Doi de CupeBerbec

Doi de Cupe

Un flux de sentimente benefice vă va lumina viața în această lună. Conexiunile profunde cu o persoană apropiată se vor face ca rezultat al valorilor comune, al compasiunii și al iubirii necondiționate unul față de celălalt.

Astrologia lunii octombrie

Doi de Cupe este simbolul suprem al parteneriatului, manifestat în mai multe forme. Acest parteneriat special este unul puternic care vă afectează trecutul, prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere.

Această carte poate semnifica, de asemenea, o relație romantică, vrche sau nouă, sau o legătură profundă între prieteni. Oricum, puteți conta pe această persoană la fiecare pas, indiferent de situația actuală.

Taur

Șapte de Monede

Șapte de Monede este un semn că în curând veți fi răsplătiți pentru munca și perseverența voastră. Însă, acest lucru va avea cel mai probabil un preț mare în privința eforturilor depuse. Nu trebuie să vă supraestimați puterile, pentru că bunăstarea voastră generală va depinde și de capacitatea de a menține un stil de viață sănătos și relații pozitive.

O notă pozitivă este că veți fi foarte foarte răbdători, lucrând în permanență cu gândul la rezultatele viitoare. Per total, această carte indică faptul că toată munca voastră serioasă va fi în curând plătită.

Această carte anunță ambiție, creșterea constantă și răbdarea.

Gemeni

Îndrăgostiții

Este un semn al unei relații puternice, dar poate indica, de asemenea, că vă aflați la o răscruce de drumuri importante în viață și că ar trebui să evitați să luați decizii pripite. Deciziile pe care urmează să le luați în curând vă pot schimba cursul existenței.

Îndrăgostiții poate indica, de asemenea, că sunteți o persoană care ia decizii din inimă. Sunteți pasionali și senzuali, predispuși la decizii precipitate, iar uneori ați putea ceda cu ușurință tentațiilor.

Una dintre cele mai pozitive cărți, Îndrăgostiții reprezintă unitate, pasiune și oportunități. Relațiile voastre sunt puternice, fiind momentul potrivit să faceți o alegere importantă.

Rac

Împărăteasa

Împărăteasa, mai mult decât orice altceva, anunță fertilitatea, sarcina și nașterea, dar nu neapărat în sens literal. Această sarcină și nașterea rezultată pot fi interpretate și ca nașterea unei noi idei, sau a unei realități, sau chiar să reprezinte renașterea spirituală.

Împărăteasa reamintește că toată munca voastră va da roade într-un final și că orice nesiguranță financiară pe care o simțiți în acest moment va fi în curând istorie, deoarece abundența vă așteaptă în curând.

Va fi o perioadă a abundenței, a bunăstării și a creativității, în care vă veți ocupa cu preponderență de îmbunătățirea și înfrumusețarea proprietăților voastre.

Leu

Asul de Monede

Ați putea fi la începutul unei noi perioade din viață, care promite să fie prosperă și satisfăcătoare din punct de vedere emoțional.  Asul de Monede reprezintă renașterea și bogăția.

Se prefigurează o perioadă benefică din toate punctele de vedere, sunteți pe punctul de a intra într-o nouă perioadă a vieții, marcată de productivitate, abundență și fericire.

Veți gestiona bine banii, vă veți concentra pe carieră, veți avea grijă de voi, dar și de ceilalți.

Fecioară

Zece de Monede

Zece de Monede anunță de cele mai multe ori succes material și relații de familie sănătoase. Se referă adesea la sfârșitul unui ciclu și la începutul unei perioade noi, mai confortabile. Acesta este un semn bun dacă începeți o afacere sau sunteți pe cale să vă căsătoriți.

Cariera voastră merge bine, sau evoluția ei este pe drumul cel bun, ceea ce vă poate asigura independența financiară.

Sunteți sau veți deveni o figură importanță în familie sau în comunitate, iar opinia voastră este solicitată atunci când trebuie să fie luate decizii importante, mai ales când acestea se referă la cheltuieli sau investiții importante.

