie să aveți încredere. Dificultățile care v-au ieșit în cale sunt ultimele pe care le mai aveți de înfruntat înainte ca soarele să răsară din nou.

Nouă de Bâte este ultimul test sau ultima provocare, înainte de a atinge succesul. Simțiți că ați ajuns la capătul puterilor, dar aveți resurse de rezervă. Odată depășit și ultimul obstacol, veți fi liberi. Cartea vă încurajează să rezistați, s-ar putea să fiți contestați de dușmani ascunși, iar interesele voastre să fie puse sub semnul întrebării, dar aveți puterea să reușiți.