Ultimele articole

Martie 24, 2023
Tarot săptămânal

Ce spune Tarotul despre săptămâna 27 martie-2 aprilie

Berbec Lumea Apariția acestei cărți este un semn foarte bun, anunțând succes, realizări și perfecțiune. Lumea arată că vă simțiți impliniți într-o anumită privință sau că puteți finaliza cu brio un proiect sau o perioadă a vieții.

                wood dog 2018Câinii sunt persoane inteligente, interiorizate, nu foarte capabile să își împărtășească liber gândurile cu ceilalți. Cei născuți sub semnul Câinelui au o viață interioară bogată, deseori se pierd în gânduri, apreciază opțiunile cu care se confruntă zi de zi și se pot simți bine de unii singuri ore în șir, rezolvând puzzle-uri, de exemplu.

        

Apt să ducă o viață serioasă și precaută, un Câine poate să-și rezolve treburile cu eficiență, dar rareori merg dincolo de ceea ce li se cere. Asta pentru că au lucruri mai importante de făcut decât să-și piardă timpul încercând să îi impresioneze pe ceilalți. Ei preferă să se bucure de ceea ce le place să facă, decât să își sacrifice liberatatea pentru un mic câștig material.

 

Astfel, Câinele este o persoană stăpână pe drumul său, care, cu toate că uneori va întâmpina rezistență, își va urma drumul său moral și stilul de viață care consideră că li se potrivește.

În relațiile de dragoste, ca o persoană care înțelege importanța propriilor emoții, Câinele are nevoie de timp să se adapteze la nevoile și felul de a fi al unei alte persoane. O persoană născută în Anul Câinelui se potrivește cu un partener care nu îi va ignora nevoile și care va fi dispus că facă compromisuri, pentru ca relația dintre ei să funcționeze.

În viața profesională, Câinii tind să performeze în matematica sau alte domenii specializate. Excelează în meserii care necesită îndemânare, dar și inteligență, cum ar fi ingineria. Pentru că au tendința să se concentreze doar asupra unui singur lucru, uneori pot pierde evidența situației lor financiare, în favoarea altor interese.

Culorile lor norocoase sunt negru și ocru, iar cifrele norocoase sunt 1,2, 7 și 8. Se înțeleg bine cu nativii Tigru, Iepure și Cal, dar nu și cu cei născuți în semnul Șarpe sau Oaie.

           Între celebritățile născute în Anul Câinelui se află Vince Vaugh, Judy Dench, Sylvester Stallone, Elvis Presley și Steven Spielberg și Susan Sarandon.