Paj de CupeBerbec

Pajul de Cupe

În prima lună a anului aveți o dispoziție creativă. Veți începe un proiect sau o afacere, aveți energia necesară să vă exprimați prin artă, teatru sau dans. Deseori, Pajul de Cupe este mesagerul unor vești pozitive din partea celor dragi.

Ați putea auzi despre nașterea unui copil, o logodnă sau o căsătorie, un plan sau o idee minunate, despre o sarcină, o relație nouă sau planuri de călătorie. Vestea va fi neașteptată și binevenită și veți avea o reacție emoțională.

                Cartea vă mai încurajează să priviți o situație dificilă dintr-o perspectivă nouă, să abordați situația cu dragoste și compasiune. Apariția acestei cărți vă învață să vă ascultați întotdeauna intuiția, să credeți în dragoste și și visurile voastre.

 

Taur

Cinci de Monede

            S-ar putea ca de sărbători să fi făcut cheltuieli peste măsură, iar acum simțiți că ați ajuns la fundul sacului! Cinci de Monede anunță de regulă o perioadă de dificultăți financiare, sărăcie și greutăți, indicând că ați suferit o pierdere financiară semnificativă sau un eșec.

Cartea arată multele fațete ale nenorocului și pierderii, inclusiv pierderile de bani, sărăcia, boala, șomajul sau singurătatea. Dacă ați suferit o pierdere sau ați cheltuit peste măsură și nu mai știți cum să vă decurcați, trebuie să aveți încredere că există oameni în jurul vostru dispuși să vă ajute. Există întotdeauna o soluție și o cale de ieșire, trebuie doar să deschideți ochii și să priviți în jurul vostru.

La nivel psihologic, cartea poate indica dificultățile pe care le aveți atunci când vă raportați la bani sau la problemele materiale, sau o perioadă de singurătate, în care vă simțiți abandonați, ignorați sau nedoriți.

Gemeni

Regele de Bâte

Sunteți gata să luați inițiativa și să fiți un model care să îi inspire cei din jurul voastru. În această lună magnetismul vostru personal este la o cotă ridicată. Regele de Bâte reprezintă energia pură a focului. Spre deosebire de celelalte cărți de Bâte, el nu este atât de interesat de creativitate, sau să își pună în aplicare ideile. În schimb, el este mai înclinat să ia o idee și să schimbe lumea pentru a o adapta viziunii sale. Ca atare, el este un lider înnăscut al tuturor oamenilor și este foarte vizionar. Odată ce își stabilește un obiectiv, este consecvent și se asigură că poate îl pună în practică cu sprijinul celor din jurul lui.

Oamenii gravitează în mod natural în jurul acestui rege, deoarece știu că va face foarte bine ceea ce își propune. Regele de Bâte așteaptă cu nerăbdare provocările, pentru că îi place adrenalina asociată cu rezolvarea unor probleme dificile.

Regele de Bâte are un respect profund și înnăscut pentru ceilalți oameni, și le arată o mare compasiune. El știe să scoată la iveală ceea ce este mai bun în ceilalți și să-i împuternicească să-și îndeplinească viziunile și obiectivele, despre care știe că le vor aduce beneficii mari.

Rac

Cinci de Bâte

                Sunteți puși pe harță? Aveți o atitudine intransigentă? Atunci trebuie să vă gândiți că soluțiile stau întotdeauna în compromis. Cinci de bâte reprezintă de regulă conflict și schimbare, tensiuni și competiție. Acest conflict influențează capacitatea voastră de a vă urmări obiectivele.

În loc să puteți lucra împreună cu ceilalți, sunteți în conflict, iar punctul vostru de vedere este contestat. Problema este că fiecare crede că are dreptate și încearcă să își impună punctul de vedere.

Această carte mai reprezintă un grup de oameni dedicați unui obiectiv comun, dar care nu pot să cadă de acord cum să îl îndeplinească.

Leu

Trei de Bâte

Planurile voastre sunt în curs și începeți să vă gândiți la mai multe oportunități de extindere și de maximizare a potențialului vostru. Progresele sunt constante, au loc conform așteptărilor, datorită planificării solide și a motivației de care dați dovadă.

Trei de Bâte indică oportunitățile avute pentru extinderea orizonturilor, prin studiu, călătorii sau afaceri. Trebuie să deveniți conștienți de posibilitățile pe care le aveți în afara mediului vostru actual, să vă extindeți și să profitați de ele.

Această carte vorbește despre acceptarea schimbărilor și adoptarea unei viziuni pe termen lung. Este o carte a viziunii, a anticipației, a căutării unor posibilități mai largi. În privința relațiilor personale, Trei de Bâte arată că ați creat o legătură bazată pe un fundament solid, sau că aveți perspectiva de a ajunge la o astfel de relație.

Fecioară

Asul de Cupe

                Prima lună a anului poate aduce pentru voi șansa unor noi începuturi, în special în viața sentimentală. Asul de Cupe este simbolul împlinirii emoționale și spirituale. Aveți șansa împlinirii, dar depinde de voi dacă veți profita de această oportunitate, în funcție de câtă nevoie aveți în acest moment de împlinire emoțională și spirituală.

Cartea reprezintă începutul unei relații de dragoste, al fericirii și al compasiunii. Poate indica începutul unei relații romantice, sunteți fericiți că ați întâlnit o persoană cu care aveți o comunicare specială.

