Ultimele articole

Martie 24, 2023
Tarot săptămânal

Ce spune Tarotul despre săptămâna 27 martie-2 aprilie

Berbec Lumea Apariția acestei cărți este un semn foarte bun, anunțând succes, realizări și perfecțiune. Lumea arată că vă simțiți impliniți într-o anumită privință sau că puteți finaliza cu brio un proiect sau o perioadă a vieții.

cocos2Cocoșul este caracterizat de o personalitate hotărâtă, pasională și harnică. Își exprimă punctele de vedere cu hotărâre, iar uneori poate fi perceput ca prea direct, dar este vorba doar despre onestitatea sa interioară.

 

Nativii Cocoș pot fi încăpățânați uneori, pentru că au mai multă încredere în propriile lor opinii decât în ale altora. Noroc că au un interes sincer în bunăstarea celorlalți. Cocoșul mai este cunoscut și pentru mândrie, calitate pe care o împărtășește cu bucurie și restului lumii.

            

Chiar dacă nu sunt cei mai buni ascultători, Cocoșii sunt destul de sociabili. Le place să facă parte dintr-un grup sau o mulțime unde își pot etala talentele și aptitudinile, iar în acest sens pot fi gazde naturale. Acești nativi sunt sensibili, în ansamblu foarte iubitori și credincioși partenerilor lor, dar este important ca perechea lor să nu îi critice foarte mult.


                Eficienți și demni de încredere, Cocoșii se pot folosi de calitățile lor naturale pentru a avea succes în numeroase cariere. Talentul lor de comunicatori le poate aduce succesul în relații publice, comunicare, literatură, vânzări. În mod similar, simțul banilor face să li se potrivească funcțiile de contabili, consilieri financiari și de bancheri.

 

Metalul, elementul fix al Cocoșilor, le conferă o putere și o pasiune remarcabile, precum și o voință de fier. Ei se potrivesc cel mai bine cu Boul, cu care au valori și obiective comune, fiind compatibili și cu Șarpele, datorită simțului lor practic.

                Între personalitățile marcante care fac parte din semnul Cocoșului se află Eric Clapton, Prințul Philip, Steffi Graf, Ecaterina cea Mare, Goldie Hawn și Steve Martin, William Faulkner, Johann Strauss și Richard Wagner