Ultimele articole

Martie 24, 2023
Tarot săptămânal

Ce spune Tarotul despre săptămâna 27 martie-2 aprilie

Berbec Lumea Apariția acestei cărți este un semn foarte bun, anunțând succes, realizări și perfecțiune. Lumea arată că vă simțiți impliniți într-o anumită privință sau că puteți finaliza cu brio un proiect sau o perioadă a vieții.

mistretulTrei calități: flexibili, gentili, optimiști

Trei defecte: influențabili, înceți, șovăitori

Majoritatea celor născuți în semnul Mistrețului au o personalitate adaptabilă și nu le place să facă rău altora. Sunt foarte rezistenți și încearcă să își atingă scopurile pas cu pas. Cu toate acestea, deseori devin impulsivi atunci când dau de necaz, dar partea bună este că se adaptează rapid și își recapătă încrederea.

 Mistreții sunt cinstiți și au o personalitate directă, maniere elegante, cavalerești. Tot ceea ce fac o fac cu putere, sunt toleranți și optimiști, dar adevăratele lor calități și fidelitatea de care sunt capabili o dovedesc doar prietenilor.

Se aprind repede, dar nu le  plac certurile și sunt buni și atenți cu cei pe care îi iubesc. Nu se tem să înfrunte dificultățile, dar atunci când aceste apar încearcă să le rezolve treptat.

Printre defectele lor se află naivitatea cu care își acordă încrederea, care îi face să cadă ușor în capcanele răuvoitorilor. Cu toate că sunt loiali, nu au foarte mulți prieteni, poate pentru că nu sunt foarte buni comunicatori și își ies ușor din fire.

În privința carierei, sunt foarte perseverenți în urmărirea obiectivelor lor, iar atitudinea lor optimistă îi poate influența ușor pe colegii și colaboratorii lor. Această atitudine poate duce la o atmosferă prea relaxată la locul lor de muncă, lipsită de eficiență, de aceea ar trebui să aibă un program de lucru detaliat. Marele lor entuziasm poate îi poate duce și la judecăți pripite, fiind recomandat să se calmeze și să asculte sfaturile celorlalți.

Între activitățile potrivite Mistreților se află educația și relațiile publice, dar și cele din domeniul științelor și artelor, datorită curiozității lor de a ști.

Mistreții au noroc de bani și tind să găsească întotdeauna șanse de câștiguri bune, încă din tinerețe. Cu toate acestea, nu sunt buni administratori ai finanțelor lor, iar bugetul lor pare a fi mereu în criză.

În dragoste, cel mai bine se înțeleg cu Tigrul, Iepurele și Oaia, iar uniunile nerecomandate sunt cu Șarpele și Maimuța.

În privința sănătății, trebuie să evite excesele alimentare, care le pot provoca afecțiuni gastrointestinale, să fie atenți la tensiunea arterială și să facă exerciții fizice.

Între personalitățile marcante ale semnului Mistrețului se află Jules Verne, Elon Musk, Hillary Clinton, Henric al VIII-lea, Oliver Cromwell, Thomas Jefferson, Henry Kissinger, Dilma Roussef, Edward Snowden, Ernst Hemingway, Stephen King, Woody Allen și Alain Delon.