Asul de Cupe înseamnă dragostea sub toate formele ei, nu doar romantică. Poate aveți pe cineva pe care să îl iertați, sau care vă poate ierta? Puteți lăsa deoparte supărarea și să vă găsiți liniștea? Cartea arată și o creștere a creativității, în special dacă aveți oportunitatea să dați frâu emoțiilor.

Balanță

Marea Preoteasa

Prima lună a anului este o perioadă în care simțiți nevoia să vă întoarceți spre voi înșivă. Marea Preotează reprezintă subconștientul, sensibilitatea și presimțirile. Este calea spre adevărul misterios, care se sustrage gândirii logice.

Este expresie a bunătății, a capacității de iertare, a răbdării și a bunăvoinței. Marea Preoteasă poate avea și o parte întunecată, de vrăjitoare care își folosește puterile spirituale pentru a-i seduce pe ceilalți și a-i face incapabili să acționeze.

În mod traditional însă este considerată una dintre cele trei cărți protectoare ale Tarotului. De obicei, apariția ei într-o etalare arată că aveți nevoie să vă ascultați și să aveți încredere în vocea voastră interioară.

Scorpion

Pajul de Monede

Pajul de Monede semnifică visurile și dorința de a le pune în aplicare în viața reală. S-ar putea să fiți în mijlocul unui proiect, cum ar fi un hobby, o afacere sau începutul unei noi experiențe educaționale.

În orice caz, pajul este un semn al entuziasmului și al dorinței de concentrare în jurul unui obiectiv sau al unui vis. Cartea nu indică îndeplinirea visurilor ci mai degrabă motivația inițială și energia de a pune în practică visurile respective. De aceea, cartea vă încurajează să faceți planuri clare și acțiuni care în cele din urmă să se concretizeze.

Este timpul să luați inițiativa și să vă puneți în aplicare ideile și conceptele, este timpul să vă dezvoltați într-un mod care generează prosperitate pentru viitor.

 

Săgetător

Șase de Monede

                Spiritul sărbătorilor nu v-a părăsit încă. Vă simțiți generoși, vreți să împărțiți cu cei din jur din preaplinul vostru. Sau poate chiar voi beneficiați de bunătatea cuiva. Șase de Monede este o carte care arată că sunteți în armonie cu banii pe care îi câștigați și sunteți recunoscători pentru ceea ce aveți. Cartea vorbește despre caritate, fie sunteți bogați și vă permiteți să dăruiți celor din jur, fie beneficiați de ajutor și sunteți recunoscători pentru asta.

                Generozitatea acestei cărți nu se limitează la bani și alte bunuri materiale. A dărui din timpul sau înțelepciunea voastră poate să vă aducă o mulțumire la fel de mare.

                Dacă sunteți în poziția celui care beneficiază de sprijin, asta v-ar putea ajuta să vă puneți pe picioare și la un moment dat să întoarceți la rândul vostru ajutorul.

Capricorn

Îndrăgostiții

Semnul astrologic asociat cărții Îndrăgostiții este cel al Gemenilor. Cele două figuri ale cărții Îndrăgostiții sunt binecuvântate și protejate de un înger.

Îndrăgostiții reprezintă perfecțiunea, armonia și atracția reciprocă. Încrederea unul în altul le dă celor doi optimismul și șansa de a depăși obstacolele întâlnite pe parcursul vieții. Legătură dintre ei este incredibil de puternică și reflectă deseori un mariaj, o legătură de suflet sau o relație foarte apropiată.

La nivel intim, Îndrăgostiții reprezintă crearea unui sistem de credințe și convingeri personale, o clarificare și o alegere a valorilor. Este momentul alegerii unei filozofii proprii de viață sau a drumului pe care trebuie să îl urmați.

Vărsător

Cavalerul de Monede

                Vărsătorii sunt puși pe treabă în prima lună a anului, și nu oricum, ci metodic. Cavalerul de Monede lucrează metodic și riguros. Viziunile sale nu răstoarnă Pământul, iar metodele sale nu sunt originale, dar el are grijă ca tot ceea ce face să aibă succes. Are răbdarea să își ducă la îndeplinire toate sarcinile, este incredibil de responsabil și angajat.

                Apariția acestei cărți sugerează că trebuie să fiți responsabili, să respectați rutina pentru a vă asigura că o sarcină importantă este dusă la îndeplinire de la început până la sfârșit. Sunteți și foarte loiali și pregătiți să faceți tot posibilul pentru a vă asigura că vă îndepliniți rolul.

Cavalerul de Monede arată că este timpul să vă asumați responsabilitatea și să luați inițiativa. S-ar putea să vă fie încredințat un proiect sau să primiți o însărcinare, va trebui să le acceptați fără să vă plângeți.

Pești

Cavalerul de Bâte

Începeți anul în forță. Sunteți hotărâți să luați inițiativa și nimic nu vă poate sta în cale. În timp ce Valetul de Bâte semnifică apariția unei noi idei, Cavalerul de Bâte arată că această idee va fi pusă imediat în practică. Cavalerului de Bâte este incredibil de puternic și nu se teme de nimic. El se repede să își pună în aplicare ideile și viziunile sale.

Această carte arată că veți avea un nivel ridicat de încredere și veți face față tuturor provocărilor care vor ieși în calea voastră.

Cavalerul deBâte este genul de persoană care mai întâi acționează și mai apoi se gândește. Este nerăbdător și impulsiv și iubește acțiunea. Dezavantajul este că are tendința de a grăbi lucrurile, fără a lua în considerare consecințele acțiunilor sale.