Doi de CupeBerbec

Doi de Cupe

Un flux de sentimente benefice vă va lumina viața în această lună. Conexiunile profunde cu o persoană apropiată se vor face ca rezultat al valorilor comune, al compasiunii și al iubirii necondiționate unul față de celălalt.

Astrologia lunii octombrie

Regina de MonedeBerbec

Regina de Monede

Un semn excelent pentru viitor, mai ales în ceea ce privește finanțele sau cariera, Regina de Monede anunță simț practic și succes, simbolizând bogăția și prosperitatea.

Astrologia lunii septembrie

Doi de CupeBerbec

Doi de Cupe

Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată de relația de cuplu. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

Astrologia lunii august

Zece de CupeBerbec

Zece de Cupe

Zece de Cupe este o carte a fericirii, a bucuriei, a mulțumirii și împlinirii emoționale, în special în ceea ce privește relațiile și familia. Reprezintă o pace aproape idilică, armonie și dragoste, în care toate visurile și dorințele s-au împlinit și vă bucurați de norocul vostru.

Astrologia lunii iulie

Regina de BteBerbec

Regina de Bâte

Regina de Bâte semnifică energia  feminină, dominantă, a elementului Foc. Nu-i este frică să-și demonstreze puterea și nici nu dă înapoi în fața provocărilor. Prin urmare, este un lider puternic care se concentrează asupra dorințelor ei, intenționând să obțină ceea ce dorește.

Astrologia lunii iunie

MagulBerbec

Magul

Ca Maestru al manifestărilor, Magul  vă oferă  mijloacele, resursele și energia necesară pentru a vă transforma visele în realitate.

Venus tranzitează Gemenii între 8 mai și 2 iunie

NebunulBerbec

Nebunul

Sunteți pregătit pentru noi experiențe, sunteți gata să porniți într-o direcție nouă. Nebunul pornește în viață cu un potențial nelimitat, are în desagă toate instrumentele și resursele necesare să se avânte în necunoscut, dar este el oare pregătit?

Astrologia lunii aprilie

Asul de BateBerbec

Asul de Bâte

Sunteți incredibil de inspirați și entuziaști în promovarea unui proiect sau a unei idei. Folosiți această energie creativă și pasiune pentru a face primii pași și a lansa un proiect.

Astrologia lunii martie

Trei BteBerbec

Trei de Bâte

Este o lună în care pot apărea oportunități de extindere și de utilizare la maximum a potențialului vostru. Progresele sunt constante, au loc conform așteptărilor, datorită planificării solide și a motivației de care dați dovadă.

Astrologia lunii februarie

Paj de MonedeBerbec

Pajul de Monede

Pajul de Monede semnifică visele și dorința de a le pune în aplicare în viața reală. S-ar putea să fiți în mijlocul unui proiect, cum ar fi un hobby, o afacere sau începutul unei noi experiențe educaționale.

Astrologia lunii ianuarie

Previziuni numerologice: anul personal în 2021