CT48Berbec

Împăratul

Împăratul este un semn al autorității, puterii materiale și al protecției, iar apariția sa poate anunța o promovare într-o poziție de conducere, sau un nou șef, care va avea o influență pozitivă sau negativă.

CT34Berbec

Asul de Monede

Asul de Monede reprezintă renașterea, bogăția și începutul unei noi perioade din viață care promite să fie prosperă și satisfăcătoare din punct de vedere emoțional.

Marea PreoteasBerbec

Marea Preoteasă

Trebuie să aveți încredere în intuiția și flerul vostru, abilitatea de a vedea dincolo de aparențe, minciuni și manipulări este una dintre cele mai valoroase.

Predicțiile astrologice ale anului 2022 pentru toate semnele zodiacale

SoareleBerbec

Cavalerul de Bâte

Cavalerul de Bâte arată că Berbecii vor dori să profite din plin de ceea ce le oferă viața, dar în primele luni trebuie să învețe să își regleze ritmul pentru a nu se suprasolicita.

Financiar

Uranus, planeta evenimentelor neașteptate, va intra din martie în semnul Taurului, casa banilor pentru Berbeci, unde va sta în următorii șapte ani. Această planetă va aduce foarte mult dinamism, energie în sectorul financiar al Berbecilor. Vor fi favorizate investițiile în domeniul tehnologiei și al științelor tehnologice, dar este bine ca Berbecii să fie atenți să nu facă investiții riscante.

Horoscop 2019: Cheia succesului va fi echilibrul dintre idealism și realism

Previziuni numerologice: 2019 este anul universal 3

Cavaler de BateBerbec

Cavalerul de Bâte

Cartea arată că berbecii vor fi în acest an, mai mult ca de obicei, plini de zel și nerăbdare. În timp ce Valetul de Bâte semnifică apariția unei noi idei, Cavalerul de Bâte arată că această idee va fi pusă imediat în practică. Cavalerului de Bâte este incredibil de puternic și nu se teme de nimic. El se repede să își pună în aplicare ideile și viziunile sale.

Această carte vă spune că veți avea un nivel ridicat de încredere și veți face față tuturor provocărilor care vor ieși în calea voastră.

Cavalerul de Bâte este genul de persoană care mai întâi acționează și mai apoi se gândește. Este nerăbdător și impulsiv și iubește acțiunea. Dezavantajul este că are tendința de a grăbi lucrurile, fără a lua în considerare consecințele acțiunilor sale. Nu uitați în acest an să vă educați răbdarea!

Marea PreoteasaBerbec

Marea Preotească: Ce înveți la tinerețe îți folosește la bătrânețe

Berbecii ar trebui să-și imagineze horoscopul anului 2017 ca o poveste neobișnuită a Marii Preotese, o femeie foarte curioasă care a sacrificat o mare parte din timp studiului. Ei trebuie să recunoască însă că ar fi rușinos să rămână cu nasul în cărți pentru tot restul vieții. Adevărata înțelepciune poate fi aplicată doar în viața reală. Iată de ce Marea Preoteasă a decis în mod neașteptat să pună deoparte studiul și să își trăiască viața. Care sunt lecțiile anului 2017? Horoscopul cere Berbecilor să scape de stereotipuri și să renunțe la orice prefăcătorie. Sinceritatea aduce oamenii împreună. În plus, uneori este foarte important ca dragostea și prietenia să fie puse la încercare în momentele dificile.