As de MonedeBerbec

Asul de Monede

Asul de Monede, la fel ca și așii celorlalte suite, este reprezentativ pentru noile începuturi, energie proaspătă și inspirație. În acest caz, Asul de Monede reprezintă elementul Pământ și simbolizează lumea materială și tot ceea ce este asociat cu materia și corpul. Monedele reprezintă banii și problemele financiare.

Astfel, Asul de Monede simbolizează o energie nouă și un interes revitalizat pentru problemele materiale și financiare pe care le aveți. Poate reprezenta investițiile sau intenția de a începe o afacere nouă. Este posibil să primiți o moștenire sau bani dintr-o sursă neașteptată.

Asul de Monede este simbolul bogăției, dar nu numai în sens financiar, dar și spiritual. Asul indică abundență în toate domeniile vieții și sentimentul general că sunteți binecuvântați și meritați tot ceea ce primiți.

 

Taur

Cumpătarea

CumptareaTaurii vor trece printr-o perioadă de calm și echilibru, Cumpătarea arată măsura justă a lucrurilor, fiind în opoziție cu cartea imediat următoare a Arcanelor Majore, Diavolul, care simbolizează lipsa de măsură.

Trăsăturile Cumpătării sunt echilibrul, pacea sufletească și armonia. Vă aflați într-o stare de detașare calmă și apreciați că ați lăsat în urmă îndoielile de sine.

Atunci când apare într-o etalare, Cumpătarea arată că trebuie să învățați să aduceți în viața voastră calmul, răbdarea și moderația. Vocea voastră interioară vă ghidează cu blândețe către destinația corectă și o ascultați și urmați cu răbdare. În acest moment aveți o perspectivă foarte echilibrată asupra situației și sunteți într-o poziție foarte bună pentru a face alegerile corecte.

Gemeni

Pajul de Monede

Paj de MonedePajul de Monede semnifică visele și dorința de a le pune în aplicare în viața reală. S-ar putea să fiți în mijlocul unui proiect, cum ar fi un hobby, o afacere sau începutul unei noi experiențe educaționale. În viața sentimentală, Pajul de monede reprezintă intenția de a transforma un flirt într-o relație de durată, sau rezolvarea favorabilă a unor probleme din cuplu.

În orice caz, pajul este un semn al entuziasmului și al dorinței concentrare în jurul unui obiectiv sau al unui vis. Cartea nu indică îndeplinirea viselor ci mai degrabă motivația inițială și energia de a începe punerea în practică a viselor respective. De aceea, cartea vă încurajează să faceți planuri clare și acțiuni care în cele din urmă să se concretizeze.

Este timpul să luați inițiativa și să vă puneți în aplicare ideile și conceptele, este timpul să vă dezvoltați într-un mod care generează prosperitate pentru viitor.

Rac

Șase de Spade

ase de SpadeRacii iau decizia de a lăsa trecutul în urmă și să pornească spre un țărm încă necusoscut, oricât de dificil ar fi acest lucru, Șase de Spade arată că trebuie să porniți la drum, să faceți o tranziție regretabilă, ca rezultat al deciziilor pe care le-ați luat în trecut. Pentru a merge mai departe, aveți nevoie să lăsați în urmă lucruri importante, dar știți că pe termen lung este cea mai bună opțiune pe cae o aveți la dispoziție.

 

Sunt momente în care trebuie să renunțați la ceva de care sunteți atașați, iar procesul este dificil. Totuși, tristețea care vă însoțește va fi înlocuită în curând de mai multă claritate, care va aduce cu sine acceptarea schimbării.

 

Nu vă temeți de renunțare, pentru că vă îndreptați spre o poziție mult mai bună în viață. Treceți printr-o perioadă de tranziție dificilă, dar rezultatul va fi că veți fi mai bine pregătiți pentru ceea ce va veni.

Leu

Împărăteasa

mprteasaO perioadă bună pentru Lei, în care se vor simți creativi, mândri și siguri de posesiile lor. Împărăteasa simbolizează creația în toate formele ei, de la viața amoroasă, artă și până la bunurile materiale. Magicianul semnifică ideea, Marea Preoteasă este cea care dă formă, iar Împărăteasa este uterul în care această idee prinde formă și așteaptă să se nască.

Simbolul Împărătesei este Venus, zeița frumuseții și a iubirii. Totuși, Împărăteasa simbolizează mai mult abundența decât senzualitatea. Este forța inepuizabilă a naturii prin care este perpetuată viața. Împărăteasca este o carte a liniștii și a dragostei.

Arată că lucrurile vor merge bine până la urmă și că, indiferent ce se va întâmpla, veți fi înconjurați de dragoste. În unele cazuri, Împărăteasa indică mutarea într-o nouă locuință, în special dacă vă place să decorați, să grădinăriți, să cultivați propriile produse, să creați sau să vă înconjurați de obiecte frumoase. Cartea sugerează un simț puternic al proprietății, mantra Împărătesei putând fi ”Acestea îmi aparțin”.

Fecioară

Pajul de Bâte

Paj de BteFecioarele sunt pregătite pentru o schimbare în viața lor, sunt pline de entuzism tineresc și nerăbdare. Valetul de Bâte seamănă cu Nebunul, spiritul său liber reprezintă schimbarea și începuturile. Iubește cu pasiune viața, o înțelege, dar nu a ajuns încă la maturitate.

El nu este împovărat de greutățile vieții materiale, vine și pleacă când vrea și de obicei încurajează schimbarea oriunde se duce.

Valetul de Bâte este catalizatorul schimbărilor, înnoirilor, reprezintă spiritul de aventură și propunerile ademenitoare care necesită curaj și asumarea de riscuri.

Arată că în voi există o neliniște creatoare care așteaptă să fie exprimată și vă încurajează să vă exprimați individualitatea și să ieșiți din rutină.

