Cavaler de BateBerbec

Cavalerul de Bâte

Cartea arată că berbecii vor fi în acest an, mai mult ca de obicei, plini de zel și nerăbdare. În timp ce Valetul de Bâte semnifică apariția unei noi idei, Cavalerul de Bâte arată că această idee va fi pusă imediat în practică. Cavalerului de Bâte este incredibil de puternic și nu se teme de nimic. El se repede să își pună în aplicare ideile și viziunile sale.

Această carte vă spune că veți avea un nivel ridicat de încredere și veți face față tuturor provocărilor care vor ieși în calea voastră.

Cavalerul de Bâte este genul de persoană care mai întâi acționează și mai apoi se gândește. Este nerăbdător și impulsiv și iubește acțiunea. Dezavantajul este că are tendința de a grăbi lucrurile, fără a lua în considerare consecințele acțiunilor sale. Nu uitați în acest an să vă educați răbdarea!

 

Taur

Șapte de Spade

          Taurii trebuie să privească bine în jurul lor în acest an, pentru că vor fi expuși trădărilor. Sau poate chiar ei vor fi capul răutăților? Cartea Șapte de Spade este cartea înșelăciunii și a trădării, indică dificultatea de a scăpa de ceva care inițial poate trece neobservat. Uneori, cînd faceți ceva pe ascuns, sperând că nu se va afla, secretul iese la suprafață și vă pune într-o situație neplăcută.

Este posibil că fiți tentați să vă eschivați de o anumită situație care nu vă mai convine, în loc să o rezolvați direct. Nu sunteți pregătiți de o confruntare, așa că preferați să o evitați. Încercați să scăpați de un angajament, o responsabilitate, de muncă sau de o relație de dragoste, dar nu știți cum să procedați?

        Pe de altă parte, cartea vă avertizează să fiți atenți să nu cădeți victima unei persoane false, care vrea să vă înșele sau să vă trădeze. Trebuie să aveți grijă în cine aveți încredere.

Gemeni

Zece de Monede

                Zece de Monede este un semn extraordinar, care arată că în pofida tuturor dificultăților și obstacolelor vă veți simți împliniți. Acest sentiment al împlinirii va veni în acest an ca rezultat al succesului în carieră, al rezervelor financiare, al unui mediu familial stabil sau al unei relații de lungă durată.

Este una dintre cărțile care arată că veți avea succes și veți fi mândri de tot ceea ce ați realizat. Veți dori în același timp să împărțiți succesul cu cei din jurul vostru, pentru a vă asigura că aveți grijă de ei.

Ați putea fi înclinați consumați multă energie pentru a fii siguri că familia voastră are tot ce îi trebuie, de la bani și siguranță până la un trai bun. Zece de Monede arată că familia și familia extinsă sunt extrem de importante pentru voi, arată rolul pe care îl are tradiția în viața voastră.

Rac

Zece de Bâte

Racii trebuie să aibă grijă în acest an să nu se extenueze. Cartea Zece de Bâte este cartea apăsării rezultate în urma asumării unor responsabilități prea mari. Cifra 10 în Tarot semnifică încheierea unui ciclu, după o perioadă de eforturi, și culegeți roadele după ce ați investit multă muncă și eforturi. Odată cu succesul vin însă și responsabilitățile și angajamentele, care s-ar putea ca de data aceasta să vă depășească.

Este ca atunci când ați fost avansați prea rapid sau ați creat o afacere înfloritoare, dar nu aveți capacitatea să vă delegați responsabilitățile.

Zece de Bâte vă vorbește despre cum trebuie să vă organizați viața și în ce măsură trebuie să vă asumați sau nu anumite responsabilități.

Leu

Doi de Cupe

              Leii au șansa să se îndrăgostească în acest an, sau dacă nu să formeze orice fel de parteneriat cinstit, care va fi în beneficiul lor. Doi de Cupe arată puterea și frumusețea creată atunci când doi oameni devin o singură ființă. Cartea arată echilibru, respect reciproc și armonie în relațiile dintre două persoane.

             Este vorba de obicei despre o relație care se bazează pe atracție reciprocă și romantism, este dragostea, schimbul de emoții și susținerea pe care și-o arată partenerii. Semnifică începutul frumos al unei noi relații de dragoste. În unele cazuri, Doi de Cupe se poate referi la căsătorie, la logodnă, la angajamentul dintre doi oameni.

Dacă nu este vorba despre dragoste, Doi de Cupe semnifică orice tip de parteneriat, fie de afaceri, fie o simplă prietenie.

Fecioara

Cinci de Cupe

            În acest an veți trece printr-o perioadă de dezamăgire, de regrete. Din nechibzuță sau lipsă de maturitate ați ignorat sau chiar ați distrus ceva de mare importanță pentru voi. Sunteți dezamăgiți că situația voastră nu avut rezultatul pe care l-ați dorit și, în loc să mergeți mai departe, vă complaceți în auto-compasiune și regrete pentru ceea ce ați pierdut. Motivul regretelor este mai mult emoțional decât financiar.

Cinci de Cupe sugerează că nu puteți lăsa în urmă trecutul și să învățați din greșeli. Cartea mai poate arăta o persoană care este prizonieră a trecutului și incapabilă să meargă mai departe, ratând oportunități din acest motiv.

Este nevoie de iertare și de capacitatea de a vă reveni după o pierdere emoțională. Dacă sunteți dezamăgiți de o altă persoană, trebuie să găsiți puterea de a o ierta, pentru a vă elibera de dezamăgire și a merge mai departe.

Balanța

Puterea

Cartea vorbește despre putere, hotărâre și capacitate, într-un mod similar Faetonului. Diferențele dintre cele două cărți sunt însă evidente. În timp ca Faetonul reprezintă puterea și voința manifestate în exterior, Puterea este capacitatea interioară, a spiritului uman, de a depăși orice fel de obstacol.

