Asul de BateBerbec

Asul de Bâte

Asul de Bâte simbolizează creativitatea, curajul și noile începuturi, iar cel mai important mesaj al acestei cărți este de a profita de moment, pentru că asumarea unor riscuri va aduce rezultate excepționale.

Astrologia lunii mai

PustniculBerbec

Eremitul

Eremitul întruchipează căutarea cunoașterii și a iluminării prin meditație, vă vorbește despre puterea singurătății în timpul unei călătorii personale.

Astrologia lunii aprilie

Marea PreoteasBerbec

Marea Preoteasă

Trebuie să aveți încredere în intuiția și flerul vostru, abilitatea de a vedea dincolo de aparențe, minciuni și manipulări este una dintee cele mai valoroase.

Astrologia lunii martie

Zece de MonedeBerbec

Zece de Monede

Zece de Monede anunță de cele mai multe ori succes material și relații de familie sănătoase. Se referă adesea la sfârșitul unui ciclu și la începutul unei perioade noi, mai confortabile. Acesta este un semn bun dacă începeți o afacere sau sunteți pe cale să vă căsătoriți.

Astrologia lunii februarie

Patru de BteBerbec

Patru de Bâte

Cartea anunță sărbători, petreceri vesele și reuniuni de familie. Patru de Bâte ar trebui să fie primită cu recunoștință, deoarece anunță noroc, fericire și stabilitate.

Astrologia lunii ianuarie

 

As de SpadeBerbec

Asul de Spade

Asul de Spade vă îndeamnă să vă aliniați obiectivele după o perioadă îndelungată de rătăcire fără un scop bine precizat. Conștientizările care au loc vă permit să înfloriți în viitoarele eforturi romantice și profesionale.

Astrologia lunii decembrie

Rege MonedeBerbec

Rege de Monede

Regele de Monede reprezintă valoarea perseverenței, iar apariția sa poate fi un indiciu că veți fi recompensați pentru eforturile voastre sau un semn că trebuie să găsiți un echilibru între plăcerile și responsabilitățile voastre.

Astrologia lunii noiembrie

Doi de CupeBerbec

Doi de Cupe

Un flux de sentimente benefice vă va lumina viața în această lună. Conexiunile profunde cu o persoană apropiată se vor face ca rezultat al valorilor comune, al compasiunii și al iubirii necondiționate unul față de celălalt.

Astrologia lunii octombrie

Regina de MonedeBerbec

Regina de Monede

Un semn excelent pentru viitor, mai ales în ceea ce privește finanțele sau cariera, Regina de Monede anunță simț practic și succes, simbolizând bogăția și prosperitatea.

Astrologia lunii septembrie

Doi de CupeBerbec

Doi de Cupe

Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată de relația de cuplu. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

Astrologia lunii august