Rege SpadeBerbec

Regele de Spade

Regele de Spade simbolizează puterea intelectuală și autoritatea și are curajul și inteligența necesare pentru a îndeplini tot ceea ce își propune. Reprezintă judecata, talentul de a comanda și conduce.

Cartea vă recomandă să adoptați o poziție fermă dar corectă. Aveți claritatea minții și puteți recunoaște adevărul, trebuie să preluați conducerea cu un punct de vedere obiectiv. Sunteți bine poziționați pentru a judeca corect o situație și a identfica comportamentele care vă țin în loc.

Venus va tranzita Vărsătorul până pe 26 martie

Soarele tranzitează Peștii între 18 februarie și 20 martie

Marte tranzitează semnul Taurului până pe 31 Martie

ImpratulBerbec

Împăratul

Împăratul vine în completarea Împărătesei, reprezentând principiul masculinității și al patriarhului. Simbolizează puterea și autoritatea, iar atitudinea sa rigidă diferă de frumusețea senzuală a Împărătesei.

Acest bărbat a acumulat ani de înțelepciune și merită să fie ascultat, pentru că a văzut cu ochii săi urmările acțiunilor sale.

Reprezintă capacitatea intelectuală, hotărârea, acțiunea, inițiativa și abilitățile de conducere. El este și simbolul zodiei Berbec, guvernatorul astral al Împăratului.

Citește și:

Astrologia lunii februarie: Perspectivele sunt excelente, profitați de ele!

Rege Bte mareBerbec

Regele de Bâte

Regele de Bâte reprezintă energia pură a focului. Spre deosebire de celelalte cărți de Bâte, el nu este atât de interesat de creativitate, sau să își pună în aplicare ideile. În schimb, el este mai înclinat să ia o idee și să schimbe lumea pentru a o adapta viziunii sale. Ca atare, el este un lider înnăscut al tuturor oamenilor și este foarte vizionar. Odată ce își stabilește un scop, este consecvent și se asigură că poate îl pună în practică cu sprijinul celor din jurul lui.

Oamenii gravitează în mod natural în jurul acestui rege, deoarece știu că va face foarte bine ceea ce își propune. Regele de Bâte așteaptă cu nerăbdare provocările, pentru că îi place adrenalina asociată cu rezolvarea unor probleme dificile.

Previziuni numerologice: Anul personal în 2019

Ce spun Tarotul și astrele despre 2019

Horoscop 2019: Cheia succesului va fi echilibrul dintre idealism și realism

Trei de SpadeBerbec

Trei de Spade

Trei de Spade vorbește și despre eliberarea din situații de dependență, ca despre un pas necesar, chiar dacă este dureros. Reprezintă acel moment de criză, în care tensiunile acumulate de-a lungul timpul răbufnesc dintr-o dată.  Cartea  arată tristețea, singurătatea, trădarea, separarea și durerea. Aceste evenimente sunt resimțite atât de dureros pentru că au loc pe neașteptate. Totuși, Trei de Spate poate fi și un avertisment că este posibil să se întâmple astfel de evenimente. Dacă veți fi pregătiți, lovitura emoțională va fi mai mică, sau va putea fi chiar prevenită.

Trei de Spade reamintește că dacă puteți vedea suferința ca pe o oportunitate de a învăța, viața poate deveni în ultimă instanță mai puțin dureroasă.

Taur

Diavolul

Taurii trebuie să învețe în această lună măsura justă a lucrurilor și să reziste exceselor și tentațiilor indiferent sub ce formă vor veni ele, culinare, senzuale sau materiale.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 3-9 decembrie

Aspectele astrologice ale lunii decembrie: Ne conectăm la energia Universului

Cavaler de BteBerbec

Cavalerul de Bâte

În timp ce Valetul de Bâte semnifică apariția unei noi idei, Cavalerul de Bâte arată că această idee va fi pusă imediat în practică. Cavalerului de Bâte este incredibil de puternic și nu se teme de nimic. El se repede să își pună în aplicare ideile și viziunile sale.

Această carte arată că veți avea un nivel ridicat de încredere și veți face față tuturor provocărilor care vor ieși în calea voastră.