Semnificația Puterii este de a ști că puteți depăși orice obstacol cu ajutorul forței interioare și a încrederii. Aveți rezistență și perseverență, temperate de răbdare și calm interior. Sunteți concentrați pe ce aveți de făcut și vă comportați într-o manieră care demonstrează control și maturitate.

Cartea Puterea vă învață că aveți capacitatea de a îmblânzi bestia din interiorul vostru și că scopul nu trebuie să fie ascunderea pornirilor instinctuale ci ca acestea să fie îmblânzite printr-o acceptare plină de iubire și blândețe.

Scorpion

Trei de Spade

         Trei de Spade reprezintă o situație în care sunteți respins, arată tristețea, singurătatea, trădarea, separarea și durerea. Aceste evenimente sunt resimțite atât de dureros pentru că au loc pe neașteptate. Totuși, Trei de Spate poate fi și un avertisment că este posibil să se întâmple astfel de evenimente. Dacă veți fi pregătiți, lovitura emoțională va fi mai mică, sau va putea fi chiar prevenită.

          Durerea, tristețea, melancolia sunt o parte necesară din viață. Fără durere nu ar exista provocări și nici lecții învățate. Durerea poate fi o motivare puternică, pentru că vă încurajează să depășiți obstacolele și să învățați din greșeli.

Trei de Spade reamintește astfel că dacă puteți vedea durerea ca pe o oportunitate de a învăța, viața poate deveni în ultimă instanță mai puțin dureroasă. Cartea vorbește și despre eliberarea din situații de dependență, ca despre un pas necesar, chiar dacă este dureros.

Săgetător

Dreptatea

Cartea Dreptatea este guvernată de semnul Balanței și reprezintă corectitudinea, adevărul și legea. Ca deznodământ, Dreptatea arată că va fi luată cea mai corectă decizie. Sunteți chemați să dați socoteală pentru faptele voastre și să fiți judecat în funcție de ele, fie din punct de vedere spiritual fie legal.

Țineți cont că balanța Dreptății este echilibrată, ceea ce înseamnă că evenimentele au evoluat așa cum ar fi trebuit și că ceea ce se întâmplă este rezultatul deciziilor pe care le-ați luat. Primiți ceea ce meritați.

           Justiția înseamnă că sunteți conștienți că deciziile și acțiunile voastre au consecințe, iar circumstanțele prezente și viitoare sunt cel mai probabil rezultatul deciziilor și acțiunilor respective.

Capricorn

Turnul

Vreți nu vreți, trebuie să vă eliberați dintr-o situație sau o relație care au devenit prea înguste pentru voi. Turnul este o aparentă fortăreață a propriei siguranțe care începe să se clatine. Se întâmplă un eveniment care va distruge complet pacea și armonia cu care v-ați înconjurat.

Deodată vă veți da seama că senzația voastră de confort se baza pe o fundație inadecvată de gânduri, convingeri și acțiuni. Va fi o experiență umilitoare, dar necesară.

Experiența Turnului va fi un eveniment care vă va zdruncina fundamentul de siguranță și vă va obliga să vă puneți la îndoială convingerile, atutudinile și comportamentele. Poate fi vorba despre un divorț, moartea unui apropiat, un eșec financiar, probleme de sănătate sau la locul de muncă, sau un alt eveniment care vă va afecta spiritual, mental și fizic. După șocul inițial vă veți da însă seama că în fața voastră aveți o lume cu totul nouă, cu posibilități nesfârșite care vă așteaptă să le experimentați.

Vărsător

Regina de Spade

               În acest an veți dispune mai mult ca oricând de o mare capacitate de învățare, de concentrare și de afirmare a independenței. Regina de Spade reprezintă maturitatea intelectuală lipsită de emoție. În mitologie feminitatea este asociată cu emoțiile, dar în această carte femeia are o atitudine rigidă, care nu reflectă prea multe sentimente.

Această carte reprezintă abilitatea intelectului de a judeca și a discerne imparțial, fără sentimentalisme. Acestei regine îi place să știe cum, ce, de ce, unde, când și cine, pentru a îi înțelege mai bine pe ceilalți. Nu este vorba că nu îi pasă, dar vrea să se conecteze cu ceilalți prin intermediul înțelegerii intelectuale, și nu al înțelegerii emoționale.

Cartea este un semn că trebuie să vă păstrați independența în gândire și judecată. Trebuie să vă folosiți inteligența pentru a judeca o anumită situație, utilizând fiecare informație pe care o aveți la dispoziție.

Pești

Regina de Bâte

Regina de Bâte semnifică energia feminină, dominantă, a elementului Foc. Nu-i este frică să-și demonstreze puterea și nici nu dă înapoi în fața provocărilor. Prin urmare, este un lider puternic care se concentrează asupra dorințelor ei, intenționând să obțină ceea ce dorește.

Astfel, Regina de Bâte arată că în acest an sunteți puternici, independenți și capabili să vă susțineți propria viziune creativă chiar și în fața adversităților. Știți ce vreți și cum să obțineți și aveți capacitatea să îi mobilizați pe cei din jurul vostru pentru a vă atinge obiectivele.

Regina deBâte este extrem de energică, duce o viață activă și ocupată. Ea radiază de sănătate și vitalitate și are o vibrație interioară care o umple de energie și inspirație. Această regină este un lider natural, înnăscut și inteligent, care îi inspiră pe ceilalți în mod activ.

Regina de Bâte vă cere să fiți îndrăzneți și curajoși în angajamentele și acțiunile voastre. Energiile voastre creative sunt mari și aveți un simț bun al direcției voastre de viață.