Ultimele articole

Martie 24, 2023
Tarot săptămânal

Ce spune Tarotul despre săptămâna 27 martie-2 aprilie

Berbec Lumea Apariția acestei cărți este un semn foarte bun, anunțând succes, realizări și perfecțiune. Lumea arată că vă simțiți impliniți într-o anumită privință sau că puteți finaliza cu brio un proiect sau o perioadă a vieții.

cal     Spiritul calului este recunoscut a fi etosul poporului chinez, cel care face eforturi continue  pentru dezvoltarea personală. Calul este energic, strălucitor, cald, inteligent și capabil. În vechime, o  persoană capabilă era definită drept “Qianli Ma”, un cal care poate străbate o mie de li pe zi ( un li  echivalează cu 500 de metri).

 

       Cei născuți în anul calului au tehnici ingenioase de comunicare și vor să fie întotdeauna în lumina  reflectoarelor. Sunt inteligenți, perspicace, talentați, practici dar încăpățânați. Le place distracția și  aglomerația. Sunt populari în rândul prietenilor, activi la locul de muncă și refuză să se dea bătuți.


         Ca puncte slabe, caii nu suportă prea multe constrângeri, iar interesele lor pot fi uneori  superficiale și lipsite de substanță. Sunt rezistenți, dar deseori nerăbdători și cu un temperament  aprins. Au o natură strălucitoare dar risipitoare, întrucât nu se pricep să își administreze finanțele.

 

         Unii dintre cei care sunt născuți sub semnul calului se învârt îm cercuri strălucitoare și au cariere de prestigiu. Tind însă să se implice în nenumărate proiecte, deseori nereușind să ducă la bun sfârșit ceea de au început.