Cavalerul de Bâte este genul de persoană care mai întâi acționează și mai apoi se gândește.  Este nerăbdător și impulsiv și iubește acțiunea. Dezavantajul este că are tendința de a grăbi lucrurile, fără a lua în considerare consecințele acțiunilor sale.

Taur

Moartea

Cartea Moartea este probabil cea mai temută și neînțeleasă carte a Tarotului, pentru că oamenii au tendința să o interpreteze în mod literal. De fapt, Moartea înseamnă despărțire, renunțare și sfârșit.

Aspectele astrologice ale lunii noiembrie: vedeta va fi Jupiter!

SpanzuratulBerbec

Spânzuratul

Spânzuratul arată că stagnați, că vă aflați într-un impas, într-o perioadă marcată de indecizie. Deciziile și acțiunile vor fi amânate, chiar dacă veți simți că trebuie să acționați urgent.

De fapt este mai bine să amânați orice decizie, pentru a avea timp să reflectați la situația în care vă aflați și să luați în considerare binele general.

Această carte sugerează că așteptarea va fi ceea ce veți avea nevoie pentru a permite apariția unor noi posibilități.

Aspectele astrologice ale lunii octombrie: Venus în retrogradare pune în lumină relațiile afective

MagulBerbec

Magul

Magul simbolizează înțelepciunea, iscusința, conștiința propriei valori și o concepție de viață activă. El reprezintă o perioadă în care reușim să facem față celor mai dificile încercări și să privim provocările cu un spirit viu și înțelepciune de viață.

Magul întruchipează puterea conștiinței, fără să fie neglijate însă celelalte forțe de care nu suntem conștienți. În mitologie, Magul este reprezentat de Mercur. El are darul vorbirii, putând fi un orator și vânzător iscusit.

Cavaler de BateBerbec

Cavalerul de Bâte

Aveți șanse bune să vă creșteți veniturile sau să obțineți niște câștiguri suplimentare, de la serviciu, din familie sau din altă sursă.

S-ar putea să luați decizii importante care vă vor influența viața în bine în următorii ani, dar trebuie să aveți grijă la emoții, pentru că veți avea tendința să dramatizați.

Ce spune Tarotul despre săptămâna 30 iulie-5 august

Aspectele astrologice ale lunii august: Șase planete în retrogradare și o eclipsă parțială de Soare!

Mercur a intrat în retrogradare pe 26 iulie: trebuie să învățăm puterea răbdării

Cavaler de CupeBerbec

Cavalerul de Cupe

Familia, casa și siguranța personală vor fi în centrul atenției. Deja ați petrecut ceva timp pentru a vă restructura baza succesului și realizărilor viitoare, iar inițiativele vă sunt în mod special susținute în această lună de agerimea minții voastre.

Veți aloca foarte mult timp și energie vieții personale și s-ar putea ca unii dintre voi să vă îndrăgostiți pasional.  Activitățile zilnice vor fi plăcute, iar viața socială va fi încă intensă, dar va trebui să vă exprimați sentimentele față de persoanele care au un loc special în  viața voastră.

Totuși, în această lună cele mai bune perspective sunt legate de carieră și imaginea publică și apoi de relațiile cu prietenii și obiectivele personale.

Regina de MonedeBerbec

Regina de Monede

Uranus a ieșit în sfârșit din semnul Berbecului și v-a eliberat de o mare presiune pe care o exercita asupra relațiilor voastre. Începe o nouă călătorie și, pentru că nimic nu este stabilit, este interesant. Cu Uranus în sectorul veniturilor voastre până în 2026, cu Saturn în sectorul carierei până în 2020 și Pluton până în 2024, forțele care vă energizează veniturile și cariera se pregătesc pentru o cursă lungă.

Comunicarea va fi importantă în această lună, dar Regina de Monede arată că familia va fi pe primul plan, chiar și înainte ca Saturn să intre în sectorul căminului și al familiei voastre, pe 21 iunie.

Venus începe luna în casa familiei, așa că inima vă va fi acasă în iunie. Echilibrul dintre muncă și viața de familie va fi important în iunie și aveți perspective bune în privința distracției, creativității și  romantismului.

Google ads

Cele mai citite articole