Marea PreoteasaBerbec

Marea Preotească: Ce înveți la tinerețe îți folosește la bătrânețe

Berbecii ar trebui să-și imagineze horoscopul anului 2017 ca o poveste neobișnuită a Marii Preotese, o femeie foarte curioasă care a sacrificat o mare parte din timp studiului. Ei trebuie să recunoască însă că ar fi rușinos să rămână cu nasul în cărți pentru tot restul vieții. Adevărata înțelepciune poate fi aplicată doar în viața reală. Iată de ce Marea Preoteasă a decis în mod neașteptat să pună deoparte studiul și să își trăiască viața. Care sunt lecțiile anului 2017? Horoscopul cere Berbecilor să scape de stereotipuri și să renunțe la orice prefăcătorie. Sinceritatea aduce oamenii împreună. În plus, uneori este foarte important ca dragostea și prietenia să fie puse la încercare în momentele dificile.

 

Taur

Steaua: Puterea vine din interior

Povestea Stelei este memorabilă, s-a transformat într-o femeie frumoasă și a coborât pe Pământ. Era complet goală, ca simbol al cinstei și purității supreme, învelită doar în umbra și misterul nopții.

Horoscopul anului 2017 încurajează Taurii să urmărească puritatea corpului și a sufletului. Steaua este un semn bun și un exemplu de urmat. Nuditatea nu este un semn de proast-creștere ci al sincerității și simplității. Arta, înțelegerea și experiențele variate sunt mai interesante decât plictiseala zilnică. Dacă Taurii vor putea aduce armonia în viața lor îi vor ajuta și pe ceilalți să facă acest lucru, ca o adevărată Stea în acest proces de purificare.

Gemeni

Nouă de Monede: Cu cât averea este mai mare cu atât sunt și grijile

Povestea Gemenilor în 2017 este cea a omului cu nouă monede mari în punga de la brâu, care oriunde mergea îl stânjenea și nu-l lăsa să meargă liber. Gemenii trebuie să se bucure de abundență și prosperitate, dar să nu permită ca atitudinea lor prietenoasă față de lume să se transforme în invidie.

Fiți generoși cu ceilalți pentru că doar datorită lor puteți fi considerați bogați. La fel ca brutarul care nu își are rost fără morar, fericirea oamenilor depinde de ceilalți. Gemenilor, suteți bogați datorită celorlalți!

Rac

Regina de Cupe: Oamenii tind în general să creadă doar ce vor ei

Regina de Cupe ia de obicei deciziile în funcție de emoții, fiind condusă deseori mai degrabă de vocea interioară și nu de intelect.

Racii ar trebui să își țină în frâu așteptările, pentru că pot fi foarte ușor dezamăgiți. Să facă fapte bune pentru așa trebuie, nu pentru că se așteaptă să fie răsplătiți. Faptele bune sunt deseori urmate de un răspuns pozitiv. Racii se vor simți mult mai bine dacă vor spune La mulți ani cuiva pentru că așa simt, și nu pentru că se așteaptă la un gest similar.

Leu

Regina de Monede: Pasărea din mână valorează mai mult decât cioara din gard

Horoscopul îi încurajează pe nativii Lei să fie precauți față de noile practici și recomandări care nu au fost încă testate. Să se bizuie pe prieteni, familie și valorile tradiționale, nu pe consilierii care le promit luna de pe cer.

Viața nu este formată doar din grafice colorate, care arată creșterea eficienței și a profitului, ci mai mult ca orice din sentimente reale. Un măr are nevoie de câteva luni până să ajungă la maturitate, iar natura știe că acest proces nu poate fi accelerat. Leii vor putea să observe cu imparțialitate și să decidă corect în 2017.

Fecioara

Șapte de Spade: Nimic nu trebuie lăsat la voia întâmplării

Cele șapte spade reunesc o povară relativ mare și dificil de purtat. Orice fel de călătorie sau schimbare majoră ar dori Fecioarele, nu trebuie să lase nimic la întâmplare. Fecioarele trebuie să evite orice tentativă de a păcăli sau înșela pe cineva. Sinceritatea și deschiderea vor fi cele mai valoroase în acest an.