Balanță

Asul de Cupe

Sunteți gata să oferiți și să primiți iubire necondiționată, iar această mentalitate pozitivă vă va face să fiți deosebit de receptiv la noile oportunități romantice, dar nici cele profesionale nu vor fi de neglijat. Intuiția, instinctele și creativitatea vă vor îndruma să luați decizii drepte în viața voastră.

Asul de Cupe prezice o iubire pură și inocentă, care apare adesea la începutul unor noi relații romantice.

Atunci când nu este vorba despre dragoste, Asul de Monede anunță inițiative creative, oneste, veți spune cinstit ceea ce gândiți și simți, dar cu grijă să nu îi răniți sau jigni pe ceilalți.

Scorpion

Dreptatea

Pentru că Dreptatea semnifică echilibrul, etica și corectitudinea, apariția acestei cărți arată că veți fi cinstiți, veți respecta regulile și veți lua deciziile cu precauție, cântărind argumentele pro și contra. Nu uitați că în caz contrar riscați să fiți penalizați!

Apariția acestei cărți sugerează că veți fi niște vorbitori abili, veți adopta o atitudine practică, prevăzătoare, dar cu toate acestea nu vă veți pierde idealismul, romantismul și spiritul dreptății.

Semnificația acestei cărți depinde mult de comportamentul vostru trecut. Oamenii buni vor fi recompensați pentru munca și sacrificile făcute, iar cei care au avut un comportament incorect vor fi penalizați.

Săgetător

Nouă de Cupe

Dorințele voastre ar putea fi pe cale să se împlinească. După o lungă perioadă de nemulțumire, această carte vă asigură că tot ceea ce ați muncit atât de mult are șansa să fie realizat la maximum.

Veți ajunge la un nivel de mulțumire diferit de orice ați cunoscut vreodat, iar încrederea voastră este la cel mai ridicat nivel.

Lăsați trecutul în urmă și vă vedeți de viață cu un sentiment al fericirii, împlinirii și ai succesului.

Cartea poate anunța o perioadă de vacanță, de petrecere a timpului liber, dar și tendința de a lenevi și a vă bucura de plăcerile vieții.

Capricorn

Șase de Bâte

Veți fi încrezători în șansele voastre de succes și vă veți folosi de carismă pentru a inspira și a-i convinge pe ceilalți să vă urmeze.

Va urma o perioadă în care veți fi orientați spre obiective și organizați, dar asta nu înseamnă că nu vă veți asuma și riscuri atunci când va fi nevoie. Veți fi încrezători, optimiști și vă veți bucura să fiți în centrul atenției.

Uneori încrederea și dorința de a fi centrul atenției s-ar putea transforma în aroganță și egoism și în folosirea oamenilor în interesul personal.

Vărsător

Marea Preoteasă

Trebuie să aveți încredere în intuiția și flerul vostru, abilitatea de a vedea dincolo de aparențe, minciuni și manipulări este una dintre cele mai valoroase.

Marea Preoteasă arată că aveți intuiția de a vedea și interpreta lucrurile ascunse și secrete. Sunteți înțelepți, răbdători până la indecizie și discreți până la a fi secretoși și chiar înșelători.

Marea Preoteasă este gardiana minții subconștiente, oferind cunoștințe sacre despre misterele ascunse. Această carte vă amintește că lumea nu este întotdeauna ceea ce pare și vă îndeamnă să rămânem conștienți de ceea ce este în jurul vostru.

Pești

Lumea

Aveți viziune de ansamblu și înțelegeți modul în care funcționează energiile și forțele lumii. Demonstrați o mare empatie și vă simțiți conectați puternic la lumea din jurul vostru.

Apariția acestei cărți este un semn foarte bun, anunțând succes, realizări și perfecțiune. Lumea arată că vă simțiți impliniți într-o anumită privință sau că finalizați cu brio un proiect sau o perioadă a vieții.

Succesul vă conferă dorința de a dărui comunității, prin intermediul consultanței, serviciilor publice sau al carității.

Astrologia lunii octombrie