 

Balanță

Opt de Spade

Opt de SpadeCartea arată că sunteți prizonierul propriilor voastre gânduri și concepții și simțiți că nu aveți nicio cale de scăpare. Sunteți ca și legați la ochi dar, dacă v-ați putea dezlega, ați vedea că aveți opțiuni la îndemână.

 

Opt de Spade sugerează că trebuie să priviți o situație dificilă dintr-un unghi nou, să extrageți energie din inteligența și emoțiile voastre, pentru a găsi o nouă cale de urmat.

 

Cartea este un semn că nu trebuie să luați decizii importante în acest moment, pentru că gândirea v-a fost limitată și constrânsă de granițe auto-impuse. Opt de Spade vă cere să deveniți conștienți de faptul că limitările, dificultățile și interdicțiile nu se află neapărat în lumea exterioară, ci reflectă propriile voastre inhibiții și temeri.

 

În toate cazurile această carte înseamnă că refulați ceva prețios în voi înșivă. Uneori, cartea arată o renunțare sau o limitare temporară, din motive obiective.

Scorpion

Marele Preot

Marele PreotScorpionii trebuie să se întoarcă la studiu, au de învățat lecții noi. Marele Preot, versiunea masculină a Marii Preotese, se referă la prezența unui maestru și la învățarea prin intermediul lecțiilor practice oferite de studierea legilor naturii. Energia acestei cărți sugerează o resursă care poate scoate la iveală secretele vieții, ciclurile lunii, legăturile dintre ființele umane și ceruri.

În Evul Mediu, mănăstirile erau singurele locuri unde oamenii puteau învăța să scrie și să citească, astfel că învățăceii apelau la preot.

Cartea vă sfătuiește să vă întoarceți la rolul de student meticulos, să acumulați cunoștințe prin studiu, pentru a dobândi respect și recunoaștere.

Marele Preot arată necesitatea de a respecta regulile sau situațiile structurate. Apariția sa într-o etalare mai înseamnă că vă confruntați cu o forță sau o persoană lipsită de spirit inovator, fixată pe respectarea cutumelor de mult împământenite.

Săgetător

Șapte de Cupe

apte de CupeȘapte de Cupe arată că imaginile din mintea voastră trebuie văzute nu doar ca niște vise dar și raportate la realitate. Aveți grijă în această lună la iluziile pe care vi le faceți în deciziile pe care le luați. Dacă veți fi prinși constant în visuri, fantezii sau temeri nu veți putea să progresați și să transpuneți visurile în realitate.

Cartea vă spune că deși este frumos să visați, la un moment dat trebuie să renunțați să construiți castele în nori și să începeți să le construiți în viața reală. Trebuie să faceți o alegere, chiar dacă multitudinea de opțiuni pare să vă paralizeze, fie din teamă, fie din cauza așteptărilor prea mari.

Dacă sunteți încapabili să vă hotărâți din cauza numărului mare de opțiuni, este timpul să evaluați cu atenție argumentele pro și contra și să luați o decizie gândită. Deseori această carte arată că alegerile sau planurile voastre nu au o bază reală.

Capricorn

Patru de Cupe

Patru de CupePatru de Cupe apare deseori atunci când sunteți plictisiți sau nemulțumiți de actuala stare de lucruri. Vă veți simțiți probabil dezangajați, apatici sau nemotivați. Viața este în stagnare, plictisitoare și nu vă mai emoționează nimic.

Pentru a depăși această stare, Patru de Cupe sugerează că aveți nevoie de o reevaluare a situației și a vedea în interiorul sufletului vostru, pentru a înțelege ce se întâmplă. Evitați distragerile și analizați-vă inima și mintea pentru a obține claritate.

Patru de Cupe mai poate semnifica dezamăgirea pe care v-a provocat-o o persoană sau o situație. S-ar putea să vă fi săturat de aceeași luptă pe care ați dus-o prea mult timp în trecut și din acest motiv v-ați retras pentru a căuta pacea și liniștea.

 

 

Vărsător

Îndrăgostiții

ndrgostitiiO lună dedicată dragostei și alegerilor. S-ar putea să întâlniți o persoană nouă, față de care să simțiți că ar putea fi aleasa voastră. Semnul astrologic asociat cărții Îndrăgostiții este cel al Gemenilor. Îndrăgostiții reprezintă perfecțiunea, armonia și atracția reciprocă.

Încrederea unul în altul le dă celor doi speranța că vor depăși obstacolele întâlnite pe parcursul vieții. Legătură dintre ei este incredibil de puternică și reflectă deseori un mariaj, o legătură de suflet sau o relație foarte apropiată.

Îndrăgostiții este însă și cartea alegerilor, a exprimării cu claritate a opțiunii voastre. La nivel personal, Îndrăgostiții reprezintă crearea unui sistem de credințe și convingeri personale, o clarificare și o alegere a valorilor. Este momentul alegerii unei filozofii proprii de viață sau a drumului pe care trebuie să îl urmați.

Pești

Cinci de Bâte

Cinci de BtePeștii vor trece printr-o perioadă în care va trwbui să facă dovada spiritului lor competitiv, indiferent că este vorba despre viața persoanlă sau cea profesională. Cinci de bâte reprezintă de regulă conflict și schimbare, tensiuni și competiție. Acest conflict influențează capacitatea voastră de a vă urmări obiectivele.

În loc să puteți lucra împreună cu ceilalți, sunteți în conflict, iar punctul vostru de vedere este contestat. Problema este că fiecare crede că are dreptate și încearcă să își impună punctul de vedere.

Această carte mai reprezintă un grup de oameni dedicați unui obiectiv comun, dar care nu pot să cadă de acord cum să îl îndeplinească.