Fecioarele nu vor duce lipsă de curaj, dar nu trebuie să se lasă pradă fanteziilor, ci să se bazeze pe rațiune. Creativitatea va fi folosită în acest an doar ca un element de sprijin.

Balanța

Judecata: Adevărul vine prin analiză, falsitatea este favorizată de grabă și incertitudini

2017 aduce Balanțelor o mulțime de dileme care trebuie rezolvate. Similar politicii, cetățenii de rând pot fi activi, nu doar să voteze din când în când. În plus, Balanțele trebuie să fie pregătite pentru rolul de înger păzitor care plutește deasupra evenimentelor și intervine atunci când este nevoie.

Balanțele trebuie să fie nobile și să aibă o o perspectivă obiectivă. Ele vor fi cele care vor decide, în multe cazuri, dacă ceva este sau nu valoros sau corect.

Scorpion

Zece de Monede: Oricine se bucură de norocul care îi iese în cale

Horoscopul Scorpionului sugerează că acesta se poate aștepta în acest an la prosperitate și fericire. Bucurați-vă de acest noroc, pentru că nu va dura la nesfârșit. Concentrați-vă pe familie și pe locurile unde vă simțiți acasă. Bucurați-vă de pace, siguranță și acumulați energie.

Profitați de avantajele aduse de noile oportunități, pentru a vă dezvolta talentul natural. Scorpionii pot construi noi afaceri, să scrie povestiri sau să creeze un tutorial pe YouTube!

Săgetător

Luna: Apa se strică dacă băltește

Săgetătorii trebuie să profite de inspirația adusă de Lună, companioana Pământului. Gândiți-vă cum să dobândiți o aură enigmatică. Ridicați-vă deasupra agitației și neliniștii care domină oamenii zi de zi, așa cum oceanul inundă țărmul în timpul fluxului.

Săgetătorii pot ieși în evidență în acest an sau mai bine zis pot domina și mișca marea de incertitudini, așa cum Luna influențează fluxul și refluxul, ascunde sărutările îndrăgostiților sau luminează pe hoțul care vrea să tulbure somnul cetățenilor respectabili.

Capricorn

Șapte de Monede: Nu amânați pe mâine ce puteți face astăzi

Imaginați-vă un om care are șapte monede și vrea să le investească într-o afacere, dar își dă seama că nu se poate dezvolta suficient de rapid și atunci devine nervos și nemulțumit.

Capricornul nu va duce lipsă de ambiție în 2017, dar trebuie să se pregătească pentru faptul că lucrurile nu evoluează întotdeauna lin și că trebuie să aibă răbdare până va veni succesul. Capricornii trebuie să îi asculte pe ceilalți și să nu se grăbească, în caz contrar ar putea intra pe un drum înșelător de unde nu se vor putea întoarce ușor. Cu răbdare însă vor culege roadele eforturilor lor.

Vărsător

Trei de Cupe: Singurătatea aduce după sine tristețea

Vărsătorii trebuie să se relaxeze și să se bucure în 2017. Standardul lor de viață și accesul lor la serviciile de sănătate vor fi peste medie în acest an. Concentrați-vă pe prieteni și familie, bucurați-vă de dragoste, de emoții plăcute și de libertatea gândirii și evitați stresul. Lăsați înțelegerea și atmosfera pașnică să vă umple viața.

Pești

Nouă de Cupe: Cine nu a gustat amărăciunea nu merită dulceața

Peștii să își imagineze povestea unui om bogat, a unui om de afaceri care a decis să organizeze un banchet, pentru care a pregătit nouă cupe.

Anul 2017 anunță fericire și mulțumire. Peștii vor fi înconjurați de tot ceea ce le face plăcere. Datorită muncii grele și a capacității de a anticipa nevoile altora, veți obține ceea ce doriți. Vă puteți aștepta la un an al abundenței, în care dorințele vă vor fi îndeplinite. Dar țineți minte că trebuie să planificați și să vă pregătiți și pentru vremuri mai grele.